Može neki hint šta se podrazumeva pod komplet treningom, tj. šta si ti praktikovao?!
Naravno, napisacu ti sta sam radio ujutru.
Brzi hod 20k koraka i nakon toga dodjem kuci i uradim komplet trening za trbusnjake, da pogodim sve "delove".
Trbusnjaci- zagrevanje, pa...
1.- tocak za trbusnjake 5serija po 15- 20 ponavljanja.
2.- plank 3 serije.
3.- vezbe za gornje trbusnjake, imas na netu kako se rade, kao normalan trbusnjak, samo se ne podizes do kraja, nego malo samo, osecas kad pogodi, 3 serije.
4.- vezbe za donje trbusnjake, podizes noge skroz, kao i zadnjicu, ima na netu objasnjeno bolje, isto 3 serije.
5.- sa strane, sednes, bude ti gornji deo malo ispod 90°, podignes malo noge i ispravis, da ti ne budu na tepihu, uzmes teg od 10kg i okreces se na levu i desnu stranu, radio sam da predjem 100 ponavljanja, uglavnom tri serije, da ne preteram u dve.
6.- sa strane, za donji deo da kazem, legnes i samo se malo podignes da zategnes i fiksiras trbusnjake i treba da dodirujes pete ili zglob, bas dobro pogodi kad radis pravilno, isto tri serije.
Odmor u seriji 20 sekundi, izmedju serija mozda minut- dva.
Izvini ako sam nesto lose objasnio.
Ove vezbe sam radio u pocetku, kasnije sam ubacivao i hiit uz ovo, plus jos neke vezbe sto sam vidjao po netu.
Kad radis pravilno bas pogodi, najteze vezbe su mi bile tocak i za donji deo.
Ima i neka vezba koja pogadja sve, zategnes sve trbusnjake, u taj polozaj stanes, to sam ubacivao za kraj, kad si ceo mokar.
Nekoliko meseci sam istrazivao za trening i najvise ishranu, lagano trener mogu da budem 😅
Imas i dobre vezbe ako radis sw.
Ako ti bude jos nesto trebalo slobodno pusti poruku.
E da, mislim da je meni najvise pomogao brzi hod i povecan unos proteina uz sredjenu ishranu.
Edit:
@Marko-Dj da, da. Imas taj kanal i jos dosta dobrih pored tog. Uglavnom sam gledao najbolje i najteze vezbe. Kod mene je bila "fora" da ih radim 100% pravilno i da ne zurim sa odredjenim vezbama.