Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Mad Max je Furiosa story. Like it.
Dune je samo drugi deo jedne celine.
Gladijator je moguća katastrofa u najavi, ali ne vidim problem da se proba.
A što se Džokera tiče, stavi Feniksa u centar filma i uvek sam za. Previše je bio uspešan prvi da je greota ne probati dok je u najboljim glumačkim godinama.
 
6 Underground
Kakvo smeće od filma ovo nije realno ugasio sam ga posle 15 min film vređa inteligenciju svakim frejmom
Treba pod hitno zabraniti Michael Bay da snima filmove
Nije mi jasno kako je on ubo onako dobar film Thr Rock i donekle Bad Boys 1,2
 

Verovatno najslabiji Šeridanov film, ako ništa sigurno za najdonji deo liste kada bi ih rangirali.
Ovo je bukvalno kao kada odličan đak popusti u školi jer baš su očigledni nedostaci na svim onim poljima koja su bila adut u njegovim prethodnim filmovima.
Nije toliko loš film ali lako i često se primete momenti gde je previše amaterskog u izvedbi priče, ponašanja likova, spleta događaja... Sve to ume da upadne u B klasu uloženosti u kredibilnost logike i priče.
Ne može se čak ni izdvojiti neki jači momenat, sve je nekako odrađeno kao sa pola truda.
 
Визуелно одличан, добра забава, нисам заспао нити се наплатио иако траје 2 сата и кусур. Избегавао сам да погледам досад, јер ми је остао у сећању као лош због неких мишљења овде. Све у свему мени се свидео.
7/10
 
U najezdi serija, više sam nego razočaran filmovima u poslednjih godinu dve.
Dajte neke predloge SciFi, apokalipsa, avantura tematike. Vrtim HBO, Netflix i svašta nešto, jad, tuga čemer.
 
Zona interesa.jpg
Zona interesa

Drugačiji pristup užasavajućim fašističkim zločinima. Od samog početka, gde više od 3 minuta gledamo crn ekran, sa pokojim cvrkutom ptica.
Nema krvi, nema scena ubijanja. Jedan od nacističkih zločinaca sasvim je običan porodični čovek (čak brižan), koji rutinirano i germanski precizno "samo" sprovodi svoj zadatak.
Scene su duge, dijalozi retki i hladni. Potrebna je izvesna pažnja i koncentracija pri gledanju jednog ipak "ravnog" filma. U tom smislu, posebno ukazujem na poslednje scene filma.

7/10
 
Bio juče kod matoraca, i keva izvuče moju Radosnicu iz naftalina :)

Uz pramenove kose, otiske prstiju i sličnih čudesa, nađem upisano da sam sa ćaletom prvi put u bioskopu gledao "Plavi grom" a da mi je prvi film na VHS-u bio "Konvoj", tako da sam sinoć (čitaj: noćas :ROFLMAO:) obnovio gradivo...

Convoy mi je spreman za gledanje, al ga nesto odgadjam, jer se jos uvek sasvim pristojno secam gotovo 80% filma, pa cekam da jos malo padne u zaborav.
A kad smo kod prvog gledanog u bisokopu to je bio ovaj, i verovatno ce uskoro na ponovno gledanje ;)

 

Kako početi... 😆 U suštini sličan Cranku. To je taj neki skoro pa apsurdni fazon neopterećen logikom i šupljinama priče, karikaturnim likovima i grotesknoj izvedbi akcionih scena... Malo čak podseća i na Shoot 'Em Up. Zabavan je, ume da bude i smešan, za razbibrigu je skroz pogodan... Ko očekuje imalo smisla verovatno ga neće dobiti.
 
@PeroS Jeste koliko sam saznao u temi. I postoji i drugi film snimljen par godina ranije ali nije holivudska produkcija a ni engleski jezik.
 
@PeroS Jeste koliko sam saznao u temi. I postoji i drugi film snimljen par godina ranije ali nije holivudska produkcija a ni engleski jezik.
Hvala, zato sto sam citao knjigu i ne mogu da se setim kako se zvao glavni lik, mislio sam mozda je Uve i knjiga je ok
 
Uve zakon 👍
 
Nazad
Vrh Dno