Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Nikad ne znas za kakve sve gluposti moze da zatreba. Jedini problem je sto moze da se desi da zaboravis da ga imas :d
 
Ako nekom treba poklanja 17" CRT Sony CPD-G200. Monitor je Dual VGA znači mogu dva kompa u isto vreme da se zakače, a karakteristike potražite na netu. Verovatno jedan od najboljih CRT-ova te dimenzije. Stanje je ok, nedavno je otvaran i detaljno očišćen spolja i iznutra. Mana je što mu ne radi Power dugme odnosno ne može se isključiti. Odlazi u Standby normalno kad se ugasi komp a za potpuno gašenje treba iščupati kabl iz utikača :)
 
Treba meni, za ono sto sastavljam sirotanima ako mi das, prico sam ranije, izigravam nekog IT robin huda za decu iz komsiluka, pa sobzirom da nemam vise nijedan CRT a imam dve kompeltne office konfe, taj bi mi dobro dosao. :)
 
Ide IT Robin Hudu, kao što smo se i dogovorili preko PM. Ako kojim slučajem odgovor otpadne, biće opet ponuđen najpre ovde.
 
Da li neko ima VGA to Composite / S-Video adapter? :)
 
Je li vazno kakvog su oblika? Imam sa A4 laser sto su dosli, nekoliko komada.

E da, posto svi traze hajde i ja, potrebni su mi limcici za pokrivanje slotova na kucistu, nadam se da znate na sta mislim :) Ukoliko neko ima, sa Thermaltake kucista bi mi najvise odgovaralo posto takvo imam, a ne treba mi neka se javi.
 
Poslednja izmena:
Nema na čemu, drago mi je da sam pomogao.
 
Ljudi, ako neko ima neku staru masinu, npr neki P4 1,6Ghz sa kucistem i makar crt monitorom od 14" bacite mi poruku, treba za nekoga "kao poklon" mogu d aponudim pivo/pizzu/milka cokoladu posto budzet za ovaj projekat daleko ispod 0...dakle, nije problem ako hdd ne radi, ili nema memorije...bitno samo da sakupljam komponente pa ako ce nesto faliti makar cu platiti za komponente...hvala unapred.
 
Poz svima, imam slican problem kao schnappy, crkao mi je monitor i nemam nikakav, ako neko ima viska bilo kakav crt moze u novom sadu a i u zrenjaninu, castim pice, ako imate prvo dajte coveku iznad ako mu treba jos jer je pre mene trazio, ako mu ne treba vise javite mi se.
 
Pozdrav, opet mi se ista stvar desila. Otvorio sam laptop a nemam paste, a ne bih da cekam ponedeljak jer nije moj laptop. Ako ima nekog u brace jerkovic ko ima malo paste da mu je ostalo ili cela pa i da kupim bio bih jako zahvalan.
 
Pozdrav za sve prisutne :D . Da li ima neko iz Niša neki PATA hard, ne mora da bude veliki oko 10 GB a može i veće? Imam neku ploču sa procesorom i memorijom od Dell Optiplexa 150 gx al mi fali hard da ga sklopim za surf i još ponešto na xp-u da se zanimam dok sam na poslu. Plaćam pivo, sok, paklu cigareta ili keš al da bude nešto normalno. Hvala unapred.
 
Ako neko ima ketridže za Sega Mega Drive 2 a ne trebaju mu, može meni da ih pokloni. :-D Nisam upalio Segu preko 10 god pa rekoh da se malo poigram.
 
Proveri ti prvo da li ta Sega uopste radi... :d
 
Dolazim u sredu do BG-a pa ako budem imao vremena pokupio bi ga :p
 
ако има неко нешто било шта!!!!
....
само да је поклон! дај шта даш!!!
 
Dajem na poklon Zalmanov chipset hladnjak (posedujem samo kacenje na kukice kao na slici). Cami mi po fijokama bez potrebe. Da se jave oni kojima stvarno treba, nakupci STOP!
zmnbf47_pspc1.jpg

E sad ako neko ima viska standoff srafova kojim se maticna kaci za kuciste (Cooler Master 690 II ima djubre od srafova koji zblajznu cim malo pritegnes plocu ili je dva puta razmontiras) bilo bi dobro da se dzoramo
 
poklanjam accelero s1 vga hladnjak u obzir dolaze samo clanovi sa vise od 150 poruka, kontakt na pm
 
@ppredrag, koliko komada ti treba? I koje visine? Mislim da imam neke bakarne boje.
 
poklanjam mx440 agp ako nekom treba, meni bi dobro dosli srafovi, nemam ni jedan sraf bukvalno nemam cime komp da sastavim, ako ima neko u zrenjaninu ili ns-u bar 15-ak srafova...
 
Vrh Dno