Šta je novo?

Xbox Series X / S

Je l' moze neko da mi kaze cenu za paket: Assassin's Creed Valhalla, Odyssey i Origins na Argentini ili Turskoj? Hocu da uporedim cene sa kinezima posto je ovde taj paket 98 juana (nekih 1600 dinara).
Vodi računa da nije region locked. Ubi je voleo to da radi.
 
Znam da nije tema za to, ali dopao mi se ovaj Discord Nitro i uskoro mi ističu 3 meseca sa Game Pass-a, je l' postoji neki način da se do njega dođe malo jeftinije jer mi se ne plaća baš 1200 dinara mesečno za to? Koristio sam ga ranije, ali sad ima dosta novih stvari u tom nitru pa ne bih da gasim.
 
Nemo
Vodi računa da nije region locked. Ubi je voleo to da radi.
Nemoguce je to znati a ni kinez nece reci. Do sad sve sto sam uzeo je bez problema ubaceno na moj nalog. Pre neki dan sam uzeo Wolfenstein New Colossus i dobio Assassin’s Creed Unity za 8 juana. Ja jos uvek nemam konzolu /facepalm ali kinez mi je redeemovao uredno iako je moj nalog na Srbiju. Ne znam ima li to veze
 
Probao sam da uzmem Xbox EU gift card preko mts-ovog digimarketa. Radi, ali ima limit od 3000rsd mesecno. Posto 10e kosta 1679rsd, a 5e kosta 899rsd, to znaci da moze da se uplati 15e mesecno sa jednog broja. Sama kupovina koda prolazi brzo, unesete vas mail i broj telefona broja u njihovoj mrezi, stigne vam SMS sa 4-cifrenim kodom koji unesete u sajt i odmah nakon toga vam stize broj na SMS. Ako je moguce da se pre-paid brojevi koriste za to, onda moze da posluzi kao resenje sa najmanje cimanja(ali i najgorim "kursom").

Obicno cimam poznanika da mi giftuje igre na M$ Store-u pa mu uplatim racun, medjutim posto je neko spomenuo da igre sa ovog "back comp" sale-a ne mogu da se giftuju(iako mi nije bilo verovatno), nisam hteo da rizikujem da cimam tog poznanika za dzabe. Posto je bio poslednji dan sale-a nisam imao vreme da se cimam sa kupovinom gift kartica na KP i onda mi je ovo posluzilo OK, ako zanemarimo tragedija cene.

EDIT: MTS ima neki pripejd bonus dobrodoslice gde dobijate 6000 din kredita za 600 din, pa se mozda tako moze napraviti dobar dil.



EDIT2: Hteo sam da dodam samo da mi je regija naloga stavljna na Austriju i da sam redeemovao preko Microsoft store-a na Windows 10 racunaru, ali da nije htelo da prodje dok i lokaciju racunara nisam promenio da bude Austrija.
 
Poslednja izmena:
Ako nekog zanima, Assassin's Creed Valhalla Deluxe Edition na ARG za nešto malo manje od 2000 dinara.
 
Koliko vidim razlika u odnosnu na osnovnu igru je u kozmetici i jos nekim sitnim stvarima. Ne videh da ima nekog novog sadrzaja. Ovde je u, prodavnici gde ja uzimam, osnovna igra 95 juana a ta deluxe ili kako se vec zove, 220 juana. Primetio sam da su bas retke igre koje u deluxe/ultimate verzijama daju neku znacajniju razliku u sadrzaju. Ovo nije samo za Xbox vec generalno.
 
Pa neko pravilo je da Deluxe igre imaju neke dodatne iteme, dok Ultimate verzije dobijaju iteme i Season pass, koji uključuje i DLC-eve sa novim sadržajem i pričom.
 
E sad,jel i dalje radi konverzija live gold u GPU?Na cdkeys 2 code live na 12 meseci turska regia je 80$ plus 3 meseca game pass ultimate code turska regia je 20$ .Negde sam citao da neko na kp prodaje GPU 2 god za 6000rsd?Kako?
 
Dobro nam došao
 
Ljudi listao sam ovaj thread i odlucio da uzmem series S od drugara star 3 meseca.
Ubacio mi je game pass na godinu dana.
Platicu mu 300 eura, pa rekoh da vidim sa vama jel mislite jel to dobar dil?
A i ako imate nesto da preporucite od igara sa gamepassa bilo bi lepo.
Svako dobro!
 
Viae nego dobar, samo da imas vremena za igranje. Isplatices ga dok ti traje taj GP.
 
Ja uzeo malopre GP preko Indije skoro 1200 sa porezom me izaslo. Za nosam meseci ima da se naigram :)
 
Ja sad naso na kp GPU 12 meseci za 3500 dinara,kaze samo da mu dam podatke od log in naloga,nema veze na kojoj je nalog regii.Napravicu novi nalog i staviti kao home,pa cu probati.
 
Ja sad naso na kp GPU 12 meseci za 3500 dinara,kaze samo da mu dam podatke od log in naloga,nema veze na kojoj je nalog regii.Napravicu novi nalog i staviti kao home,pa cu probati.
Ako je iz krusevca i ima 923 pozitivne,ja sam uzeo od njega pre neki dan sve ok.
 
Gde ste kupili baterije i punjač za kontroler jer ova kupovina običnih je neisplativa s obzirom na moje drndanje zadnjih dana 😁
 
Hvala za brzi odgovor za baterije 😉 Zanima me zašto nema Forze Motorsporta u passu? Ja je slučajno imam jer sam je kupio za pc ali kolikk vidim nema je u gpu? Primetno je lošija grafika na motorsport 7 u odnosu na Forzu 7 verovatno jel nije optimozovana ili šta već,pričam za series S...
 
Hvala za brzi odgovor za baterije 😉 Zanima me zašto nema Forze Motorsporta u passu? Ja je slučajno imam jer sam je kupio za pc ali kolikk vidim nema je u gpu? Primetno je lošija grafika na motorsport 7 u odnosu na Forzu 7 verovatno jel nije optimozovana ili šta već,pričam za series S...


To ce se desiti i sa Horizon igrama, ali ces dobiti token za igru ako si kupovao neke dlc-ove.
 
Od skoro imam IKEA baterije i punjač po vašoj preporuci i baš sam zadovoljan.
 
IMG_20220128_205908.jpgstigla konzolica.
Upravo skidam Hades.
Nego klinac mi navikao na Crash team racing sa ps4 a pitao sam ovog momka iz Krusevca on mi trazi 3000 da mi ubaci tu igricu.
Ako je neko voljan da proveri koliko kosta na arg/tur nalozima pa da mu uplatim kintu na racun da mi posalje kao gift ili da ja sam uzm pa da pravim te naloge?
 
1200din je na Argentinskom storu Crash Team Racing Nitro-Fueled - Nitros Oxide Edition, a obična verzija je 820din.
Bolje prouči sam kako sve to funkcioniše. Trebaće ti kasnije svakako.
 
Vidim da je trenutno brazilski live gold jeftiniji od turske. Da li ima neki bitan razlog zašto se ide više na tursku?

I ovo da će Forza 4 otići - dakle ako imam GPU i kupim recimo Lego addon i kad je povuku meni bi trebalo da ostane Forza 4?

Sutra će mislim da padne X :D

Dugo sam se lomio i na kraju kontam da će me nervira ti razlika a igraću na 65" TVu...
 
Vrh Dno