Šta je novo?

TiviMate

Omogućeno je na određenim kanalima ali nisam odavno to radio pa nisam znao kako da vraćam .@shamanNS 🍻🍻
 
TiviMate v5 izmene:
  • UI revised (appearance of the interface)
  • Website launched to manage devices: https://tivimate.com
  • Logout button added (About menu item)
  • Display current connection attempts if stream cannot be played. In the event of an error, there is a direct option to open externally.
  • Sell opportunity to beta tests (About menu item)
  • Compatibility improved for using the local recording directory.
  • General bug fixes

 
Poslednja izmena:
Od v 4.6.1 do 4.7.0 prošlo godinu dana ništa novo na 4.7.0 osim zaštite od crack a zatim još godinu dana kasnije 5.0.0 ništa samo šminka. Za 2 godine ništa bitno. Pisano mu je nik - Alex na reedit-u x puta da napravi kod izvlačenja bekap lista, da se unos istih otvaranjem tog bekapa kroz neki od editora i tako se dobije automatsko editovanja ili unos listi sa pc, laptop, ni jednom se nije udostojio ni da odgovori na reedit-u a ni na mail.
 
TiviMate v5 izmene:
Ја се понадао да ће бити могуће манипулација листама и сл. преко веб-интерфејса, али очигледно нема ништа од тога у скорије време...
 
Jel se updatuje sama, kao ostali Android programi? Ništa ja ne vidim da mi se menja na boksovima.
To je prva stavka koju gasim na svakom uređaju automatsko ažuriranje. Sve radi lepo na v5 i lepši utegnutiji UI.
Moram svaku listi posebno podesiti
Nije htelo onako
Ne moraš.
1. Settings/playlist/(playlist name)/manage groups
2. Settings/appearance/tv guide
3. Settings/appearance/groups
 
5.0.2 je u razvoju tj testira se prema reddit zajednici .
 
IMG_20240413_111317.jpgIMG_20240413_111122.jpgЈош нису ово средили, поправили, мене то највише нервира, ваљда ће и то средити да пише серије а не shows!!!
 
Poslao sam im da odrade prevod i kompletan prevod nekih ne prevedenih delova za Serbian lat i cyr još kada su izbacili 5.0.0 a oni već na 5.0.2 i ništa. I šta su ispravili da u ove 2 verzije da ih posle 365 dana štancuju u 3 podverzije. Uz to bile verzije 4.5 pa 4.6 pa 4.7 a sad 5.0 da su nešto revolucionarno odradili pa ajde ali ništa, samo šminka i kozmetika pazi napravili dugme logout opasna stvar ili ui pozadinu slova uz to pokvarili sortiranje lista pa sad traži i muvaj po opcijama.
 
Bruka.

Imas ispravan program, sve radi, ajde da unapredimo nesto cisto radi unapredjenja.

Sad mi je jasno sto onaj Alex ne ferma 2% one ljude na redditu, i ja bih poludeo od onih gluposti.
 
Alex ferma samo pare. Koliko već godina mu na "to do" listi / planiranim izmenama i unapređenjima stoji integracija sadržaja u AndroidTV Launcher? Sto godina prošlo čovek nije ubacio da mu aplikacije može da koristi i prikazuje "icon"/ fotke za emisije iz EPG podataka niti kategorije (film, serija, obrazovni program, bla, bla...).
 
Ja TiviMate koristim relativno kratko, i pojma nisam imao ni o Alexu ni o problemima... kako god i ovakav mi je jedna od najboljih aplikacija koju sam koristio. Veoma fluidna, koja funkcionise gotovo bez bagova
 
Alex ferma samo pare. Koliko već godina mu na "to do" listi / planiranim izmenama i unapređenjima stoji integracija sadržaja u AndroidTV Launcher? Sto godina prošlo čovek nije ubacio da mu aplikacije može da koristi i prikazuje "icon"/ fotke za emisije iz EPG podataka niti kategorije (film, serija, obrazovni program, bla, bla...).
Moze mu se, dosao je do tacke gde ima proizvod koji radi posao i sad moze na kasicicu da daje takva sitnija unapredjenja i muze kes.

Sad je pao ovaj "redizajn", pa ce kroz neko vreme da gurne jos neku sitnicu tipa to o cemu pises, pa jos neku i tako u krug.

Dokle god nista ne pogorsava - dobro je.
 
Na njihovoj strani ni opis popravki da postave, kažeš sve dok ne pokvare ali ovu verziju su zeznuli. Čujem od drugih da nekome od njih ne radi epg na listama, ruši se, raspored abeceda mora da se vrati po provajderu. Sve gde su nešto menjali i dodavali sa 4.7 na 5.0 tu nema prevoda, ostao je na engleskom. Abaut i menjanje licenci bez uninstall ili brisanja podataka to im je revolucija po njihovom, za proteklih 12 meseci, kao i broj verzije, uz belu pozadinu epg. Apsolutno ništa. Za neiskusnije ova verzija je nazadak.
 
Onima kojima sve radi retko kad i pisu o tome pa je logicno da ces pre da vidis one kojima nesto ne radi. Ovde imas primer koliko njih ima kojima sve radi a i neke kojima nesto ne radi.



EPG meni radi, redosled nisam ni primetio da je promenjen. Neke od stvari koje pominjes (ako ne i sve) su vec resene u 5.0.1. i 5.0.2. verziji.

To sto je covek (postao) teska lenstina je drugo, bolje da je lenj i da ne zezne nesto ozbiljno nego da je "produktivan" i da napravi nekog neupotrebljivog Frankestajna sto se pre ili kasnije desi skoro svima.

Drugi primer aplikacije koju sam kupio i koja isto tako nema skorija azuriranja (bar nisam primetio) i koja jednostavno radi je PowerAmp.

Evo sad gledam, poslednjeg puta azurirana septembra 2023 ali sto bi dirao bilo sta kad jednostavno radi to sto treba i brise patos konkurencijom.
 
Навика цитирање, значи неће скоро то да се реши, то чекам да реше, јер је мени све на ћирилици!!!
 
Neće to ni srediti to je za njih poslednja rupa na svirali. Pisao sam im o tome kada je izašla 5.0.0 beta i dao im prevode za Srpsku ćirilicu i latinicu. Gde god su nešto menjali oslalo je pod engleski na svim jezicima. Očigledno da ih mrzi da to odrade bar preko Google translate. Velika neozbiljnost. Po tom kriterijumu mogli su i da izbace sve te jezike i da ostave samo engleski. Taj Alex koji je na reddit izgleda da više ni ne radi na tom programu. Ne verujem da bi on ostavio brljotine i izbacio 3 podverzije. To nikada nije radio.
 
Nazad
Vrh Dno