Unto the Evil brings three new diverse maps to DOOM multiplayer: Offering, Cataclysm, and Ritual. In addition, the DLC adds the UAC EMG Pistol as a new weapon, the Kinetic Mine as new equipment, and the Harvester as a new playable demon. Unto the Evil also adds new armor sets, patterns, colors, and taunts, as well as new hack modules. id Software is also introducing the PartyPlay system, which allows anyone to play any of the new maps from Unto the Evil, as long as you party up with a friend who owns the DLC. Similarly, if you own the DLC, the Unto the Evil DLC maps will be accessible to anyone who’s in your party as part of the map rotation.
Odlicna vest. Ja i ekipa igramo 2015 iz nekog razloga (masa je jos na 2013), i bas smo komentarisali pre neki dan da je cista glupost da ne mogu da izbace najprostiji update za transfere igraca i ocene. Eto nam dobre vesti.PES 2017 ponovo dobija mogućnost deljenja kompletnih option fajlova na PS4, za one koje interesuje...
Nije nova vest, ali ja sam tek sad video.
Čista glupost što ne prave pes besplatno za tebe i tvoje ortake, onako iz hobija
Ja sam posle dobio mejl za koju platformu hocu kod, pa sam obelezio PS4
Ajd pa neko da dobije i ispuca utiske. Uz Fifu ako i BF1 sljaka lepo nesto slicno onome iz Battlefronta da predjem na konzolu definitivno uz ostale sportske naslove.
a) daleko manje cheatera
b) mnogo vise igraca dok je igra aktuelna
Mana je dzojped jelte, ali ga svi koriste tako da je fer.
OK, I šta sad hoćeš da se desi? Da širiš taj svoj fazon ili ubediš ostale da je tako?Jakih mi igraca.. na konzolama je to uzrast od 5-10 god.. Dok sam igrao COD morao sam da mutiram zvuk u lobiju od silnog kreveljenja decurlije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari