Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Trenutno individualno igranje apsolutno nema smisla , osima ako
nekome nude iznad 1000 $ poena za stvarcice lv 7-8-9.

9.jpg
 
Jel ima neko problem sa prikupljanjem coina u toku igre,vazi i za go go match?
Stigao sam do 40 nivoa u millionare,dao mi energy,lvl i sta vec i od tad odjednom nema nista osim prikupljanja poena.
imam ih 110k,134 nivo(nema dalje trenutno),koja je vise svrha igre?
 
Jel ima neko problem sa prikupljanjem coina u toku igre,vazi i za go go match?
Stigao sam do 40 nivoa u millionare,dao mi energy,lvl i sta vec i od tad odjednom nema nista osim prikupljanja poena.
imam ih 110k,134 nivo(nema dalje trenutno),koja je vise svrha igre?

Možeš li da budeš malo precizniji, nisam shvatio do kraja na šta se žališ.
U Go Go Match se ne skupljaju coini, štaviše sve su šanse da ćeš u nekom trenutku da ih trošiš u igri za dopunu rekvizita ili nastavak igre. Kako je trenutno zamišljeno (a to se menja s vremena na vreme), jedini smislen cilj (osim ubijanja vremena naravno) je da skupljaš "školjke" i da ih zameniš za neki od par ponuđenih artikala, ili da sačekaš neki sledeći veći festival kada će (možda) opet da daju da se školjke menjaju za Ali kupone.
Merge Boss daje "Merge Boss pare" koje mogu da se koriste samo za tu igru (to su oni "dolari"), plus u regularnim uslovima možeš da pokupiš i ograničenu količini coina (mislim da je 40 coina dnevno), i to su oni artikli koji imaju dodatni iznos u coinima gore desno. Kada je "specijal", tj. "Millionare challenge", a u poslednje vreme je skoro stalno, u drugom delu specijala (npr. sad je krenulo pre par dana) umesto coina dobijaš poene (vrećice sa parama) koji se sabiraju na "ATM" u iznosu 100 poena = 0.01$, i imaš neki rok u kojem možeš da skupiš par dolara (osim za par najvećih godišnjih festivala kada je moglo da se skupi i do 40$) i da ih zameniš za Ali kupone (tj. u ovom slučaju ih zovu "krediti" i dobra stvar je što mogu da se kombinuju sa svim drugim kuponima prilikom kupovine, uključujući i regularne Ali kupone ako ih imaš). Takođe se ti poeni dobijaju i za neke pređene nivoe u Millionare challenge, i na kraju se sabiraju sa onima iz same igre. Kako stvari stoje, u ovom tekućem "challenge-u" moći će da se izvuče max $4 po nalogu.
Da li sam uspeo da odgovorim na tvoje pitanje ili si nešto drugo imao u vidu ?
 
Poslednja izmena:
U stvari, ako ova tura stvarno traje još 20 dana kao što piše, onda bi moglo da se uhvati i 6$ po nalogu. Ali u poslednje vreme dosta brljave sa tim datumima u Merge Boss, tako da je pitanje da li je i ovo tačno.
 
Uh, moram da se ispravim, ne znam kako sam zaboravio kad sam odgovarao, ali i u Go Go Match se skupljaju coini, do skora je bilo 40 coina dnevno posle prvog pređenog nivoa u tom danu, posle su promenili na 10 coina posle prvog nivoa i još 20 posle četvrtog pređenog nivoa u jednom danu. Da li to dobijaš ?
 
Igru igram cisto iz zabave.Znam kako sve funkcionise.Menjam coine za artikle zato i pitam,ali nema vise coina u igri uopste,pitam samo da li je kod svih tako.
Generalno nemam nikakav problem,ali kad se dodje do 134. nivoa,nema vise ni jedan otkljucan,kazu bice kasnije.End Game dok ne nacrtaju nove nivoe ;)
Nadam se da si me shvatio.Trenutno nema dalje od 134. nivoa i to je to. Bice kasnije.Kad isprazne rafove(y)
 
@bajce

Nemoj trositi vreme i coine na trenutno beskorisnu "igru"

Coine koristi za stvarne popuste 35-55% na razne sitnice ( ako su ti potrebne :) )

Ima i ozbiljnih stvari , ali realni popusti su do nekih 15%.

Postoji i SuperDeals.
 
  • Like
Reagovanja: Ira
Stigla je Euro Cup Mania, samo je jos kod nas nema, to ce izgleda biti naredna aktuelna igrica, ove predhodne u zaborav...
 
Neće je ni biti kod nas, nismo na spisku zemalja za promociju, ali može da se igra i ovde uz malo sreće - potreban je invite od nekog ko regularno igra u EU npr., a onda na nekim nalozima prođe a na nekim ne.
Inače u toj Euro Cup Maniji najveći deo skupljanja kredita odnosi se na upravo postojeće igre (Merge Boss, GoGo Match, Grow To Get), dodat je još samo fudbalski kviz.
 
Nazad
Vrh Dno