Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Akumulirao sam dosta BCH-a sa prosečnom cenom oko 115$. Plan je bio da se čuva long term međutim sad se razmišljam da ga prebacim u BTC 🤔
Akumulirao sam dosta BCH-a sa prosečnom cenom oko 115$. Plan je bio da se čuva long term međutim sad se razmišljam da ga prebacim u BTC 🤔
 
Akumulirao sam dosta BCH-a sa prosečnom cenom oko 115$. Plan je bio da se čuva long term međutim sad se razmišljam da ga prebacim u BTC 🤔
Akumulirao sam dosta BCH-a sa prosečnom cenom oko 115$. Plan je bio da se čuva long term međutim sad se razmišljam da ga prebacim u BTC 🤔
Ako nisi siguran zameni pola.

BCH je otisao x3
 
ltc ako planira da se igra po kisi , a ono treba 4izme da navuce ,da se ne utopi u tu baricu...
 
Plitak potok se kaže. Ukoliko želiš drugi da te razumeju.
 
šta se sad desilo koji kur ?
 
Izgleda da je ipak 100 za LTC kao Ada (nagradno pitanje za pratioce Bate HTC Ada Bojana ili Ada Ciganlija?). 😁
 
ltc je navukao one ribarske 4izme . ajd neka se desi sada neko 4udo sa njim.
 
Od bulla do beara i nazad, sve u par sati :ROFLMAO:

Solana se fino oporavila, skoro na nivou pre SEC-a i proglasenja da je security.
Matic i Cardano, slabo nesto.
 
Ako je, treba probati iskoristiti u ubrati profit ko zna.

Kad počnu ovako, obično bude nekoliko vikenda za redom. Nanišane neke altove i krenu da ih pumpaju petak veče, kako se berze zatvore za vikend. Jedino što ne možeš da znaš šta će pumpati i kad će se istresati.
 
setio se ovog tvog posta... 🔥🔥🔥

Pojacao sam bio kupovinu od tad:

1688199590253.png
1688199642117.png


BCH za sad najbolje prosao, mada nije jos vreme da se izlazi u $, poslusao sam tvoj predlog pa sam prebacio pola BCH-a u BTC na 0.01 , za sad i to ide u dobrom smeru.

U sledecih mesec dana fokus na LTC/ETH zbog LTC-ovog halvinga, jer imam i tu pozicije jos od pre. Srecno svima!
 
Poslednjih par dana sam se malo igrao zbog Steam Summer Sale-a. 😀 Resio sam da malo trejdujem i da profit ( ako ga bude ) iskoristim za kupovinu igara i ocistim wishlist-u. Da kucnemo u drvo sve je bilo kako treba i za sada sam pazario oko 400 igara sto novih, sto starih. Steam sam prebacio na ARG store i tamo su tek odlicni popusti na vec nize cene u odnosu na ostale regije.

Uglavnom sam trejd obavljao sam nagradama koje sam dobio stejkovanjem Strax-a i DOT-a. Plan je da za razliku u trejdu kupujem igre dok traje sale ( do 13. jula mislim ) a nakon toga da prodam nagrade ( oko 1000 DOT-a i 30k Strax-a ) i porucim gorepomenuti bajs i dodatnu opremu za njega. Naravno ako ne ostanem zarobljen u kriptu ili usdt-u. Zavisi gde odemo i u cemu budem u datom trenutku.
 

Prilozi

  • Screenshot_20230701-121343.png
    Screenshot_20230701-121343.png
    311 KB · Pregleda: 153
  • Steam.jpg
    Steam.jpg
    695.5 KB · Pregleda: 109
  • Screenshot_20230701-123421.png
    Screenshot_20230701-123421.png
    648.8 KB · Pregleda: 167
Haha... koji si ti car!
Kad stignes da ogidras sve to!?
Ne stignem. 😀 Vecinu sam odigrao ranije ali piratske verzije a sada se oduzujem developerima i kupujem originale. Na 10 igara cu odigrati jednu u proseku. Neko skuplja postanske markice i slicice fudbalera, neko Steam igre. Trenutno sam na 1500+ 😀

Imam dosta slobodnog vremena zahvaljujuci kriptu pa se uvek nadje vremena za gaming.
 
Ja sam malo požurio sa svojim BCHovima, krenuo da prodajem od 140 do 215, sa prosečnom prodajnom cenom 177. Onda sam sa blagim leverage krenuo da šortujem sa prosečnom prodajnom cenom 282. Ako dođe do sredine, to jest oko 230 biće dobro po moj portfolio
 
Ako ispadne da nije glasina, ovo bi moglo da bude ozbiljno gorivo za raketLu:
 
Poslednja izmena:
Nemam vise snage da se objasnjavam i prepucavam sa vetrenjacama, a i vidim samo da su veoma aktivni ovi strucnjaciu u teoriji, pa ne bih da im kvarim premijeru :)

Iskreno, nista ne ocekivano. Previse je sve bilo bearish, previse otvorenih sortova i naravno lagano otresanje.

Zatvaram polako long pozicije i cekam neke dobre i pozitivne vesti da poteraju cenu jos malo gore pa da okrenem u sort ( verovatno krajem meseca ).
Ocekujem veoma dosadan period i klackanje u nekom range-u. Videcemo veoma brzo u kom, pa ko trejduje na dnevnom nivou ce najvise profitirati.

Altove jos ne diram. Plan mi je da kernem sa laganom kupovinom kad iskrvare bar jos 30-50% kroz btc odnos ( nadam se negde u q4 ) i onda hodl do 2025.

Eto, toliko.. i samo lagano...

Uzdravlje 🔥🔥
Do koje granice ocekujes da ce ici ka gore pre tog orektanja u short?
 
Kud' svi tu i mali Mujo. 😀

U zivotu nisam posedovao LTC ali iz solidarnosti ka Saju sam uzeo malo i izasao bih vec na 115-120$ ako bi dosao do te cifre u narednih par dana.

I razmisljam sta raditi sa XVG-om koji je skocio 400% za 7 dana. Nekako mi je 400% malo ali 4000% bi bilo primamljivo. 😀
 

Prilozi

  • Screenshot_20230705-223333.png
    Screenshot_20230705-223333.png
    52 KB · Pregleda: 81
Ja bih da uzmem 1 LTC, ali kako je do sada bilo, sta god uzeo, ono odmah ode za 70% dole, tako da.. :D
Dzigo daj neki na zajam, vracam ako skoci duplo. :D
 
obecavam kada budem prodao ltc da ce posle nekih 24h da krene da luduje.
Za sada sve mirise da je to TO. Da budemo sretno sto ne ide nize (a bas sam se ponadao : . da ne bude ko ceka , gubi vreme... )
 
Tako je bilo i kod Ravena, halving hype, krenulo malo ka gore, BTC tih dana zviznuo dole, povukao sa sobom i RVN i celu tu pre-halving pump pricu.

Okreni, obrni, bice onako kako BTC zeli.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno