U meniju na tv-u piše za RTS da je Signal Strenght: 100% a Signal Quality: 10%.
Ja nemam zvuka na RTS HD preko LG LB671 tv-a preko T2 tunera. Sve moguće kombinacije sam isprobao i dalje ne ide zvuk
5.1 mora iskljucivo da daje samo komentatora na centralnom zucniku i nista vise, to je profesionalno, to jedino ima smisla i to se svuda u svetu tako radi.
Sto se nasi prave pametni to samo bog zna!
Nema tih opcija, možda u nekim narednim verzijama FW ispraveA koje su to kombinacije? Očito da nisi isprobao baš sve moguće kombinacije Vidi da li je TV namešten da Dolby signal automatski propušta na SPDIF izlaz, a ne na interni dekoder. Na mom Sony-u je to default. Takođe, isključi Audio Description.
Kako ti je logo bunio televizor?
Možda taj LG jednostavno ne podržava DD+, proveri u uputstvu.
Uostalom, nema poente slušati DD+ na TV-u jer TV ima samo stereo zvučnike. Ako imaš risiver, on verovatno podržava DD+. U svakom slučaju u RTS HD strimu imaš i MPEG audio stereo traku, pa izaberi nju, to mora da radi.
U nekim slučajevima je tehnički nemoguće da TV sam prepozna 16:9. Recimo, ako je TV povezan preko HDMI-a i ako risiver za SD kanale "daje sliku" u 576i rezoluciji (4:3) tada je nemoguće kroz HDMI preneti informaciju o DAR-u (Display Aspect Ratio, tj dati TV-u komandu da razvuče sliku)
ETV recimo spusta ponekad RTS HD i na 5 Mb/s sto daleko ispod ocekivanih 8. Z
Da imam neki brzi usb, da li bi snimak bio bolji?
Koji je kvalitet audio stream-a na RTS HD? Slusam sad na monitorima, ide live neka bosanska grupa iz nekog studija... Cujem kompresiju i sakacenje zvuka, pa ako neko zna kvalitet u brojkama, bas me zanima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari