Šta je novo?

Stremio

@Antara: Ma našao sam posle minut, na NET-u, hvala. Jedino u podešavanjima nisam ništa stavio pod debrid provider. Nego nisam našao nigde kako se podešava font i boja subtitlova. Ja koristim Android verziju na MOVE SN boxu, gde piše da je verzija 1.4.1 možda ima još brojeva iza ali ih ne vidim. A video sam da postoji mogućnost korišćenja externog video plejera. Možda bih mogao onda da istaliram i VLC, ili postoji neko podešavanje koje ja nisam našao?
 
@Citizen Kane ,hvala na informaciji za ovaj add on.90% kanala je HD što je super stvar.Ima i Arene i SK,sve filmske(HBO,Fox,Cinestar),Pink paket i sve regionalne.
 
Titlovi.com Addon za strimio definitivno opet ne radi, ni na Windows ni na Android aplikaciji.Ako je kod nekog grugačije neka se javi.Neko je već pominjao da je to zbog nekekve ispunjene kvote.Ima li rešenja?
Ako je to mislim da nema osim da ga prebace na neki drugi server, corysus je autor addona
titlovistremio.JPG
 
Ko zeli da gleda tv preko Stremia, moze da instalira addon Balkan tv. Probao sad nekih 20ak kanala i svaki radi bez problema. Licno mi je bolji izbor dobra iptv lista ali nije lose ovo imati za neku rezervu.

Gledao sam aplikacije pre tri dana, kada sam se cimao oko titlovi.com, i nisam je video. E sad, da li sam preleteo preko nje ili je nova, nije ni bitno, ali korisna stvar kada radi.

Stremio se promangupirao, sve više ima sadržaja zbog kojih sve manje koristim Kodi.
 
Gledam upravo BBC Earth, a promenu kanala bi mogla barem malo da oplemeni opcija favorita.

Izdvojiš u favorite šta obično gledaš i gde se najviše zadržavaš, pa udri dok radi. A videćemo kako će da radi kad se još pročuje i kad se tona nas nakači na aplikaciju.
 
Kod mene radi normalno Arena 3 HR.

Slika valjda 720p, glatko ide i bez problema. Jedini problem je taj što sam hteo da gledam Forest i Fulam kasnije, na premotavanju u Arena cloud, ali sam se sad zaleteo da vidim da li i kod mene kanal štuca kao gore na slici, pa sam video rezultat.
 
Koji addon se dodaje u Stremio da se poveze RDebrid, nekada sam pokušavao Torentio ali mi je izbacivalo kao neko "security" upozorenje pa sam odustao.
 
FMovies adon instaliran na tel, ne pokazuje na TV posle sinhronizacije tel i TV. Par puta deinstalirao i instalirao. I dalje ga trazi na TV-u. Stremio instaliran na EON. Gde gresim?
Hvala.
 
Poslednja izmena:
Nešto su promenili kod ovog Balkan.tv addona, pre je radilo odlično, sada samo kanali iz Srbije ne rade a ubacili su Rumuniju i Bugarsku i izbacili katalog yu filmova.
 
Nadam se da necete i na ovoj teni kao na Kodi sa balkan green-om krenuti radi -neradi , ima-nema , kako-sta-gde-koji , valja-nevalja , dodali - nisu dodali , ubacili-izbacili , zamenili-izmenili
Da se niko ne uvredi ali ovde je bas prosto i svi vidimo kad se desi neka promena ( sta god od gore napisanog ) i da li funkcionise i ne mozemo nista menjati ili uticati na addon
 
Poslednja izmena:
Pa takvu listu nasli
Skinu sa neta pa kolko traje
Rade Arene i SK,nisam sve proveravao
 

Prilozi

  • Screenshot 2022-09-21 141614.png
    Screenshot 2022-09-21 141614.png
    129.5 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot 2022-09-21 142210.png
    Screenshot 2022-09-21 142210.png
    1 MB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
ljudi okanite se toga,em neće raditi svako malo em je jako nepraktično za korištenje,od mijenjanja kanala do epg-a,za iptv postoje puno bolji programi i liste
 
Zadovoljan sam sa Stremiom i bez live TV sekcije, a ako nešto/nekada/možda može da se pogleda od domaćeg TV sadržaja, to je samo bonus.

Inače, iznenadio me kvalitet slike na nekim kanalima preko kojih sam ovlaš prešao dok rade. Uporedio sam ih vizualno sa EON aplikacijom i uopšte ne zaostaju, čak mi je izgledalo i da su nekako oštriji.
 
Da li neko ima problem sa sinhronizacijom slike i zvuka?
Meni se ovo dešava na fire tv stick, cube i na kompu. Dešavalo se na prethodnim verzijama, zato sam i odustao od stremio, a dešava se i sada sa novom verzijom.
Video sam da postoji external player opcija, ali to onda stalno radi background, foreground pa sam isključio.
 
tako i kod mene,povremeno rade,također i u kodiju isto,malo radi malo ne radi,opensubtitles radi stalno
Ja sam za Kodi instalirao onaj unofficial addon i on radi okej, a opensubtitles i kod mene u Stremiu radi stalno.
 
  • Like
Reagovanja: gec
Da li neko ima problem sa sinhronizacijom slike i zvuka?
Meni se ovo dešava na fire tv stick, cube i na kompu. Dešavalo se na prethodnim verzijama, zato sam i odustao od stremio, a dešava se i sada sa novom verzijom.
Video sam da postoji external player opcija, ali to onda stalno radi background, foreground pa sam isključio.
Ja imam neki sličan problem povremeno, naime upravo kad pustim neki video sadržaj za koji nema prevod na opensubtitles a titlovi.com ne rade u Stremiu. Onda koristim Kodi kao externi player kad ide neka muzika u pozadini kao da stalno prekida a kad pričaju onda se normalno čuje.
 
Nazad
Vrh Dno