NotingemForest
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2020
- Poena
- 75
Meni sa kraja Avgusta 😁 Ja ću na A14 kad neki već budu imali i A15 uveliko 🤣
Baš ga odužili sa ažuriranjem...
Baš ga odužili sa ažuriranjem...
Ja sam stavio nešto što niti je staklo niti je folija, preporučili su na prethodinim stranama. Leglo je lepo ali nije potpuno ravno, tako da imam neke krivine po sred pilule i mislim da mi muti malo selfi kameru.Stavih neko staklo i ostalo 1001 baloncic, ivice se malo odvajaju. Da ti pukne glava... Koliko je cvrst sam ekran jel ima neku zastitu da skinem ovo sranje
Pa šta je onda to, majku mu?Ja sam stavio nešto što niti je staklo niti je folija
Sad kapiram zašto je meni stigao apdejt. Tada sam bio u TR i imao Turski esim. Dajte link za taj nemački esim.Evo preko nemackog E-sim i aplikacije My Truphone odmah je povukao magic 8. Inace izabrao sam besplatan nemacki e-sim sa 100 mb podataka. Ko nece da ceka neka proba. Ne kosta nista i jednostavno je. P.s. stavite e -sim za podrazumevani , ukljucite prenos podataka i u romingu i iskljuciti wifi.
Bog ti zdravljao dao i da ti deci budu svetle oči... 😁Evo preko nemackog E-sim i aplikacije My Truphone odmah je povukao magic 8. Inace izabrao sam besplatan nemacki e-sim sa 100 mb podataka. Ko nece da ceka neka proba. Ne kosta nista i jednostavno je. P.s. stavite e -sim za podrazumevani , ukljucite prenos podataka i u romingu i iskljuciti wifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari