Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Zna li neko kakve ovo gaće dele us Soko i Zlatni box? Nije da sam zainteresovan, al' zanima me šta je u kolekciji. Čista radoznalost😁
eventualno
 
Код MTS-a користим Box 3 пакет (фиксни+интернет+сателитска TV).
Размишљам да поднесем захтев за Box 4 којим бих мобилни број припојио Box пакету. На сајту пише да се добија Оморика 3 пакет:
QyRLKD7.png


На сајту пише да корисници Оморике имају неограничене националне минуте и SMSове. Да ли ти неограничени национални минути важе и за позивање фиксне телефоније?
 
Zna li ko, da li i dalje može da se iskamči 25TB kod prebacivanja broja u MTS. Sa jedne strane dobih informaciju da može, ali uz Omoriku 12, pošto su 3 izbacili, sa druge strane da više nema te promocije.
 
Keva i sestra su dobile tu ponudu u poslovnici. Ušle da se raspitaju. Odmah im to ponudili, potpisale zahtev i ugovor. 1350 dinara omorika 3.
Idi pitaj, ništa te košta, ako ima ta ponuda, odmah sve završiš.
Edit: i tada, pre oko mesec dana nije bilo te ponude, navodno je bila istekla.
 
Postovanje,

Imam za vas iskusnije i koji ste u toku jedno pitanje.
Istice mi ugovor za Box 4 crveni i za Omorika 3 paket. Interesuje me sta mogu dobiti od povoljnosti od Mts-a kao korisnik 15+g. Da napomenem imam uz ova dva pakrta jos jedan, Morava mislim da je. Omorika je uvek isla na 50% i 40% popusta.


Hvala na odvojenom vremenu, pomoci i sugestijama.
 
Koliko su podivljali sa cenama telefona… ip13 pro 256 je poskupeo za 40.000 uz omorika 12. Bio je 152k sada 192k…
 
Ne brini, to je da bi bila velika pojeftinjenja za praznike🙂
Ovo je na žalost tačno, ja merkao Xiaomi 12t pro i bio je 44k uz paket a sad je 93k uz isti paket. Uvek tako nabudže cene pred crni petak i posle ih kao snize na istu cenu koja je bila pre toga.
 
Ako hoce neko da delimo 100GB iz deljenog neta nek se javi na pp.
 
Kazite mi vi MTS-ovci kakva dosadasnja iskustva imate, planiram da predjem iz A1 u MTS ili Yettel pa me zanima da li se isplati uzeti Soko lite paket i kakva su vasa iskustva sa njime
 
Moj savet je da vidiš da li za prenošenje broja i dalje postoji promocija Omorika (neki broj) plus 25 TB neta na 2 godine. Ja sam preneo broj iz Yettela, u septembru mesecu i nisam se pokajao. Omorika 3 (tadašnja), praktično sve neograničeno, net po punoj brzini, za 1300 rsd mesečno.
 
Slobodno uzmi za 1300 se isplati imati TB i vise neta mesecno.
CAT6 vise CAT9 telefon na A1 je tu negde u rangu sa mtsom na CAT16 - CAT18 negde rade posao slicno. Uz pro telefone nijedna mreza nije problem.
Realno ovo sto ljudi furaju 300+ Mbps je generalno za Pokazivanje.
CAT16 ce ti u dosta slucajeva izvuci 20+ Mbps sto je realno za danasnje standarde premium usluga 2K iz zezancije mozes strimovati a 1080p vec ne vidis razliku...
Samo cena je bitna. A mts ima najbolju pokrivenost tako da i ako setas je najbolji u sustini.
 
Moj savet je da vidiš da li za prenošenje broja i dalje postoji promocija Omorika (neki broj) plus 25 TB neta na 2 godine. Ja sam preneo broj iz Yettela, u septembru mesecu i nisam se pokajao. Omorika 3 (tadašnja), praktično sve neograničeno, net po punoj brzini, za 1300 rsd mesečno.
1668821655122.png
 
Proverih ja upravo, izgleda da može 25TB ali uz Omoriku 12, pošto 3 više nemaju u ponudi.
 
Dobro je. Nije drasticno više nego sa Omorikom 3. I dalje se isplati...
 
To je premium usluga za te pare. Nema zezanja sa wifiem. Kod nas nijedan da ja znam ruter od provajdera nema WiFi Roaming opciju.... Ovako si na 4G i ako si iole u dobrom signalu. Ne razmisljas
Viber, WhatsApp nema prekidanja kad krenes negde...
Neo minuti. Upalis sve da ti skida preko mreže i backupuje slike. I posaljes Amerima na redit da se jedu malo kod njih je sve neograničeno a ograničeno na maksimalno 😁 😋.
Ako imas makar 2CA telefon. WiFi možeš da zaboraviš u naredne dve godine.
 
Podigli cene paketa do *aja.
Kvalitet mobilnog razgovora ~0. Mobilni net radi odlicno.
Kako meni izgleda, bye-bye mt:s :(
 
Da. Ako tako piše u ugovoru. A ugovori jesu malo "specifičniji" za preletače u mts sa 25TB, tako da se ove redovne, zvanične (ne)povoljnosti u paketima, kao sto je 6 meseci ovako, a 18 meseci onako, često ne odnose na taj ugovor.
 
Nazad
Vrh Dno