Šta je novo?

Ployer momo 12

zezaš me? jel moguće? pa to je defaultna aplikacija na svakom androidu. e jesu ludi ovi kinezi...

reci mi da li ti je uključen background data?

edit: ajde ajde, da rešimo to, dolazi mi devojka za novu godinu, moram da idem :D

Poslednja izmena:
U settingsu ne vidim opciju account & sync a sad moram da krenem na svirku (sviram) za 2min.krastavac.

meni sutra stize tablet pa cu da proverim neke stvari,malo mi cudno sve ovo,pa cemo podesiti da ti radi :trust:
hvala,takodje lep provod,sve najbolje :wave:

ako su ga predali u subotu kurirskoj sluzbi trebalo bi u ponedeljak da isporuce,daily expres je privatna firma i mislim da nepostuju sve praznike,kao sto ih nepostuje vecina privatnika,u mom okruzenju svi rade osim moje firme,koja je naravno drzavna....tako da ovo ono dobicemo sutra ove nase tablerone :-D

ako su se ovi iz niša smilovali da pošalju u subotu. uplaćeno im je još u petak ili četvrtak u mom slučaju :/
Ja sam ga porucio pouzecem u petak oko 13h jer mi je bila frka oko novca jer nisam imao dovoljno da uplatim tada a kontao sam da dok stigne posle praznika,skupicu novac.U subotu oko 12h me kurir iznenadio (znaci nije proslo ni 24h do dostave).

slabo je zastupljen tablet,ima taj forum i jos jedan,na ovom je zadnji post bio 6.decembra...
sad sam zvao tehnoms,nisu poslali u petak nego danas,tako da mi tek sutra stize :smackbum:

slabo je zastupljen tablet,ima taj forum i jos jedan,na ovom je zadnji post bio 6.decembra...
sad sam zvao tehnoms,nisu poslali u petak nego danas,tako da mi tek sutra stize :smackbum:
pa eto... nisam ni verovao da su nešto preterano ažurni... mi smo im novac za dva komada uplatili u petak, a biće dobro ako dobijemo sutra :/

e meni su stigli tabovi... nešto su se zbunili ovi što su slali, nisu ni znali da je poslato.

ovako, jedan je došao sa gomilom tih kineskih aplikacija, a jedan nije. fora je u tome što su na ovom drugom te aplikacije disable- ovane, a na prvom sam ja disable- ovao. play store radi, ali se ponaša čudno, neke aplikacije ne mogu da instaliram jer nisu kompatibilne sa aparatom. zato me zanima kako se ovaj aparat predstavlja guglu i da li to može da se promeni? ne mogu da instaliram chrome browser :/

inače tab dolazi sa nalepljenom folijom za zaštitu što je veliki plus! ekan je odličan, ali sam primetio nešto što me iritira i to se dešava na oba tableta. kada je pozadina skroz siva slika treperi! zvao sam firmu gde je kupljeno da pitam da li se još neko žalio na ovo, kažu da nije. neka se javi neko ko ima tab da kaže da li mu treperi kad uđe u settings (tamo je sivo). u principu treperenje se javlja samo kad je ceo ekran siv, ako je jedan deo samo siv onda je sve ok. u aplikacijama, npr video playback sve je kul. ne znam šta mu je to.

još jedna neprijatnost mi se desila. naime tab je pokušao da ode u sleep mode, i ja sam brzo pritisnuo power button čim je ekran pocrneo i ekran se upalio ali nije hteo da reaguje na dodir. reset dugme pozadi je rešilo stvar. ne znam da li će se ponoviti, ali me je smorilo. ugasio sam samostalno gašenje ekrana, sad će da ide u sleep samo kad mu ja kažem...

usb otg kabal se dobija i radi, povezao sam flešku i sve je ok.

jedan tab je došao sa dve male tačkice na poleđini, ništa strašno, ali je oštećen. mrzi me sa time da se cimam i da vraćam.

kupio sam neku univerzalnu hama 10" tab futrolu čisto da imam u čemu da ga nosim.

za sad toliko, ako vas nešto interesuje da pogledam pitajte.

edit: screen flickering je izražen samo kada je brightness na na sredini, na max i na min je sve cool o_O

Poslednja izmena:
taman sam resio da ga kupim a ti ga nacrni.mene interesuje najvise za net,gledanje filmova sa filmovizije i koja knjiga.mozda neki zivi prenos utakmice.ako to moze kazi mi da se puno nerazmisljam.

filmovizija ne znam šta je i kako se gleda prenos utakmice na androidu, ali ako to što si napisao može da uradi recimo galaxy tab 2 onda može i ovaj jer su tu po snazi...

nisam ništa nacrnio, samo sam napisao prve utiske koji su baš pozitivni

Gde se iskljucuju te kineske aplikacije?Gde se nalazi account & sync?Kod mene nema treperenja na sivoj pozadini,to bih primetio odmah veruj mi.

jedan je došao sa gomilom tih kineskih aplikacija, a jedan nije. fora je u tome što su na ovom drugom te aplikacije disable- ovane, a na prvom sam ja disable- ovao.
Zato sam se ja i čudio moj nije imao ni jednu kinesku aplikaciju na sebi

inače tab dolazi sa nalepljenom folijom za zaštitu što je veliki plus!
Znao sam da sam nešto zaboravio da kažem. I moj ima zaštitu mada realno nije nekog kvaliteta

ekan je odličan, ali sam primetio nešto što me iritira i to se dešava na oba tableta. kada je pozadina skroz siva slika treperi! zvao sam firmu gde je kupljeno da pitam da li se još neko žalio na ovo, kažu da nije. neka se javi neko ko ima tab da kaže da li mu treperi kad uđe u settings (tamo je sivo). u principu treperenje se javlja samo kad je ceo ekran siv, ako je jedan deo samo siv onda je sve ok. u aplikacijama, npr video playback sve je kul. ne znam šta mu je to.

Nemam tih problema sa ekranom evo malopre sam gledao, u settings je baš prelaz između tamnog i sivog sa strana a na sredini je sivo. Čak sam i menjao osvetljenje i ne treperi tako da ne znam šta da ti kažem nadam se da nije za reklamaciju

još jedna neprijatnost mi se desila. naime tab je pokušao da ode u sleep mode, i ja sam brzo pritisnuo power button čim je ekran pocrneo i ekran se upalio ali nije hteo da reaguje na dodir. reset dugme pozadi je rešilo stvar. ne znam da li će se ponoviti, ali me je smorilo. ugasio sam samostalno gašenje ekrana, sad će da ide u sleep samo kad mu ja kažem...

Pa dobro sad slabosti androida su druga stvar. Razni bugovi su i dalje prisutni i ne samo na ovom tab-u :)

jedan tab je došao sa dve male tačkice na poleđini, ništa strašno, ali je oštećen. mrzi me sa time da se cimam i da vraćam.

To bi i mene nerviralo, zar nije bila i pozadi folija, kod mene je bila

edit: screen flickering je izražen samo kada je brightness na na sredini, na max i na min je sve cool o_O

Evo upravo sam probao i srednje osvetljenje ponovo i nema. Možda ti oči rade na 120Hz :D

Poslednja izmena:
Problem sa ne kompatibilnoscu aplikacija moze da se resi flashovanjem custom roma koji promeni indetifikaciju uredjaja na google playu,ja sam nasao dobar custom rom za MOMO8 koji posedujem na ovom forumu(http://www.slatedroid.com/forum/434-ployer-rk3066-tablets/) takodje se i ubacivanjem custom roma brisu kineske aplikacije.
Ili jednostavnije,sve aplikacije koje nece da vam se skinu sa google playa mozete da potrazite na blackmart-u ili aptoide-u.

Ili jednostavno promenite ime uređaja u build.prop.

e vidiš... izgleda da se ugrađuju različiti ekrani.... pih, nervira me to... al nema veze...

account & sync nisam još našao, ovo je android 4.1 treba još malo da pročačkam... ali imaš na glavnom ekranu onaj widget gde se pali gasi wifi i podešava osvetljenost. tu imaš neki kao krug, kao refresh znak, to je izgleda auto sync, uključi to. meni je proradila registracija akaunta iz prve....

dalje, aplikacije brišeš tako što uđeš u settings, pa u apps, pa skroluješ skroz desno gde su all apps, nađeš kineske aplikacije, klikneš force stop, pa disable....

@ed_hunter hvala na korisnoj poruci.Kad odem u seetings izaberem wi-fi prepozna mi ruter imam,konekciju a pored indikatora koji pokazuje jacinu signala mi stoji zakljucana brava,pretpostavljam da tu nesto nije u redu.
Sad sam tek provalio da su na ekranu bile dve zastitne folije.Prvu tanju sa nalepnicama sam skinuo odmah prvi dan a sad vidim da ima jos jedna deblja.Meni je osetljivost ekrana i ovako dovoljna.Koliko bi kupovina kvalitetnijeg punjaca uticalo na zivotni vek baterije?

Poslednja izmena:
@ed_hunter hvala na korisnoj poruci.Kad odem u seetings izaberem wi-fi prepozna mi ruter imam,konekciju a pored indikatora koji pokazuje jacinu signala mi stoji zakljucana brava,pretpostavljam da tu nesto nije u redu.
To je oznaka da ti je bežična mreža zaštićena nekom od sigurnosnih zaštita u prevodu i treba da bude tako a ti treba da klikneš na nju ukucaš lozinku i konektuješ se

Jesam kucao lozinku kod prvog podesavanja Wi-fija...konektujem se ja i sad bez problema i pored te bravice.

hmpf... kad je tab povezan na punjač ekran brljavi... jel se dešava još nekom? tačnije, ne može da se vrši preraspodela ikonica po home screenu, nego brljavi bez veze... aplikacije i web browsing rade, tj. u tim funkcijama se ekran ponaša normalno...

hmpf... kad je tab povezan na punjač ekran brljavi... jel se dešava još nekom? tačnije, ne može da se vrši preraspodela ikonica po home screenu, nego brljavi bez veze... aplikacije i web browsing rade, tj. u tim funkcijama se ekran ponaša normalno...
Nikakvih problema nemam kad je tab na punjacu...

Na oba? A da ti pozoveš vrača mislim da imaš problem sa zlim duhovima :D. Svako veče kad legnem držim tablet na punjaču i drndam dok ne zaspim, ili gledam neki film - kad smo kod toga Emit najbolje radi streaming sa titlovima sa računara. I da ako nekom treba Asus weather widget

na jednom je manje izrazeno, na drugom vise.... ma bzv, ne znam sta da radim, bice vrlo problematicno za vracanje, posto je firma kod koje je kupljeno u drugom gradu....

na jednom je manje izrazeno, na drugom vise.... ma bzv, ne znam sta da radim, bice vrlo problematicno za vracanje, posto je firma kod koje je kupljeno u drugom gradu....

Prijatelju ako ima bagove ko sto si napisao odmah vracaj i trazi da ti posalju nove, nema veze sto iz drugog grada.Bolje da budes bez tableta i 1-2 nego da imas takve probleme.

U slucaju da zelim da dopunim bateriju kad je npr .20% do vrha,da li je potrebno iskljuciti tab pa onda ukljuciti punjac ili je dovoljno samo u radu ukljuciti punjac?U ovom drugom slucaju mi se cini da se tablet ne puni ili mozda gresim?

Nazad
Vrh Dno