Šta je novo?

Honor Watch GS Pro

Vidi ja sam zadovoljan ima sve sto mi treba a 80% posto onoga sto ima i ne koristim.Uglavnom je to vreme i da se javim na tel preko sata ako sam u nekom poslu.
Za ovo moje koriscenje sat koji je star neke 2 godine izdrzi mi 15-20 dana bez punjenja,
Sad ima li boljih ima ima i lepsih ali i dosta skupljih tj.duplo pa i troduplo ali za ono sto meni treba stvarno ne bih davao vece pare jer svaki ti vremenom dosadi pa promenis.
Da li ti je stalno upaljen AoD? Koliko bi dana izdržala baterija sa celodnevnim AoD?
 
Nije preko celog dana i tako izdrzi 15-20 dana da je ceo dan predpostavljam da ne bi bilo manje od 10 dana.
Opet da se razumemo ja nisam neki zahtevan korisnik ima tu mnogo funkcija koje nisam ni ispratio.
Vidim da mi prati koliko sam presao dnevno,koliko sam spavao i to radi i kad nije povezan na tel.Pritisak i nivo kiseonika u krvi nisam pogledao vise od 5 puta za 2 godine.
Treba mi vreme i da me upozori kad me neko zove dok radim a nisam pri telefonu ili ga necujem sve ostalo je lepo da imam ali mi nije bilo prioritet.Za dve godine baterija drzi kao i na pocetku.kupao sam se u moru bez problema tj.nikad ga i neskidam jer je lagan,promenim narukvicu i skin kad mi dosade i kao novi sat.
Radim oko kola udario sam ga 100x nista izgleda kao prvog dana.Napuni se manje od sat vremena.
Ja prezadovoljan onim sto sam dobio za 150e.
 
Hvala puno na korisnim informacijama. Slična nam je rutina korišćenja, meni su bitne 3 stvari: AoD (da mi bude prikazano vreme na satu), broj koraka i šema spavanja. ostale stvari su mi bespotrebne i nisu ni uključene. Obično jednom dnevno sinhronizujem podatke sa sata na aplikaciju. Ovaj podatak o kupanju u moru mi je veoma interesantan.
Znam da AoD prepolovi bateriju ali znaš li slučajno da li na satu postoji neki scheduler (koji bi prikazivao AoD recimo od 08h - 22h) ili neko podešavanje koje bi gasilo AoD kad detektuje da spavam?
 
Da li bez problema može da se poveže i sa drugim telefonima osim sa Honorom(Samsung, Motorola,...)?
Da li je AoD stalno upaljen, da li može da se upali/postane vidljiv kad se telefon malko prodrma, odnosno ruka?
 
Ja ga koristim uz Xaomi i sve sljaka dok spavam i on spava samnom pa ujutro obicno moram da ga aktiviram na dugme a kad duze sedim takodje me opomene da je vreme da se malo promrdam i odradim neke vezbe.
Za AoD bih ti odgovorio kad bih znao sta znaci:)
 
AoD je Always On Display. Znači da je na ekranu sata stalno vidljivo vreme. Obično postoje 2 načina rada ili je stalno vidljivo vreme ili se ekran sata pali prilikom pomeranja ruke(pokret kada hoćeš da pogledaš ekran sata)
Upaljen AoD obično skrati vreme trajanja baterije na pola. Meni se dopada takav način korišćenja jer mi onda sat radi ono što i treba, stalno pokazuje vreme
 
Ne koristim AoD duplo skrati vreme trajanja baterije probao sam i shvatio da mi to nista ne znaci jer i ovako kad okrenem ruku da vidim koliko je sati display se upali.
 
Ја поручио са Алија крајем године, ускоро стиже па јављам утиске...
 
Može link?
 
Ово је линк али не шаљу више за Србију...

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $65.66 60%OFF | Honor Smart Watch GS Pro 103 Sport Modes 5ATM 1.39'' Screen Watch Heart Rate Monitoring GPS Smartwatch Bluetooth Call for Men
 
Ne pokazuje kontakte kad me neko zove već samo broj. Omogućio sam pristupe sve... Honor 70 je telefon. Ima neko ideju kako da rešim?
 
Ja upravo kupio sa ovog linka za 65e,šalju u Srbiju,free shiping...
 
Ја сам поручио исто надам се да ми у току недеље стиже. 💪
 
Uspeo da odraim update prema ovom upustvu....

Finally i was able to install 11.0.4.20 on my gs pro with android and not root required.
  • uninstall health in your phone
  • make sure you uninstall HMS Core (go to settings>app>hmscore>uninstall)
  • install this modded version of the app link tnx to Canal Recreativos (telegram)
  • disconnect gs pro from BT and try to connect in the app (sometimes you need to try more and more till is connected)
  • update to 11.0.4.6
  • once you have finished go to setting>app>health delete cache and close force (sometimes you need to do this multiple times to make it work)
  • re-open the app and go to update if you see 11.0.4.20 do it otherwise go back and force close
Мени ову модовану апп инсталира али кад је покренем, само стоји и на крају сам угаси апп. Има нека фора или?
 
@stevan10
Koliko dugo si čekao isporuku?
 
22.дец. поручио а 1.феб. испоручено.
 
Једно питање за оне који имају сат... Музика коју пребаците на сат јел може само на звучник да се пушта или може и преко повезаних слушалица?
 
Moze i preko slusalica.
 
Ја пробао и неће, зато и питам. Преко сата могу да контролишем музику са телефона, а када пустим ту са сата само тишина ако су накачене слушалице. Кад дисконектујем слушалице, пушта преко звучника.
 
Ипак ради, него је јачина звука раздвојена. Сат ми био на пола појачан а ја мислио да је то генерална јачина, чак сам и појачавао до краја али изгледа да је на самим слушалицама било смањено на минимум...
 
Stigao sat danas, kupljen 21.januara na Aliexpres-u za 64e.Omlatili me na carini za 2400din....Inače za ovo kratko vreme testiranja prezadovoljan sam novom igračkom, odličan ekran, gomila mogućnosti, zbog skijanja sam ga najviše uzeo, plašio sam se da je preveliki, posle dva sata korišćenja ne osećam ga da je ne ruci. Jedna od boljih kupovina u poslednje vreme.... Prezadovoljan! Hvala svima na sugestijama...
 
Odličan sat za praćenje skijanja,za 7sati uključenog GPS-a skinuo samo 10% baterije.Fenomenalan rezultat.
viber_image_2024-03-18_15-02-55-401.jpg
 
1000001383.jpg

Uz coine ispalo 5.955,00 dinara i naručio 3 zaštitna stakla za 150. Carina bi trebala da bude nešto ispod 2 soma.
 
Meni su pre neki dan naplatili 2300din carinu za isti sat uzet u januaru.
 
Ne zna da li vredi napisati kinezima da ne stavljaju vrednost sata,možda bi moglo da prođe bez carine i pdv-a.Meni su naplatili 2400 dažbine...
 
Nazad
Vrh Dno