Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Danas sam saznao od druga u MTS - u da su pre 10 dana trebali da dobiju narucenu drugu turu telefona, ali je zastoj kod Appla i pojma nemaju kad će im poslati.
 
I u prodavnicama u Madjarskoj je zastoj. Ip6 ce kod njih stici krajem godine.
 
Ne znam da li neko već preneo, ali po informacijama koje imam, iPhone u ponudi VIPa će se pojaviti 8.12. u sklopu novogodišnje akcije.
 

Zanimljivo

Kompanija Telekom Srbija je, upravo kako bi obezbedila besprekorno korisničko iskustvo, morala da se obaveže i da će obezbediti besplatne nadogradnje softvera za svaki iPhone model. To znači da će sve zvanične Apple iOS nadogradnje, koje se budu preuzimale kroz mt:s mrežu biti besplatne, što se prenetih podataka tiče, i to bez obzira na to da li nadogradnje imaju jedan megabajt ili više od jednog gigabajta.
 
Беспрекорно корисничко упутство, без званичног језика..
 
Беспрекорно корисничко упутство, без званичног језика..

I bez zvanicne prodavnice app store.

I bez brze popravke i bez hiljadu drugih stvari zbog kojih njihov uredjaj ima papreno visoku cenu.

Izgleda da su na trzistu Srbije jedino cenu ispostovali a vecina ostalih benefita nas je zaobisla
 
Zanimljivo je da uredni prepoznaje vremenske odrednice tipa sutra i sl. u porukama i na latinici i na ćirilici i linkuje ih kao potencijalne dogadjaje u kalendaru.
 
U Vipu će iPhone 6, 16 Gb moći da se kupi za 1 dinar, uz najjači paket SmartMax. Mada mislim da neće doći do nove godine. Pričao sam danas sa jednim momkom što radi u poslovinici.
 
Prvo ne pada mi na pamet da kupujem telefon gde cu da dam celu mesecnu platu.

To znaci da ovakav telefon ne kupuju oni koji primaju 20000din. u startu mogu samo da sanjaju, ni oni koji primaju 80000din.-100000din. oni ce da kupe kod derikoza na rate i placaju kamatu

Kupuju ga oni koji zive normalno i zaradjuju za ovu srpsku bedu "visoke" (ja kazem normalne) plate oni ce odvojiti 600€ i kupiti telefon po normalnoj ceni.

Nece dozvoliti da mu derikoze iz mts-a i telenora uzmu dodatnih 20% jer su se setili da posle 100god. uvezu jedan iPhone

Ovo nije igracka za tatine i mamine sinove niti za srpske beskucnike sa socijalnom pomoci ovo je kvalitetan i jako pouzdan uredjaj koji mogu priustiti samo oni koji imaju normalne (po merilima sveta a ne Srbije) prihode.
Aj sad priznaj, jel lsd, ekstazi il' nesto trece da probam i ja :D

Pričaš gluposti
 
Haha pa tebe su malo banovali zaista.
 
Jel to telekom podigao cene za I 5s?
Zar cena nije bila ~55 000 i nešto

LAxganQ.jpg
 
Neka greška je izgleda, i za 16 i za 32 5s prikazuje cenu od 6+
 
greška je.....definitivno, jer 6 košta 66k, uz paket M, a 5s 80k
 
Vidim ne daju rezervaciju za iphone uz box paket. Da li se mozda neko vec raspitivao za ovu varijantu?
 
Nisam znao. Moja greška, izvinjavam se.
A da li ima neko info, hoće li i kada biti onih sa malo više gb?
 
Ovde malo lud zbunjenog... Sinoć se pojavilo na MTS sajtu da može da se rezerviše iP 6 i iP5s. Otišao do MTS poslovnice da naručim za suprugu i oni nisu ni znali da može i uradili mi rezervaciju. Ali je očigledna razlika između "Rezerviši" i "Detaljnije". E sad da li ova rezervacija znači da će možda uskoro da se i pojavi, videćemo ....

@Pobesnelo_pile - kako si došao do ove strane? Ja nikako ne uspevam. Znam da je ranije moglo sada me odmah šalje na onaj formular za rezervaciju. Hvala.
 
Nije vise aktivna strana. Ovo je keshirana verzija sa googla..tj. Postoji strana, ali ne i direktan link ka njoj na str mts-a. Jedino ovako preko google searcha
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno