Moj primerak nema.To ima i Markus, jeste do cene, naravno, ali nije neki veliki faktor za kupovinu, barem meni.
Jednostavno su tako napravljene, moja to nema dok se bas ne zavalis skoro u lezeci polozaj, ali ni onda ne tiltuje previse. Mislim da je bas to istaknuto na sajtu kao pozitivna osobina.Da li neko moze da mi objasni zasto mnoge stolice u srpskoj ponudi koje imaju tilt mehanizam imaju blagi tilt "na prazno"? Dakle, naslon je u uspravnom polozaju, sve je ok, ali kad uprete ledjima malo nazad ima blagi hod naslona napred nazad. Ukoliko se sedi normalno to nije nesto primetno, ne upiru se ledja u normalnom sedenju. Medjutim , ako se naslon tiltuje u npr jednu poziciju nazad kad se zavalite u stolicu, taj Klik klak hod "na prazno" smara (bar mene). Te prodavce kad pitam, ili slezu ramenima, prave se blesavi, ili kao "to MORA?". I'm not sure. Da li je prosto u pitanju los, jeftin mehanizam koji ima hod, ili je to moranje? Nisam probao nigde neke fensi stolice pa da mogu da uporedim ...
Ja imam nju i furam prekrivač preko odvajkada.Eto, sad bi raspravljao i o jeziku, iako si i tu sasvim ocigledno na pogresnom tragu. Markus poredimo sa stolicama od 100 evra, ne sa stolicama od 1000 evra. Meni je bila dosta udobnija ova fotelja iz Forma Ideale, na kojoj sam sedeo na prethodnom poslu, ali je nisam uzeo za kucu, jer je kozna (plus i ruzna), pa nije najzgodnija da se sedi u sorcu leti i slicno.
Jedino ima caka da moraš da se prijavljuješ ponovo svake nedelje (ili na svake dve nedelje, zaboravio sam), jer te u suprotnom izbrišu sa newsletter liste...Najbolje da se prijaviš na Ikeinom sajtu, poslaće ti obaveštenje kada bude dostupna stolica, ali moraš brzo da reaguješ, jer se rasprodaju brzinom svetlosti.
Evo linka, piše da ih očekuju na stanju između 05.10. i 12.10.
Ne podleže garanciji. To su ti materijali na koje večito upozoravam kad neko kupuje stolicu. Bilo da je gamerska ili kancelarijska. Izbegavajte bling i eko kožu, inače je ovakav scenario neizbežan. Ovo važi i za ostali nameštaj, fotelje, kreveti...itd.Ja sam ovu uzeo u Formi Ideale pre 1,5 godinu..i već je počela da "puca" kod rukohvata i da se guli dole na nosaču točkića.
Rukohvate slabije koristim prilikom ustajanja, eventualno kod sedenja ali nigde ne kači druge delove stola ili nameštaja
pa da počne eko koža već da puca. Još neverovatnije mi je kako je ova srebrna farba počela da "spada" sa nosača točkića?
Ne znam ni kolika joj je garancija i vredi li ovo reklamirati uopšte?
Pogledajte prilog 319439
Nisu 200x200 ali ovo trenutno nalazim.
Kancelarijska oprema, kancelarijske stolice i stolovi | JYSK
Pronađite odličnu ponudu kancelarijskih i gaming stolica, kancelarijskih i podesivih radnih stolova. Kupujte online po odličnim cenama ✔jysk.rsKOLON štitnik za pod, 120x100 cm - IKEA
KOLON štitnik za pod, 120x100 cm. Praktično rešenje koje se može staviti ispod dečje stolice za trpezom ili ispod tvoje radne stolice da pod poštediš nečistoća, mrlja i oštećenja. Providno je, pa će se tvoj pod ili tepih videti. Štiti podnu oblogu od habanja i nečistoća.www.ikea.com
Da, modrulj m291 ostace ti kusuraPozdrav, da li imate preporuku za radnu stolicu koja bi se u toku dana koristila 6,7h?
Budzet iznosi 400€, tezak sam 100kg a visok 185cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari