Šta je novo?

LG G5

Ja sam imao h850, baterija je za taj kapacitet bila odlicna, bio sam iznenadjen kako dobro drzi. Punio sam ga svaki dan i to uvece. Jos sam igrao clash royale. Za ekran ok, imao je duhove, ali mi posle mesec dana koriscenja nisu vise smetali. Sa kamerama nisam imao problem.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
 
Samo da se oprostim od teme i lg brenda posle 5 godina korišćenja.
Odobrili su mi zamenu telefona (g5 roveo u begramu servisu samo 14 dana ovog puta) ali g5 vise nije u prodaji a ja nisam prihvatio g6 uz doplatu od 100evra u vipu. Jednostavno g5 me razocarao pa sam se odlučio da doplatim 50 evrica i uzmem huawei p10. Nadam se da sam dobro odabrao.
3.ponuda je bio samsung a8 za doplatu od 70evra.

Nedostajace mi wide kamera nenormalno, i onaj kristalan zvuk na zvucniku, ali sta da se radi, kada malo bolje odrade neki model mozda se vratim opet.
 
Za 20e razlike nisi uzeo s8?

Sent from my MI MAX using Tapatalk
 
Mislio sam jos 20e vise od p10. Prevideo sam slovo. [emoji3]

Sent from my E6653 using Tapatalk
 
Dobio sam 3 ponude uz ugovor koji imam i vec otplacenih 14 rata za telefon:
1.lg g6 uz doplatu 12,000 din
2.samsung A 8 uz doplatu od 8,000din
3.huawei p10 uz doplatu od 6,000din.

Mogao sam mozda da trazim da mi naprave ponudu i za samsung s8 ali mislim da bi razlika u ceni morala da se plati dosta više. (Svakako još nisam uzeo tel,samo su me zvali iz poslovnice).
 
G6 jeste najveca doplata ali i najbolji od ostala dva. E sad posto neces lg onda je P10 najbolja solucija. A8 mislim da ne vredi te pare koliko kosta.

Sent from my E6653 using Tapatalk
 
Gledam da kupim neke slusalice za slusanje muzike na ovom telefonu,i sad imam jednu dilemu probao sam razne slusalice,uglavnom su bile sa utpornoscu od 32 i 40 oma,i u jednoj radnji sam probao slusalice od 40 oma i one su se cule glasnije od onih od 32 oma,i sada mi treba proverena informacija kako da znam da neke slusalica ce se dovoljno glasno cuti,da li bi tu pomogao 3.5mm bluetooth reciver,ili bi morao neki Headphone Amplifier da kupim,ili da jurim neke bezicne slusalice?
 
Ima li neko problem sa zvukom,kad sam uradio update neki iz meseca januara,posle toga zvuk tek pocinje od 50%,a ispod isto kao da je mutiran.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
 
Jel stigao oreo? Kako vam radi gcam?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Ma kakav crni Oreo, ni G6 ga pošteno nije dobio

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
 
Jel radi i wide angle kamera na gcam?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Ima verzija za wide cam, trebalo bi da radi

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
 
Ima li tog Orea na vidiku:)Kod mene je neki zidovski fw

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
 
Sa vremena na vreme desi mi se da telefon izgubi mrežu,tj ponaša se kao da kartica nije u telefonu.Nakon restartovanja sve bude u redu i nakon 2-3 meseca ponovo se to desi.Da napomenem da nijednom nije bio uzrok mehanički udar,ispadanje telefona i sl.
Šta bi to moglo prouzrokovati takav kvar i da li se nekom tako nešto dešavalo?

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока
 
Dvojica drugara imaju g5 i oba imaju isti problem, samo što im se dešava mnogo češće. Dosta puta se desi da ih zovem a oni baš zbog toga nedostupni dok ne vide pa odrade restart. Izgleda da je to fabrička falinka ili problem do softvera a pošto je LG u pitanju pre će biti ovo prvo.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk
 
Jbm ti više LG :-(

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока
 
Prebacite na 2g kada ne koristite net. Nebi trebalo da imate problema.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Ko će stalno prebacivati,a i džaba telefon bez neta.

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока
 
Da li ima resenje za ghosting? Dobio sam telefon od kolege u zameni za graficku. Telefon ima ogroman ghosting kad se ugreje. Ostanu ikonice po 5-10 sek, onda nestanu. Koliko je to opasno? Naravno kolega se pravi lud.
 
Moj telefon je i dalje na 7.0 Android operativnom sistemu.Vidim da pojedini modeli imaju ažurirano na 8.0.Pokušavam da odradim ažuriranje na noviji operativni sistem,ali stiže mi poruka da već imam poslednju dostupnu verziju operativnog sistema.
Da napomenem da je moj G5 model H850 i nije rutovan,odnosno sve je fabrički na njemu.
Da li još neko od forumaša ima sličan problem i postoji li neki način bez rutovanja da instaliram noviji OS?

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока
 
Iz iskustva sa lg najbolje da nista ne diras :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Jbm ti više LG...
Imao sam LG G2 koji sam zaboravio na klupi (nestao u roku od odmah),i posle njega kupio LG G5 sa kojim opet imam cirkus.Nikad više LG!!!
Sve učestalije iz čista mira telefon ne vidi SIM karticu,i naravno nisam dostupan.Pomislih da bi se nekim čudom taj kvar otklonio ažuriranjem na noviji operativni sistem.
Pokušaću još malo da istrpim takve ispade,bar dok još malo ne padne cena Pocophonu :)
 
Jesi probao reset?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
 
Jesi mislio na factory reset?
Ako si na to mislio,onda nisam nikada uradio taj reset.
 
Da na to. Prvo kreni od toga, pa posle sve ostalo. Zamenis karticu kod opetatera, ako ni to nije, onda je neki hardverski kvar verovatno.
Naravno prvo bekapuj podatke ako imas bitnih stvari.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Pokušaću prvo sa zamenom kartice kod operatera,to mi je najlakše za početak.Nadam se da ću sa time rešiti problem,a ako ne onda ću sledeći korak probati sa factory resetom.
 
Nazad
Vrh Dno