Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & scythe mugen 5
- Matična ploča
- Asus TUF B550-Plus
- RAM
- G.Skill Ripjaws V 2x16Gb kit
- GPU
- Red Devil AMD Radeon™ RX 6900 XT Ultimate 16GB GDDR6
- Storage
- M.2 NVMe Intel P660 1TB ; WDC 6TB 3.5 SATA III 256MB 7.200 Gold
- Zvuk
- Sound Blaster Z & Edifier 75w neki zvucnici
- PSU
- Corsair AX860i 80+ Platinum
- Kućište
- Lian Li Lancool II Mesh C RGB TG Snow edition
- Monitor
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 170Hz
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3 & Keychron V6 custom PBT Hot swap RGB Pro Braon lubed QMK
- Ostale periferije
- Xbox ONE joypad
- Pristup internetu
- Optički internet
Ne znam kako kod mene to nema nikakvu tezinu. Afterburner radi uporedo sve vreme sa uv vrednostima iz adrenalina, pa nista.
Ali da ce biti losih grafika, bice ih.
Onaj prosedi lik sto popravlja generalno tehniku, sa yt kanalom, je i sam rekao da recimo bas slabo dobija red devil graficke na popravku a pun djavo geforce 3000 serije.
Mislim ok , nvidia se dosta vise prodaje , ali se brate i kvari.
Da li do njih samih, ili ih "strucni" korisnici razjebu, ostaje pitanje.
Svi slusaju popularne pc tech gurue sa yt (linusa, jayz2cent, hardwareunbox...), pa bese ona teorija koju je pustio fixit (ili nesto slicno) da su sve radeon graficke iz 6000 serije koje su mu dosle i bile zeznute jedino zajednicko imale poslednji adrenalin drajver zajednicko.
I odma sledeci dan - SHOK/FOTO/VIDEO/GRUDI - radeoni se raspadaju zbog drivera... a niko ni sa truncicom rezerve i suzdrzanosti , svi napravise "emisije" od pola sata kako drajver odjednom unisti sam GPU.
Kako ih je sve napravio budalama ,stvano se divim coveku...
Ali da ce biti losih grafika, bice ih.
Onaj prosedi lik sto popravlja generalno tehniku, sa yt kanalom, je i sam rekao da recimo bas slabo dobija red devil graficke na popravku a pun djavo geforce 3000 serije.
Mislim ok , nvidia se dosta vise prodaje , ali se brate i kvari.
Da li do njih samih, ili ih "strucni" korisnici razjebu, ostaje pitanje.
Svi slusaju popularne pc tech gurue sa yt (linusa, jayz2cent, hardwareunbox...), pa bese ona teorija koju je pustio fixit (ili nesto slicno) da su sve radeon graficke iz 6000 serije koje su mu dosle i bile zeznute jedino zajednicko imale poslednji adrenalin drajver zajednicko.
I odma sledeci dan - SHOK/FOTO/VIDEO/GRUDI - radeoni se raspadaju zbog drivera... a niko ni sa truncicom rezerve i suzdrzanosti , svi napravise "emisije" od pola sata kako drajver odjednom unisti sam GPU.
Kako ih je sve napravio budalama ,stvano se divim coveku...