newkidONdablock
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2016
- Poena
- 69
ti reci kad ga prodas ja cu da ga shortujem to znaci da sigurno skace na ATH
Samo prodajte, skupicsmo vec nesto i za vas, da vam refundiramo
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Mislim da nema mesta da skoci gore da je ovih 11+ dolara kraj?
Mislim da nema mesta da skoci gore da je ovih 11+ dolara kraj?
To ti je relativna kategorija. Sta ako skoci na 20 ali posle pada na 5? Ili, da skoci na 20, ti ne prodas jer cekas 25 pa ode na 11 ili opet 5? Sve je u igri i nemoj tako samouvereno da iznosis prognoze, ako pogodis slavice te dva dana, a ako promasis pljuvace te zauvek...Neka svako radi sta misli da je najbolje. Fork je velika nepoznanica i ja duboko verujem da ce biti iskoristen za neku vrstu manipulacije. Na koju stranu i kad-videcemo uskoro.
Dwarf eu server ne radiJel neko zna u cemu je problem!Vec sat vremena moji kopaci za ethereum ne mogu da se konektuju na dwarfpool?
Jel neko zna u cemu je problem!Vec sat vremena moji kopaci za ethereum ne mogu da se konektuju na dwarfpool?
Izmenio sam na ru server i radi kako treba!
Kako da napravim rezervni pool?Sta treba da dodam ili izmenim?
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eth-ru.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x25a0a005132140ef82c3cf658b3bde60bc8d215f -eworker KOPAC4 -epsw x
Ako ne uspe fork ima da vidis kako hilti radi po betonu, puca 10$ ko nista. To je ona najcrnja varijanta. Inace se sasvim ok drzao posle hack-a, jeste mu se cena prepolovila ali nije to uopste tako strasno bilo. Da, sad bi trebalo samo gore. Videcemo.
Ja ne znam sta ti citas ali znam da ti fali neka daska. Prognoziran je rast, jeste. To znaci mozda ce da skoci. Ako mislis da je to jedina varijanta onda se strasno varas jer svasta moze da krene naopako. Kad ti to covek ne naglasi onda ispadne prevarant, kad ti naglasi onda opet ispadne ko zna sta u tvojoj glavi. Nije tebi lako :dNeverovatno. Do pre neki dan je ovde prognoziran dalji rast a sada citam da ce mozda da padne i ispod 10. :wall:
Jasno je valjda da od toga nema ništa... Ja ga ne videh da se oglašavao od tada, ako neko drugi jeste nek baci link.A sta je bilo sa onim nagradama sto je haker govorio da ce djeliti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari