Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad mi je palo na pamet da je Lucy najobicniji ripoff starijeg filma Kosac sa Pirsom Brosnanom.
Osoba koja postaje sve pametnija dok na kraju ne postane super pametna, uploaduje se na mrezu i bude "svuda". Cak je i kraj isti sa kontrolom telefona.

Faster ok za popunjavanje vremena.

Odgledah i ja Interstellar. Po meni film nije loš, drži pažnju sve vreme. Ne bih da dajem neke suvišne komentare ili ocene, samo ću da dam preporuku da se pogleda. :)

Fury - vredi pogledati...
Ukratko od samog početka do kraja rokanje :D

Odgledah sinoc As Above so Below, i jako mi se dopao. Volim misterije, gde je osnova price neka legenda, jos ako su u pitanju, lavirinti, katakombe, uf... :D

Get the Gringo, nije loše, zabavno. Krimi drama, malo heist film, u meksičkom zatvoru, koji je više kao shithole gradić. Ne dešava se ceo film tamo. I upravo to ga čini posebnim, jer okruženje ga izdvaja. Sa crnim humorom. Taman tip filma koji mi leži, a ima i dosta akcije. Zaslužuje za nijansu veću ocenu od one na IMDB ako se neko uopšte još uvek vodi po tome.

Odgledao Fury i baš mi se svideo, vredi pogledati. Kad smo već kod tog tipa, imate neku preporuku za neki sličan film?

ne mogu da shvatim kako ljudi mogu da gledaju sadašnje holivudske filmove i slušaju mtv muziku...

to je uvreda za nervni sistem.

Ali realno je velika sansa da navuces neki laksi psihicki poremecaj filtrirajuci tu kolicinu djubreta.

Let's Be Cops -

Ja ne znam sta je sa kriticarima danas pa su trash-ovali ovaj film. Izgleda da je i IMDB ocena i RT ocena vredna koliko i misljenje youtube komentara na ex-yu klipovima.

Na pola sam filma, jos nisam ni ceo odgledao i nasmejao sam se vise puta nego na sve komedije u prethodnih 5-6 godina koje su izlazile.

Toliko je dobro da si pauzirao da ostavis komentar :)

Dragon Ball Z Battle of Gods 2013 Extended US BluRay - Vratilo me je nekih 10 godina u nazad jedino sto fali je stara domaca sinhronizacija

E moj ti stevane, nisam odgledao film bez pauze, ima 20 godina .. cak i u bioskopu tempiram dosadnu scenu da odem na pljugu.

Hahaha on tempira dosadnu scenu filma koji nije ni odgledao :d Brate skidam ti kapu na ludosti po ko zna koji put :)

Da li se tako isplati gledati filmove? Mislim moze nesto bitno da se propusti iz filma.

Pa ono, mozda vidi kroz prozor sta se dogadja :d

Predestination (2014) - kakva je ovo havarija, ja ne znam stvarno hah, odgledao sam nekako. Doduse gledao sam sa prekidom ali opet, mozda nekad nadjem vremena ponovo da ga pogledam lepo od pocetka do kraja i da se udubim.

Let's Be Cops -

Ja ne znam sta je sa kriticarima danas pa su trash-ovali ovaj film. Izgleda da je i IMDB ocena i RT ocena vredna koliko i misljenje youtube komentara na ex-yu klipovima.

Na pola sam filma, jos nisam ni ceo odgledao i nasmejao sam se vise puta nego na sve komedije u prethodnih 5-6 godina koje su izlazile.

Šta znam, ja sam ga gledao u bioskopu. Deluje jako amaterski urađeno, a humor je solidan. Key iz Key & Peele je bio prilično smešan.

Ја сам вриштао на сцену са мудима.
Иначе фасцинантно ми је колико Damon Wayans Jr личи на чалета.

Kongen av Bastøyhttp://www.imdb.com/title/tt1332134/

Odlican norveski film, o decacima u izolovanom popravnom domu koji se nalazi na udaljenom ostrvu.

A gledao i The.Maze.Runner, prilicno jadan film...tema je mozda OK za neku TV seriju, a ne za film.
Vidim da na imdb ima ocenu 7.1 nemam pojma po kojim kriterijumima i koliko los treba da bude film za ocenu nizu od 5.

Poslednja izmena:
Let's Be Cops -

A jesi li ti gledao Corrneto Trilogy?
Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End?

Da, verovatno, ali u kojem gradu? Posto je premijera bila u Kuli proslog vikenda. Imao sam kartu, ali nisam isao da ga gledam.

Dom kulture Studentski grad - Beograd. Nemam pojma da li se i dalje prikazuje.

Patardzlebi (2014) (Neveste) Ovo mi je drugi gruzijski film koji gledam i oba su odlični.
Radnja prati situaciju u porodicama (vanbračnim zajednicama) u kojima je muškarac osuđen na robiju. Da bi imale pravo da provode više vremena sa svojim nevenčanim muževima moraju da se venčaju u zatvoru.
Preporuka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno