e ja upravo zavrsih s cod-om 5,ali ne na slavan nacin,igra mi je iz cista mira obrisala sve sto sam presao takod a ce sad da leti iz kompijutera ,glupi activison i njihovo kacenej na net svaki put kad se pokrene igra...
ja sam to ovako odokativno,kad sam ukljucio graps ipak sve izgleda mnogo bolje,ne znam zasto sam imao osecaj da se igra vuce.
Kaze se oftalmologa. Inace sam i ja bio u zabludi do pre par dana.Pravac kod oftamologa
Error during initialization:
Unhandled exception caught ((
ima li ko ideju kako ovo da prevazidjem???
koristim xp, probao sam sa onim desable-ovanjem unimodem half-duplex bla bla, stavljao nove drajvere za plocu, onaj directx iz avgusta koji preporucuju po netu i opet isto
vec sam se smorio, a da reinstaliram os ili stavljam novi ne pada mi na pamet zbog igrice...
any ideas?
Neki su imali problem sa time, ovako su resili ( vecina )
1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
7- Thats it!
Neki su imali problem sa time, ovako su resili ( vecina )
1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
7- Thats it!
Ja sam kod ortaka ovako resio:
Go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
IT WORKS !!!!
Ja sam kod ortaka ovako resio:
Go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
IT WORKS !!!!
znam, ali to je za vistu :S hvala u svakom slucaju...
odustajem... glupavi aktivizhn arghhhhhhhhhh
Link:StarfirePP wrote:This is for the posts by "Hmmbier" and for "Cloud Spartan"....try what fixed mine....Control Panel->Phone and Modem Options->hit the Modem tab and delete all the modems listed, reboot and try the game.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari