reci mi da nisi kupio kripto na vreme bez da mi to kazesLjudi! Opusteno!
Medo jos nije otisao na spavanje. Ove godine na sretenje medo nije video senku pa je zima kratko trajala. Ali u kripto je sunce sijalo. NEce medo jos na spavanje. Samo strpljivo.
Priznaj da si ovo nogama kuckao? U mraku? Nogama u mraku? 😀Velikia je nervoza shortere, ulazimo u zonu gde ima pubo postavljenih stop lostova.
Rukama u mraku 😇 krastavac, sve u svemu razumeo si šta je pisac hteo reći. 🙂Priznaj da si ovo nogama kuckao? U mraku? Nogama u mraku? 😀
Dozolicete da pogresim i necete mi zameriti. btc je treci put u nivou od 69k do sada je dva puta isao nazad do 62 a ovo je treci put da smo ponovo na oko 69. postoji shansa da se jos jednom zagrcne i da ce ponovo dole do 62. Ovi talasici ulivaju laznu sigurnost za lagodan surf. U jednom momentu ce se ciklus prelomiti. Ciklusi su se vecinom ponavljali do maksimum 4 puta. peti tals ili prebaci ili podbaci.
Pametno, tako sam i ja hteo ali mi se nije dalo, prvi put zakasnio malo , hteo da udjem na 61k, drugi put stavio order na 61k, promenim order ubrzo i spustim ga na 56k, dodje 61k, treci put stavim novi na 61k i ne dodje7.7k po BTC-u je ok. I'm out. Ne volim da se vozam gore-dole. Nije dobro za zivce. A nece biti ni ako odemo na 73-74. 😀
mislim da svi beže iz ETH u BTC kao što grafik i pokazuje ETH/BTC zbog ne basš sjajnih vesti po ETH u zadnje vreme..Da li ste se vratili iz BTC u ETH? Ja sve čekam nekih 0.045, ali mislim da od toga ipak nema ništa.
Švajcarske vlasti potražuju podatke o finansijskoj prirodi od ETH fondacije, Pritisak SEC-a. vrlo verovatno ETF neće biti usvojen, pogotovo ne sada kada je planirano.. postoje čak šanse da ga proglase za Security, što bi mu srozalo cenu baš.. nisam ni ja znao do pre par dana, ali grafik lepo pokazivao stabial pad u odnosu na BTC..Kakvih konkretno vesti za Eth
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari