Ja sam ga porucio pouzecem u petak oko 13h jer mi je bila frka oko novca jer nisam imao dovoljno da uplatim tada a kontao sam da dok stigne posle praznika,skupicu novac.U subotu oko 12h me kurir iznenadio (znaci nije proslo ni 24h do dostave).ako su se ovi iz niša smilovali da pošalju u subotu. uplaćeno im je još u petak ili četvrtak u mom slučaju :/
pa eto... nisam ni verovao da su nešto preterano ažurni... mi smo im novac za dva komada uplatili u petak, a biće dobro ako dobijemo sutra :/slabo je zastupljen tablet,ima taj forum i jos jedan,na ovom je zadnji post bio 6.decembra...
sad sam zvao tehnoms,nisu poslali u petak nego danas,tako da mi tek sutra stize :smackbum:
Zato sam se ja i čudio moj nije imao ni jednu kinesku aplikaciju na sebijedan je došao sa gomilom tih kineskih aplikacija, a jedan nije. fora je u tome što su na ovom drugom te aplikacije disable- ovane, a na prvom sam ja disable- ovao.
Znao sam da sam nešto zaboravio da kažem. I moj ima zaštitu mada realno nije nekog kvalitetainače tab dolazi sa nalepljenom folijom za zaštitu što je veliki plus!
ekan je odličan, ali sam primetio nešto što me iritira i to se dešava na oba tableta. kada je pozadina skroz siva slika treperi! zvao sam firmu gde je kupljeno da pitam da li se još neko žalio na ovo, kažu da nije. neka se javi neko ko ima tab da kaže da li mu treperi kad uđe u settings (tamo je sivo). u principu treperenje se javlja samo kad je ceo ekran siv, ako je jedan deo samo siv onda je sve ok. u aplikacijama, npr video playback sve je kul. ne znam šta mu je to.
još jedna neprijatnost mi se desila. naime tab je pokušao da ode u sleep mode, i ja sam brzo pritisnuo power button čim je ekran pocrneo i ekran se upalio ali nije hteo da reaguje na dodir. reset dugme pozadi je rešilo stvar. ne znam da li će se ponoviti, ali me je smorilo. ugasio sam samostalno gašenje ekrana, sad će da ide u sleep samo kad mu ja kažem...
jedan tab je došao sa dve male tačkice na poleđini, ništa strašno, ali je oštećen. mrzi me sa time da se cimam i da vraćam.
edit: screen flickering je izražen samo kada je brightness na na sredini, na max i na min je sve cool
To je oznaka da ti je bežična mreža zaštićena nekom od sigurnosnih zaštita u prevodu i treba da bude tako a ti treba da klikneš na nju ukucaš lozinku i konektuješ se@ed_hunter hvala na korisnoj poruci.Kad odem u seetings izaberem wi-fi prepozna mi ruter imam,konekciju a pored indikatora koji pokazuje jacinu signala mi stoji zakljucana brava,pretpostavljam da tu nesto nije u redu.
Nikakvih problema nemam kad je tab na punjacu...hmpf... kad je tab povezan na punjač ekran brljavi... jel se dešava još nekom? tačnije, ne može da se vrši preraspodela ikonica po home screenu, nego brljavi bez veze... aplikacije i web browsing rade, tj. u tim funkcijama se ekran ponaša normalno...
hmpf... kad je tab povezan na punjač ekran brljavi... jel se dešava još nekom? tačnije, ne može da se vrši preraspodela ikonica po home screenu, nego brljavi bez veze... aplikacije i web browsing rade, tj. u tim funkcijama se ekran ponaša normalno...
na jednom je manje izrazeno, na drugom vise.... ma bzv, ne znam sta da radim, bice vrlo problematicno za vracanje, posto je firma kod koje je kupljeno u drugom gradu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari