Šta je novo?

LG G4

Hvala hvala... Ova kožna leđa mu baš daju šmek... [emoji3] Jedno glupo pitanje, jel može na ovoj stock LG tastaturi da se ubaci š, ć, č, đ? Pokušavam da upalim našu tastaturu ali ne menja ništa kada je aktiviram... SwiftKey radi ok..
Ideš u podešavanja i izabereš jezik koji hoces da koristiš i taj skineš
 
Jesam kobajagi...
3b6bae7e3c9797e3a26bda185d5fad1a.jpg
53e98deecdcae925a8cb62d406241cc6.jpg
de796b7c9b30c38474914759465623b7.jpg
 
Ju kako čudno... :) Ma rekoh ajde malo da probam stock. Nije žvaka za seljaka... :) Hvala exorcist... Kakva kamera čoveče. Ubica.
Dobio sam i Lg LG Quick Circle Case... https://youtu.be/dELlVPLABjc
 
Poslednja izmena:
Dobio sam sve i svašta... :) Bordo kožna leđa, zlatna plastična, originalni lg circle case, dve baterije, eksterni punjač, sluške, 16gb microsd, garancija u vip-u još godinu ipo dana i to sve za 395e, mislim da sam super prošao... :D
 
Ma nisam, bilo mi je totalno svejedno. Ali sviđa mi se... :)
 
Kakva je realno razlika u poredjenju sa g3? Specifikacije znam i sam, ali me zanima neki realan stav nekog ko je imao prilike oba da koristi. Vredi li tu razliku u ceni?
 
Veća je razlika između G3 i G4 nego što je između G2 i G3, toliko. Po meni vredi.
 
Kakva je realno razlika u poredjenju sa g3? Specifikacije znam i sam, ali me zanima neki realan stav nekog ko je imao prilike oba da koristi. Vredi li tu razliku u ceni?
G3 nisam imao,ali imao kolega. Nisam imao zelju da prelazim sa g2 na g3 jer je lose radio. Displej nesto lose ozgleda na suncu. Nije neki apdejt. Ali sa g4 sam zadovoljan. Fluidnost je odlicna, kao i kamera. Ekran je dosta bolji od g3-ke.
 
Nisam mogao više... :) Preračunao sam se, dok padne cena 6p na neku razumnu cifru, prođe pola godine... Nemoj da pređeš na g4, ima odmah nešto da ti smeta... ;) [emoji14]
 
Ma kakvi, ne razmisljam o prelasku. Veoma sam zadovoljan trenutno. :)
 
Jos samo kad bi se udostojili Update-a za Video snimanje u 60FPS (a da ne mora da se flash-uje nesto sa xda) bilo bi dobro... Uz grejanje pri jacoj upotrebi jedina veca mana po meni...
 
Ne znam kome je uopste palo na pamet da to izostavi iz kamere. Stvarno nebulozno.
 
Da li se root-om gubi garancija isto kao kod Samsung-a? Sećam se da ste pisali nešto...
 
Koja je razlika između otključavanja bootloader-a i roota? Ako se već sa prvim gubi a sa drugim ne gubi garancija. Da li se u oba slučaja može raditi OTA update? Ili se mora prvo nekako zaključati bootloader ili unroot-ovati?

Inače čitao sam na redditu da custom ROM-ovi za G4 upropaštavaju kameru, tj. oficijelnu kamera aplikaciju za koju kažu da je odlična.
 
jel zna neko sta znaci kada mi svetlucka bela lampica dok je telefon zakljucan? nemam nikakve notifikacije ili nesto...
 
Nazad
Vrh Dno