marinko98
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.08.2005
- Poena
- 545
Verovatno u bioskop...
Da, verovatno, ali u kojem gradu? Posto je premijera bila u Kuli proslog vikenda. Imao sam kartu, ali nisam isao da ga gledam.
Verovatno u bioskop...
Fury - vredi pogledati...
Ukratko od samog početka do kraja rokanje
Odgledao Fury i baš mi se svideo, vredi pogledati. Kad smo već kod tog tipa, imate neku preporuku za neki sličan film?
Provuče se ponešto dobro povremeno.ne mogu da shvatim kako ljudi mogu da gledaju sadašnje holivudske filmove i slušaju mtv muziku...
to je uvreda za nervni sistem.
Let's Be Cops -
Ja ne znam sta je sa kriticarima danas pa su trash-ovali ovaj film. Izgleda da je i IMDB ocena i RT ocena vredna koliko i misljenje youtube komentara na ex-yu klipovima.
Na pola sam filma, jos nisam ni ceo odgledao i nasmejao sam se vise puta nego na sve komedije u prethodnih 5-6 godina koje su izlazile.
A jesi li ti gledao Corrneto Trilogy?Let's Be Cops -
Ja ne znam sta je sa kriticarima danas pa su trash-ovali ovaj film. Izgleda da je i IMDB ocena i RT ocena vredna koliko i misljenje youtube komentara na ex-yu klipovima.
Na pola sam filma, jos nisam ni ceo odgledao i nasmejao sam se vise puta nego na sve komedije u prethodnih 5-6 godina koje su izlazile.
Da, verovatno, ali u kojem gradu? Posto je premijera bila u Kuli proslog vikenda. Imao sam kartu, ali nisam isao da ga gledam.
The worlds end je najgora komedija svih vremena.A jesi li ti gledao Corrneto Trilogy?
Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari