Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kopija Kung Fury koji je kopija parodija na filmove 80tih, sa sve EA vajbom i tupavim americkim forama. Stvarno ne znam kakav mentalni sklop treba imati da ti taj klip bude imalo smesan.
 
Juče mi se desila čudna stvar. Dok sam igrao BOIII betu počela da mi iskaču obaveštenja o neuspelom upload-u nekih prastarih Save fajlova. Jedno 50-60 notifikacija. Dešavalo se i ranije sa Witcher sejvovima ali svi su bili prvo regularno uploadovani, pa bi tek kasnije javio da upload nije uspeo. I to bi bilo možda dva-tri ukupno, a sad preko 50 komada odjednom.
 
Mozda su cistili cloud, tj odrzavali nesto, ko ce znati...

A pazi ovo, jel ima neko od vas save od TLOU, znaci da je skroz presao igru, uzdus i popreko, nabudzio oruzja i sve sve, da li mi moze reci kolike mu je velicine save fajl?

Posto sam ja pre dostaa vremena prodao igru, ima godinu mozda i vise... I sada me opet uhvatila zelja da predjem na Hard, cisto da se malo prisetim, tj bolje Hard plus al' ajde svejedno. I kupim igru za onih cuvenih 11-12-13 dolara, i ocekujem sve save fajlove ce mi ubaciti, kad ono nista.
Znaci nalog je isti, moj US, igra je isti region kao i ona prethodna, znaci US, sve se poklapa ali fajlove mi ne prepoznaje! Poludeo sam...

Ja jesam obrisao i igru i sve vezano za nju onomad, ali SEM SAVE FAJLOVA, ostavio sam ih (tj koliko vidim imam samo jedan = ~10mb).
Zato pitam koliko je vas MB-a mozda je ovaj moj vezan za Online... :mad:
 
Ja još uvek nisam prešao igru, ali na 44% veličina save-a je takođe ~10mb (10.49mb). Toliko je i save profila.
 
MGSV je pokidao sa opisima, ocene su bas u tradiciji Kojime. :) I Gamespot i IGN su dali igri perfect 10.
 
Moracu da pazarim kada padne cena...

Sta ono citam nesto ubacice mikrotransakcije? Nisam bas skapirao najbolje.
 
Prve FOB baze ce svako moci da dobije automatski, ali ko hoce da prosiri to na vise FOB baza, morace ili da grinduje Motherbase Coin-e ili da plati da bi odmah dobio vise coina.
 
Ja sam bio ubeđen da će Dishonored na PS4 biti 1080p/60FPS, kad ono 30FPS mamicu im j****. Ali, igra je svejedno sjajna i definitivno bolje izgleda od PS3 verzije. Možda sam ipak trebao prvo ići sa Max-om ili MGS, mada me MGS nekako baš i ne privlači.
 
Lepo su ga sredili, nekako friendly izgleda u odnosu na sve ono do sada sto bukvalno odbija na prvi pogled :)
 
Lepo su ga sredili, nekako friendly izgleda u odnosu na sve ono do sada sto bukvalno odbija na prvi pogled :)

A sto se "friendly" izgleda tice, i industrijski dizajn je super [fokus na "krunu" sa koje se spusta box sa ekranom, za razliku od "scuba mask" oculus/vive pristupa koji jako "pritiska facu"] a siguran sam da ce i softverski ugodjaj biti veoma dobar. PS4 VR ce mislim jedini biti bas plug & play i lak za koriscenje cak i od strane totalnih novajlija, sto vec ne mogu reci za PC VR sisteme.

jos kad bi cena bila friendly.. :)

Preko milion ljudi je kupilo PS4 kameru u prvih ~6 meseci PS4 prodaje [me included], a naravno ima i nekoliko desetina miliona Move kontrolera u opticaju, tako da bi Sony bio lud da ne ponudi neki bazicni model koji u sebi ima samo VR headset i nista vise.
 
Poslednja izmena:
Hmm. Ne vidim nikoga da se okrece da gleda iza ledja. I mislim da bi bilo dobro da je wireless...
 
Dzaba im sve sa 20es metara kabla :D Meni je i na sluskama smetao pa sam uzeo bezicne.Znaci kad bi uzeo sve kablove u sobi mogao bi da se umotam ko mumija :d Samo mi fale ovi od VR-a...Dok to ne rese i cenu,nema kupovine.
 
Onaj koga zateknu sa ovim zalsuzuje da mu se odmah organizuje 5 najboljih riba na bilo koji nacin i bez postavljenih pitanja :D
 
[YOUTUBE]4pKes4Hamsk[/YOUTUBE]

Ajd što izgleda super, nego je i napucavanje sređeno do maksimuma. Primećujem da ima i neke nove pokrete kada se šunja. Čini mi se da su ovaj sistem odradili da bude isti u sve tri igre.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno