Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Kod tebe je po svoj prilici (adsl?) ruter setovan da se konektuje sam po potrebi (connection on demand). Promeni to u always connected ili tako nesto i resices problem.
 
nije to, kablovski modem je iza rutera, ne postoje ta podešavanja nigde, a menjao sam i ruter. Nijedan drugi uredjaj koji se povezuje nema problem sem d3i
 
Jel zna neko dal neki kanal emituje poker i koji?
Naravno na D3i...

@pedja ako mislis wifi ruter da kacis na drugi wifi a D3i kablom da povezes na njega, onda da...
 
Poslednja izmena:
Primarni adsl je Telekom, client je Tp link, imam internet na izlazu iz clienta na lan kablu ali nece da radi...kada povezem direktno na adsl onda sljaka super...
 
Poslednja izmena:
A jesi podesio na tom tp linku na koga kacis uredjaj DHCP tj. ukljucio DHCP?
 
Pa ukljuci dhcp tako da ti tp link dodeli ip D3i. Ako ti je tp linkov ip tipa 192.168.1.1 podesi dhcp range na 192.168.1.2-192.168.1.100 npr.
 
Mnogo mi loše radi ovaj d3i u zadnje vreme , zaglupljuje se konstantno, daljinski takođe popušta . Da li je neko možda menjao ovaj stb za novi, da li poseduju neki noviji model ? Da li će mi uopte dati novi uređaj ?
 
Pitaj ih. Ja imam 8083. Radi.
 
Pa imas u meniju .
 
Nažalost neće da uđe nigde, samo u korisnička podešavanja a i to ponekad. Moraću da ga šaljem i da tražim drugi. Na samom uređaju mi nazadi piše albus pa K8080 , možda je to.
 
Nece, sve sam probao... Ili ja ovo ne znam da podesim... Ako je neko uspeo neka javi... Hvala puno...
 
I ove godine su svi HD kanali dostupni za gledanje od 15.12.2015. do 31.01.2016. godine!!!.
 
Da li je moguće koristiti hbo go preko d3i, ako nemam sbb internet (imam aktiviran hbo premium paket)?
 
Poslednja izmena:
Prošle godine su pustili HBO koliko se sećam? I oni i Telekom. Ove očigledno ne da HBO da puste "fraj" ovaj put.

Blah teško da ću gledati makar u januaru Australian Open u HD za dž kad glupavi HD kanali i dalje nemaju 72h opciju, niti je SBB omogućio konačno USB port da snimamo sami.
 
A mi koji plaćamo hd paket, da li će nam skinuti tih 450 dinara sa računa u narednih 2 meseca ?
 
Za Decembar sigurno hoce, za Januar nisam siguran ali ne bi me cudilo da i to naplate. Ni podrska im nije sigurna u vezi toga.
 
Meni je prošle godine dok sam koristio D3i regularno naplaćen HD paket i za decembar i za januar iako je bila ista promocija.
 
Nazad
Vrh Dno