Postoji alat za skidanje lifta sa kancelarijske stolice, samo što su male šanse da neko u Srbiji ima to.
Nema šta tu da se razmišlja, sigurno je mnogo kvalitetnija od gomile ovih o kojima se raspreda i koje se preporučuju na poslednjih desetak strana. Ponudi 150 i ako pristane, a verovatno hoće, pevaj.Videh Haworth Lively u dobrom stanju za 170e/20000.
Razmišljam da je uzmem, deluje kvalitetnije nego bilo šta u tom cenovnom rangu, čak i ako je polovna...
Baš sam danas probao Lively i nisam ostao baš oduševljen. Ne bih rekao da je išta udobnija od Markusa, mada ima više mogućnosti za podešavanje.Videh Haworth Lively u dobrom stanju za 170e/20000.
Razmišljam da je uzmem, deluje kvalitetnije nego bilo šta u tom cenovnom rangu, čak i ako je polovna...
@celOPilehaha hvala i neka je sa srećom!
bio u Modrulju pre neki dan, probao nekoliko stolica i tu tvoju.
da, svidela mi se i uži je izbor.
stalno mi je u glavi negativni komentari koje sam par puta pročitao ovde za tu firmu pa mi je to neka kočnica.
no, imam još par firmi da pogledam pa ću se već odlučiti.
trenutno biram i klime ali to je izgleda lakši izbor - žena se umešala i hitno je
Kad si sastavljao je možda ostala zaštitna kapica na gasnom mehanizmu. Ne gine ti da rasturis stolicu čekićem... to se i meni desilo, jer je poklopac bio crne boje i uopšte nije delovao kao nešto što treba da se skine. Rasturio stolicu, odneo mehanizam u modrulj, on skine kapicu i kaže upsKupio sam ovaj model stolice
Ergonomska radna stolica B-294 G ALU, cena sa pdv-om | MB Stolice Beograd
Karakteristike ergonomske radne stolice B 294: -Naslon za leđa podesiv po visini u 5 polozaja -Fleksibilna Lumbalna podrška koja se prilagođava vašemmbstolice.rs
I da oprostite, ne diže mi se. Kupio je pre mesec dana, sad je sklopio. Sve ostalo funkcioniše. Ali gasna pumpa kao de ne radi ili ima nešto što mi je promaklo, mada ne bi trebalo. Nije to neki bauk.
Imao neko sličnih problema sa bilo kakvom stolicom ili da reklamiram?
Питање је првенствено због гасног механизма, колико му је век трајања?
Zna da bude 10-15 dana.Koliko se čeka da se Markus pojavi na stanju na Ikeinom sajtu? Ulazim već 4-5 dana da proverim da li se pojavio i ništa.
Prijavi se da ti stigne obaveštenje na mail kada bude na stanju, mada i to nije sigurno - poslednja dva puta kada je stiglo obaveštenje, dok sam kliknuo da vidim, već sve rasprodato Ili dobiju 3 komada ili dele džabe, nema trećeKoliko se čeka da se Markus pojavi na stanju na Ikeinom sajtu? Ulazim već 4-5 dana da proverim da li se pojavio i ništa.
Razlika u ceni je značajna, pa je teško uporediti ih direktno. Markus ima nešto udobniji/mekši sedalni deo, kao i gumirane naslone za ruke, dok su potpora za leđa i opcije prilagođavanja poprilično na strani Jarvfjallet-a, Treba probati po nekih 15-20 min i jednu i drugu da bi se moglo nešto zaključiti, jer nema univerzalnog rešenja (čak ni kod mnogo skupljih stolica).Zanimaju me iskustva sa Ikea Jarvfjallet stolicom, i da li je bolja opcija Jarvfjallet ili Markus
Utorak je a nista nije stiglo. Slagao te nekoWeird. Meni su rekli da tek od ponedeljka im stize batch i da će moći da se vrši isporuka. Ja sam pre neku nedelju ujutru kad je jedna bila na stanju baš tad zvao da pitam šta i kako.
Iskreno ništa novo sad su opet pomerili period očekivanja :/Utorak je a nista nije stiglo. Slagao te neko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari