pa da, večito mora nešto da se "odrađuje"
Evo malo pre se o5 zagrejao i upalio sam OS monitor.... Pise da McAfree Security zauzima od 38 do 47%. Moguce da zbog njega greje? Video sam na netu da neki likovi odma obrisu antivirus programe... Stavi mislite o tome?
Danilo, nisi trebao da kupiš Samsung. krastavac, ne ide, voliš LG i to je to...trebao si toga da se držiš...svaki drugi post, knox i root, LG samuraj, Samsung gowno, krastavac...
Skup je m8 ovo mi ispalo nesto povoljno pa da se raspitam
Je l me zezaš, treba da posedujem telefon da bih mogao da napišem utiske?
Nadji mi sada, jedan, jedini primer, gde je neko uleteo i ispljuvao G3 bez ikakvog razloga, i jedan primer gde je vlasnik Samsunga ispljuvao G3, samo zato što mrzi LG(jer eto, LG je veliko zlo na ovom svetu)...
Problem je ta poslednja rečenica koju sam u prethodnom postu napisao.
3) u kom smislu? Uzeo si nov telefon, ne treba da ga zagledaš i analiziraš ako si na to mislio
Moji utisci su sledeci, dobar ti je i M8, verovatno radi fluidnije ali sve ostalo mi je losije, izgled, dimenzije, iskoriscenost, kamera, ekran je mozda dobar ali meni G3 2k ekran ipak lepse izgleda, i jos je jeftiniji od M8...
A G3 mi radi lepo, zalaguje po nekad, ali mi je baterija ok, drzi mi u proseku dan i po, ekranom sam zadovoljan ja bar primetim razliku kad uporedim sa ne 2k ekranom, i o ovom je bilo reci, po suncu mogu sve lepo da vidim, kamera je odlicna... Po meni softver treba jos malo doterati, za sta ima prostora a uzimajuci u obzir cenu dobijas najbolji harver za te pare.
Utisci i jesu mišljenja, zato i postoje termini, prvi utisci, utisci posle šest meseci, itd...Ne mozes da napises utiske, mozes samo misljenje, jer prilikom koriscenja stices utiske... Ajmo opet malo drugacije, hoces da kupis Golfa 5, hoces pitati za utiske druga koji ima Golf 5 ili koji ima Opel Astru?
Ja ne znam da sam rekao da je neko ispljuvao G3 zato sto mrzi LG, ne znam odakle ti to, rekao sam da neko kupi drugi telefon i dodje ovde da kaze kako je taj drugi bolji, eto tako da bi se bolje osecao...
Utisci i jesu mišljenja, zato i postoje termini, prvi utisci, utisci posle šest meseci, itd...
Probao sam to, i to, utisak mi je ovakav, onakav, vlasnik sam toga, probao sam G3, moj utisak je...itd...
Analogija sa automobilima nije na mestu. Ova tema nije savetnik za kupovinu.
Edit
Sad vidim, baš si isti izraz upotrebio kod M8.
Da si probao M8, mogao bi i utiske da napišeš, eto. [emoji4] Naravno da se kod utiska posle 6 meseci podrazumeva da je telefon kod tebe bio 6 meseci.
Problem je što ne možeš da razumeš da postoji termin, prvi utisci, iliti, First Impressions.
Obriši mcafee, onaj MLT servis, LG health... U principu obriši sve što ti ne treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari