Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

da se nadovežem
uradio sam speed test (koliko je realno procenite sami)
prva slika je premium vnpify - arena sport radi ali koči na svakih par sekundi
druga je premium surfshark - arene sport ne rade, sport klub radi odlično
a treća slika je bez vpn, čist wifi

Prilozi

• IMG_20240512_111024.jpg
    IMG_20240512_111024.jpg
    112.6 KB · Pregleda: 130
  • IMG_20240512_111134.jpg
    IMG_20240512_111134.jpg
    117 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20240512_111227.jpg
    IMG_20240512_111227.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 89
@Yoca : ja imam Cyberghost i ima listu VPN servera optimizovanih za streaming services. Nekad neki od servisa samo tako hoće da rade.

da se nadovežem
uradio sam speed test (koliko je realno procenite sami)
prva slika je premium vnpify - arena sport radi ali koči na svakih par sekundi
druga je premium surfshark - arene sport ne rade, sport klub radi odlično
a treća slika je bez vpn, čist wifi
Ne znam zašto ti ne rade arene preko surfshark meni rade već par godina.

ajde pomozite onda kako da sredim :D
još 2 dana i ističe mi pretplata

Prilozi

• IMG_20240512_230023.jpg
    IMG_20240512_230023.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 142
Izaberi drugi vpn server region, probaj openvpn aplikaciju, je l' ti radi na drugom nekom uređaju?

Nisam ni mislio samo na Srbiju. Radi i na serverima drugih regiona.

danas basket, neće srb, hrvatska, slovenija, makedonija.. ne radi ništa.. samo preko telefona da gledam, na tv nisam probao.. od kada imam nikad nisam ništa uspeo da pustim sa arene

Koristiš surfshark android aplikaciju? Jesi probao oba protokola wireguard i openvpn? Generiši ovpn fajl i probaj preko openvpn aplikacije. Više ovde

Ima li neki besplatan turski vpn ili da neko prodaje jeftino slot nekog vpna?

Pusti mi PM da me podsetis da proverim. Znam da mi je neki VPN radio, ali ne smem da tvrdim da je Surf bio.
Ivacy je valjda radio ali je bio prespor - u sustini nije radio :D

Ja probah malopre sa Expressvpn radi normalno.

Rekao bih da radi? Isto i na NordVPNu izgleda ovako.
1716902347123.png

Poslednja izmena:
Windscribe, UrbanVPN. Oba besplatna.
УрбанВПН је бесплатан само за рачунаре кад се дода екстензија или је бесплатан и за андроид и епл?
Ма рачунару га користим дуже време и ради супер.
Код колеге на ајфон нисмо нашли бесплатну верзију.

Da li neko zna ima li PIA VPN za android tv opciju split tunneling i gdje se nalazi?

Pusti mi PM da me podsetis da proverim. Znam da mi je neki VPN radio, ali ne smem da tvrdim da je Surf bio.
Ivacy je valjda radio ali je bio prespor - u sustini nije radio :D
Radi. Ne radi ako ideš preko Apple TV aplikacije, tu sam se zeznuo. Ali radi sasvim normalno ovako preko njihove aplikacije. Mada, katalog im je uzasan. Bar za koj ukus.

Pozdrav,uskoro putujem u Grcku bas u vreme Eura 24,imam iris na tabletu pa ako znate najbolju varijantu vpn za gledanje iris app u Grčkoj,hvala unapred.

Cisto da se zna: Kill Switch na VPNovima ne radi uvek (zabaguje), a app kill cesto ne radi.
Kome je bitno da nema leak ne znam sta moze da uradi. DNS moze da koristi od samog VPNa na ruteru ali za obicne IP adrese to ne vredi.

KOnkretno VPN mi je iskljucen, Kill Switch on (always), google radi :)

Skorašnja vest iz VPN sveta (Mullvad, GrapheneOS)

DNS leaks can seriously impact user privacy, resulting in potential exposure of browsing history and geolocation, or tracking and profiling. Depending on your threat model, consider avoiding using Android in situations where DNS leaks can impact your privacy, until the issue is fixed in a future Android OS version.
Mada većina ljudi koristi VPN za geo-block sadržaj, torentovanje i jeftine preplate, pa ovo i nije neki problem

Да ли има неки бесплатан ВПН који ће да се користи за ХБО МАКС за приступ америчком каталогу?

И још једно питање за гледање ЕОН-а,другар је на Новом Зеланду,са којим ВПН-ом може да прати ЕОН? У његовом случају може и плаћена верзија.

са којим ВПН-ом може да прати ЕОН?

Pozdrav ljudi, zainteresovao sam se za ove VPN najviše zbog streaming servisa i deluje mi kao da je Surfshark najbolje i najekonomičnije rešenje trenutno. Da li je ovo prava tema da pitam ima li neko od forumaša neki slot da mi ponudi uz mesečnu nadoknadu za taj VPN?

Kasnim nekoliko meseci, izvinjavam se, što se tiče Paramounta i Surfsharka. Evo rešenja, ako nekog zanima...

Elem, ni mene nije htelo da uloguje, iako je bio ispravan nalog... otvaralo home page ali login nikako.

E onda se drugar koji mi je (nam je) kupio setio da može i drugačije. Otkazao to odmah, pa kupio na Prime Video. Tamo ima dosta servisa koji se mogu dodati, dokupiti.... Max, Discovery+. Viaplay, NBA, MLB, Vix, itd, itd. Ako neće direktno na tom određenom servisu, treba proveriti ima li to u ponudi i preko Prime Video.

Radi kao sat i na desktopu uz Surfhsark, kao i na Apple TV uz Nord.

Prilozi

• pr1.PNG
    pr1.PNG
    731.4 KB · Pregleda: 55
  • pr2.PNG
    pr2.PNG
    918.5 KB · Pregleda: 49
  • pr3.PNG
    pr3.PNG
    1.1 MB · Pregleda: 40
  • pr4.PNG
    pr4.PNG
    999.8 KB · Pregleda: 31
  • pr5.PNG
    pr5.PNG
    788.9 KB · Pregleda: 24
  • pr6.PNG
    pr6.PNG
    1.2 MB · Pregleda: 24
Ja sam probavao više varijanti VPN-ova, Unlimited, Bitdefender, Surfshark, razne besplatne itd... Najbolji ubedljivo mi je Adgurad VPN, radi za Eon, Iris, streaming servise brzina mu je odlična. Podržava sve operativne sisteme. Mislim da je poslednja cena bila oko 50e/5godina na jednom poznatom sajtu koji može lako da se searchuje ili kucnite u inbox za više info.

Kasnim nekoliko meseci, izvinjavam se, što se tiče Paramounta i Surfsharka. Evo rešenja, ako nekog zanima...

Elem, ni mene nije htelo da uloguje, iako je bio ispravan nalog... otvaralo home page ali login nikako.

E onda se drugar koji mi je (nam je) kupio setio da može i drugačije. Otkazao to odmah, pa kupio na Prime Video. Tamo ima dosta servisa koji se mogu dodati, dokupiti.... Max, Discovery+. Viaplay, NBA, MLB, Vix, itd, itd. Ako neće direktno na tom određenom servisu, treba proveriti ima li to u ponudi i preko Prime Video.

Radi kao sat i na desktopu uz Surfhsark, kao i na Apple TV uz Nord.
Ja na primer ne znam da koristim Prime Video preko SurfShark. Tacnije kada izaberem USA bilo koji server on mi daje prime video na EU region ali na USA nikako. Na USA varijantu sajta kad odem on mi izbacuje ono obavestenje Based outside US? Prepoznaje VPN vrv i ne znam jel neki od servera prolazi ili je potrebno nesto drugo uraditi?

Ja na primer ne znam da koristim Prime Video preko SurfShark. Tacnije kada izaberem USA bilo koji server on mi daje prime video na EU region ali na USA nikako. Na USA varijantu sajta kad odem on mi izbacuje ono obavestenje Based outside US? Prepoznaje VPN vrv i ne znam jel neki od servera prolazi ili je potrebno nesto drugo uraditi?
Ne znam što je to tako. Jel imaš nalog (i gde je kupljen) ili onako proveravaš? Kod mene je nalog kupljen u USA i recimo prošle sezone sam proveravao kako izgleda kad upalim Surfshark na Francusku, jer su tad imali njihovu prvu i drugu fudbalsku ligu. Nije bilo ništa, nikakvog sporta, samo dosta siromašnija USA ponuda filnova i serija i neki note "you are traveling, bla, bla"...

Nazad
Vrh Dno