Šta je novo?

Ployer momo 12

^ al si me bacio u rebus,razmisljam se dal da ne primam paket od kurira,nego da ga vrati... bemliga...

Po pisanju ed huntera ja bi isto razmislio dal da ga primim ili da ga vratim nazad kuririm.
Dosta si toga lose napisao za ove uredjaje, bolje se iscimaj i vracaj nazad imas prava i da trazis pare nazad.Kupi nesto drugo ima dosta tableta na trzistu.......

jedino sto brljavi ekran kad je na punjacu i sto mi treperi siva na odredjenom osvetljenju i to samo kad je ceo ekran siv.

a za ove pare koliko me je izneo mogu da kupim jedino prestigio 5580c pro, koji em je 8", em ima slabiji soc, em nema ips.

nema bolje kupovine od ovog taba, ali ja nisam imao srece, a da se cimam nemam snage vise. vratio sam dva 5080c pro, cekao nedelju dana da dodje 5580c pro, pa odustao od njega kad sam video ovo, pa na ovaj cekao... pa sad da vracam ove.... ma briga me.

brz je ko munja i radi dobro, kakve sam srece ako vratim ovaj dace mi neki kome ne radi usb port ili wifi

Probao ponovo sa punjacem i sve radi bez ikakvih problema i anomalija.Uspeo sa i da se ulogujem na google account,trebalo je samo da ga resetujem na fabricka podesavanja i sve je proradilo...Koji plejer za muziku i video preporucujete?

razmislicu jos do ujutru,a vi saljite utiske i dalje ;-) iz iskustva znam da se problem sa punjacem javlja zato sto su u pitanju kineski punjaci,no name ili neki kao daxcell i slicni, na vise mobilnih i na jednoj navigaciji dolazi do trokiranja uredjaja,reaguje na dodir sa velikim zakasnjenjem...nebitno sta se radi na fonu,sve kasni,mada je punjac po jacini struje i napona identican sa originalnim.

to je i meni palo napamet... možda je do punjača... ne znam da li da reklamiramo samo punjač. na mom tabu radi ok kad je na punjaču, kod devojke zeza.

It's due to a combination of fluctuations in line current which translate into variances in the voltages being supplied to the battery, and any lack of proper filtering of that charging voltage by lower quality chargers, coupled with the battery current draw which also fluctuates as it's charging. These variances all confuse the circuitry that monitors capacitance levels of the digitizer surface and fools it into thinking your finger is somewhere it is not or thinking it's moving.

koji kvalitetan punjač može da se nađe da zameni ovu kinesku glupost što je došla uz tab?

edit: koji apk fajlovi se koriste za igre za ovaj tab? jel će raditi od galaxy s3?

Poslednja izmena:
lele kako kida ovaj tab u igrama, dungeon hunter 3 sabija kako radi

Punjač je problem, probaj da puniš sa USB kablom preko računara i neće ti se dešavati. A ti mi svejedno potvrdi ovo da znam da li da jurim bolji.

EDIT: kad pre naisaste tolike poruke :)

Iskreno ne znam ja USB kabl nisam ni raspakovao, a evo sad probah i ne može. Našao sam na nekom stranom forumu da se ljudi žale na isti problem sa momo 9 i na njemu radi punjenje preko USB što bi bilo ekstra rešenje, ali ...

Poslednja izmena:
pa to, ne može preko usb-a, čim ima odvojenu rupu za punjenje... ništa, da zamenimo punjače, ili da neko baci dojavu gde ima da se kupi neki kvalitetniji punjač... da li bi pomoglo ako bi se punjač uključio preko ups-a (stabilizatora)?

inače, mnogo me je oduševilo što se tab ne greje dok se puni i što se inače jako malo greje... danas je bio aktivan 4 sata konstanto skidajući dungeon hunter 3 (užas net) i za to vreme sam ja čitao i nije se zagrejao ama uopšte... pod tim okolnostima zagrejao se jedino kad ga spustim na ćebe duže od 15 minuta, a kad ga uzmem u ruke za 5 minuta se ohladi...

inače, ste sigurni da su leđa aluminijumska? da nam nisu kinezi uvalili plastiku? meni ovo ne liči baš na aluminimunimum :D

Poslednja izmena:
@Abraskas jel se i tebi isto dogadja to sa punjacem?
i sta kazu na tim forumima uopsteno za momo tablete? da li se mnogo zale ili su ljudi zadovoljni?

tomas brate ne kupuješ buldožer. ako nešto ne valja vrati ga. imaš garanciju dve godine... ja molim boga da rikne za godinu / godinu i po pa da mi daju drugi noviji :D jer ovo sigurno nema ko da popravi kad crkne, niti im se isplati

@ed_hunter
Problem se dešava sa filterisanjem na samom punjaču tako da neverujem da UPS može da pomogne mada probaj. I probaj tvoj punjač na tabu od devojke da znamo sigurno da je do punjača

@mtomas
Već sam rekao da se meni ne dešava, a generalno su ljudi zadovoljni, bar ono što sam ja čitao inače ga ne bih ni uzeo. Uvek će biti sitnih problema. Pogledajte Nexus 7 temu veliki Asus ga pravi pa opet nije bez problema (Iako ja i dalje mislim da je Nexus odličan tablet) uostalom kao i bilo koji drugi tablet. A iskreno ja nisam zadovoljan nego prezadovoljan čak i ako morao da jurim/prepravljam punjač.

da, kapiram... probaću moj punjač kod nje, pa ću da vidim...

mada ni moj punjač nije savršen, zna ponekad ekran čudno da odreaguje kad je na njemu... plašim se da nešto ne zezne tablet to što su punjači loši :/

kako bi mogli da prepravimo te punjače? ne znam da li da odem kod nekog majstora da mi zameni elektroniku na punjaču, da stavi nešto kvalitetno?

ne znam da li da odem kod nekog majstora da mi zameni elektroniku na punjaču, da stavi nešto kvalitetno?

Ma rešićemo, nije to neki preterani problem samo da može da se otvori bez većih "posledica" tj da ne mora da se razvaljuje. Nego sad baš gledam i ne mogu da verujem da HBO GO ne radi ni na Androidu ni na iPad-u ali stvarno ne mogu da verujem.

super :) hvala ti ako možeš da pomogneš... hvala i za weather app, nisam još probao, ali sam skinuo...

inače, jel uspeo neko da instalira chrome na ovo čudo? i da... da li je fabrički rutovan rom na njemu ili mora da se rutuje i kako?

super :) hvala ti ako možeš da pomogneš... hvala i za weather app, nisam još probao, ali sam skinuo...

inače, jel uspeo neko da instalira chrome na ovo čudo? i da... da li je fabrički rutovan rom na njemu ili mora da se rutuje i kako?

Hmm, iskreno na Kernelu piše root#301 i mogu da se instaliraju aplikacije skinute sa alternativnih sajtova takođe D3 GO ne radi zato što je "uređaj rutovan" ali bilo koji program za proveru rutovanja ili preuzimanje SU ne radi, što je malo čudno. A evo ti i chrome iako se meni nešto i ne sviđa. E da sve ove aplikacije najlakše rade preko recimo dropbox-a tako je najjednostavnije da ne kačiš na kabal

mislio sam da probam taj chrome, jer nisam do sada video kakav je... iskreno opera mobile mi je najbolji browser, mada me nešto zeza sad jer su mi slova mnogo sitna, morao bih da nađem neko rešenje...

ma ovo ima usb otg, samo povežem usb i prekopiram šta mi treba, lakše mi od dropboxa, jer mi je upload bedan

kad bi našao neki kvalitetan adapter i samo precvikam ovaj kabl i povežem na drugi bolji adapter i da me bog vidi... no o tome ću sutra da razmišljam, dovoljno me namučio danas...

Poslednja izmena:
znam da ne kupujem buldozer,hahaha,mada bi mi trebao jedan,da mlatim pare :-D radi se o tome da novac za ovu igracku zaradjujem,ne pada mi s neba,pa bih voleo da mi traje i u najmanju ruku solidno sluzi
;-) kao sto kaze ed,tu je za svaki slucaj garancija koja je bitna,posto sam uzimao svojevremeno laptop bez nje i lepo me je sluzio deset dana,zabava od 18 evrica dnmevno hehe :)
a znam da svaka marka od modela do modela ima neke probleme,pratim isto nexus 7 temu pazljivo,mnogo propusta a ozbiljna firma,zato sam se i odlucio da probam nesto sto je jeftinije,i naravno spreman sam da oprostim sitnije nedostatke .

Par dana sam gusio temu zbog svog neznanja ali sad kad je sve proradilo ja sam prezadovoljan.Ekran razvaljuje,rezolucija mi je ok,uglovi,odziv...jos mi se nije desilo da je zabaguje.
Neverovatno mi je da covek naruci dva taba i da oba imaju greske.Non stop nesto okrecem ovaj moj ne bi li primetio nesto da ne valja ali na moju srecu sve je u redu.

nexusu 7 je ispadao ekran :d

desi se svašta....

mada bih voleo da vidim još neki momo 12 sa celim sivim ekranom i osvetljenjem na pola da vidim da li treperi. možda je individualno, neki ljudi ne vide...

edit: što reče neko, da ja ipak posetim vrača? više mi ne treperi ekran....

O_O

Poslednja izmena:
bwahahaha, koja je kletva na mene bacena :) sad se opet pojavilo treperenje, mozda sam jutros bio sanjiv kad sam uzeo tab :) i desilo mi se da je zabrljaveo ekran, tacnije multitouch. ugasio i upalio i sve je ok...

idem da nadjem nekog shamama, gotovo :)

Niste mi jasni.... problem za kineskim aplikacijama, google play i raznim widget-ima je baš ono što rešava TNT custom ROM.

Stigao i meni pre pola sata,malo ga probao,nema treperenja ekrana,WiFi radio super,skidao malo sa play-a,malo neta...ekran je odlican,browser lepo radio,nema fizickih ostecenja,jedine zamerke odziv ekrana,dobar je all moze I bolje,mada jos nisam skinuo foliju,I jedan mrtvi piksel. Generalno mi nesmeta,necu reklamirati ako se ne pojavi jos nesto u medjuvremenu. Velicina ekrana za zabavu je idealna,mislim da bi pogresio da Sam uzeo manji tab.
Sve u svemu,za sada Sam odusevljen.
Ako ima slovnih gresaka,kucam sa njega,jos nisam podesio tastaturu :)

U kojoj meri se trosi baterija u kada je tablet u sleep modu?Da li je bolje gasiti svaki put posle upotrebe?

neki su prijavili da se prilicno trosi... mada ja nemam nameru u toku dana da ga gasim, jedino nocu...

Ja sam rekao da priličino troši mada mi se desilo da je evo od sinoć u stand by režimu i veoma je malo potrošio (7-8%) izgleda da je potrošnja baterije do android os-a tj do rom-a ili mi je neka aplikacija ostala upaljena.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno