Ne spominji horor, svaki put kad pogledam u svoj ps5 navrnu mi secanja kao ratnom veteranu, helikopteri bruje iznad glave.Znas li ti kolega da smo brojili koliko konzola moze stati na paletu pa koliko u spediciju? 🤣
Pa za koji mesec do zaštite potrošača sa garancijama 😃Krvav je put od "gde kupiti" do "sta igrati"
Realno i treba covek je “prvi na crti” plus je dobio akciju “stay at home” ali bukvalno 😂Zašto mislim da će neko ostati bez konzole iz principa 🙄
Ne, za multiplatform igre koristim PC.Sve vise oglasa na KP za xbox x za oko 65000 sa 2 god garancije. Jel jos neko razmislja mozda o ovoj opciji ako se agonija sa ps5 nastavi?
Ja nisam fanboy niti jedne opcije, ucinilo mi se da je ps5 bolja opcija zbog boljeg dzojstika i nekih ekskluziva (the last of us) ali nesto sad kontam da bih mozda uzimao i seriju X jer vidim da su jako dobre recenzije za konzolu, cak joj i daju prednost u odnosu na ps5.
to!Make love, not war
I kod mene slicna situacija , samo sto je xbox series x i PS 5 , ne SMake love, not war
Исто. Гејм пес је кидачина највећа.I kod mene slicna situacija , samo sto je xbox series x i PS 5 , ne S
Mislim da to nije series x, nego one X.Sve vise oglasa na KP za xbox x za oko 65000 sa 2 god garancije. Jel jos neko razmislja mozda o ovoj opciji ako se agonija sa ps5 nastavi?
Ja nisam fanboy niti jedne opcije, ucinilo mi se da je ps5 bolja opcija zbog boljeg dzojstika i nekih ekskluziva (the last of us) ali nesto sad kontam da bih mozda uzimao i seriju X jer vidim da su jako dobre recenzije za konzolu, cak joj i daju prednost u odnosu na ps5.
Xbox Series X 1tb, 65000.Mislim da to nije series x, nego one X.
Ako je to onaj oglas koji mislim da jeste, nema ti od toga ništa, nema ih na stanju. Cene X-a su daleko veće na oglasima od cena PS5, polovni su oko 660E, dok su novi 700-750E. Ganjam već duže vreme X, ali jednostavno niko nema po normalnim cenama. A ne znaju ni kada će imati. No ovo je ipak PS5 tema, ubiće nas kolege iz suprotnog taboraXbox Series X 1tb, 65000.
Tako stoji u oglasu
Vazi drug, ako naletim slucajno na neki X prosledicu ti oglas 💪Ako je to onaj oglas koji mislim da jeste, nema ti od toga ništa, nema ih na stanju. Cene X-a su daleko veće na oglasima od cena PS5, polovni su oko 660E, dok su novi 700-750E. Ganjam već duže vreme X, ali jednostavno niko nema po normalnim cenama. A ne znaju ni kada će imati. No ovo je ipak PS5 tema, ubiće nas kolege iz suprotnog tabora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari