Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

ajd ja sam trenutno bez posla (zavrsio obaveze pre datog roka) pa cu veceras napraviti jednu temu, da vidimo kako ide. Ova ostaje za globalne teme o kinezima, i sve ostalo vezano za njih.
 
Znam sta kaze tema, ali glupo mi je da otvaram novu temu za ovako nesto, a pricali smo ranije i u ovoj temi o slicnim stvarima.
 
Apsolutno se slazem, nemojmo nabacivati nepotrebne i po meni(izvinjavam se svima ako nekog vredjam ovim) glupe stvari kao sto su te kopije. Posebna tema i udri.
 
Da li neko moze da pronadje sve razlike izmedju thl t100s i t11?
Ono sto znam su ocigledne razlike:
memorija: 32gb vs 16gb
ekran: fhd vs hd
kamera: 13mp vs 8mp
i sitne razlike u kucistu.

32gb deluje privlacno, ali bih radije isao na hd ekran zbog stednje baterije, manjeg zagrevanja i boljeg fps. kameru bih takodje preziveo.
sve u svemu, t11 mi deluje kao bolji izbor, ali me brine da nisu mozda ukinute i jos neke napredne opcije. vidim da imaju i gesture sensing (ili smart wakeili kako god zovu) i nfc (koji necu ni koristiti), a ostalo nema nigde.

i da dodam pitanje. da li postoji nacin da prosirim internal storage na racun phone storage? imam 1.5gb i to mi nije dovoljno jer tu instaliram aplikacije. i da li mogu unapred da znam sa koliko memorije dolazi telefon?
ne znam da li ovo ima veze sa proizvodjacima ili androidom
 
Poslednja izmena:
Da, ima fazon, i ja sam imao isti problem na zte v967s. 4gb rom, samo 1gb za aplikacije. Sada imam 2.5. Neka skripta se ucita, formarira ti fon i posle restarta imas vise memorije :))
 
Format trenutno nije rešenje jer ne mogu mnogo da se gnjavim sa backupom. To ce morati da saceka novi telefon, a ja cu se do tada snaći sa ovime. T100s ima 6gb interne i 22gb phone storage (što navodno čini 32gb),ali ne mogu da nadjem taj podatak za T11. Mogu samo da pretpostavim da ima oko 3gb.
 
Dva saveta. Neken n2 sam nasao za 150$ + 23$ dhl. Koliko eur da ocekujem da ce sve izaci?
Ili bolje ici na neki huaweii ili lenovo?
 
Са све порезом и царином око 160е што уопште није лоше..
 
Kakvo je stanje s MIUI izdanjima za Hongmi. Čitao sam nedavno da ne idu česte nadogradnje kao za druge Xiaomi uređaje?
 
Jel vredi Wayteq Talk 5h ( valjda je to bivsi Cube Talk 5H A5300) za 160e? Skupo, ok, jeftino? Sta mislite o ovom fonu, jel ga imao neko? :)
Specifikacije nadjite na net-u :)
 
Poslednja izmena:
Nisam baš siguran ali deluje kao napumpana/pogrešna specifikacija telefona.
 
Sta ovde nije u redu (Lenovo A850s+ Customize version): http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-A850-s-5-5-IPS-1920-1080px-MTK6592-Octa-Core-2GHz-Android-4-4/1822158800.html

Odlican telefon i pre upgrejda, iako 540 rezolucija.
Sada je Octacore, 1920x1080, 2GB, 13.0MP, 3100mAh ...
I sve za 109EUR???
Sta mi je promaklo? Jeli prevara?
Moram malko da te razocaram :) naravno da ima te specifikacije nebi na AE kostao 109 ojra.
Elem, laz je da ima HFD ima rezoluciju i dalje 960 x 540, sto se tice procesora on jeste octa core, ALI je osakacena verzija na 1,4 mhz, dalje ima 1 GB ram-a, ne 2, baterija mu je 2500mAh, sto se tice kamere ona nije 13 vec 5MPX, a prednja 2MPX.
Dakle promaklo ti je to da to nisu prave specifikacije za ovaj mob, jedino sto nisu lagali je to da ima 5.5 incni ekran, sve ostalo je laz.
Bilo bi lepo da je istinito, ali nije ja bih zaobisao ovo, 5.5 na 540 rezoluciji :D
 
Pa i jeste medju najpolularnijima ima dobar HW za cenu koju ima, svakako nije nesto najbolje sto Kinezi mogu da ponude, ali za cenu koja mu je je dobar, ja sam uzeo ipak nesto bolje naravno i skuplje.
 
Danas sređujem malo te liste pa ću izvuć top10 ili 20 modela koji su dobavljivi na aliexpressu ili u specijaliziranim trgovinama (to2c, minideal, banggood...)
Problem je što je tamo dosta uređaja koji nisu u standardnoj ponudi van Kine pa stvaraju zbrku :)

Jel vredi Wayteq Talk 5h ( valjda je to bivsi Cube Talk 5H A5300) za 160e? Skupo, ok, jeftino? Sta mislite o ovom fonu, jel ga imao neko? :)
Specifikacije nadjite na net-u :)

Skupo dozlaboga :)
118 EUR
112.5 EUR (javi se na PM za kupon ili sama sebi pošalji s drugog maila :))

Mislim da je dobar mobitel jer je bio jedan od prvih MTK6589 mobitela s MIUI OS-om - dakle popularan kod kineskih developera
 
Daš svoj mail nekome tko je već registriran i on te prijavi. Onda se registriraš na banggood i tamo u opcijama svog računa nađeš kupon koji koristiš kod plaćanja. Isto možeš i sam sebi napravit - pošalješ s drugog maila.
 
Pa koliko sam ja skapirao vecina telefona ne podrzava 3g na obe kartice.
 
Nazad
Vrh Dno