Šta je novo?

Nove poruke na profilima

Pozdrav druze jedno pitanje, posto vidim da si dobio usisivac na Ananasu
a iskustva nekih clanova su da hoce da posalju onu glupost Novogodisnji ukras,
gde mogu da otvorim koji sam poklon izvukao za slucaj da se naprave ludi 🙂 Hvala
alsamblesav
alsamblesav
Usisivač je stigao posle devet dana, a telefon posle šest - od kad sam ih izvukao.
A telefon mi je čak stigao i pre nego što su mi isporučeni svi proizvodi iz te porudžbine, on je stigao 30.12, a poslednji proizvod 6.1.
D
Dexter2104
Znaci nema pravila. Hvala n aodgovorima druze. Svako dobro. Ziv bio
alsamblesav
alsamblesav
Nema na čemu, takođe. Pozdrav
Pozdrav, jos samo jedno pitanje. Da li trebam da skinem najnoviju verziju Biosa ili neku drugu?

M
Minke93
Ok, hvala. Juče sam skinuo neku što nije najnovija i nije dalo rezultata.
bmaxa
bmaxa
probaj rucno da podesis memoriju. ukucaj iste parametre kao sto je dato za XMP...
M
Minke93
Hoću. Prvo tako na ovoj verziji biosa, ako nece onda skidam tu najnoviju
  • Like
Reagovanja: bmaxa
Pozz ljudi. Ja sam nov na Payoneeru i pre acio sam sa By Me A Coffe 85 evra i stiglo mi je zza 2 dana, al' kad sam povukao na banku ono mi je konvertovalo sa dolara u eve i 72 evra. Sad poslao sam 16 novembra i nine mi stiglo do dan danas. Pisao sam im imejl ali oni .ii govore da proverim podatke o banci, .a banka ne sve uredu imamu Postanskoj devizni račun u evrima i sve je Ok. Dal neko može da mi pomogne sta da rad
uji
uji
Trošak korespodentske banke čini tu većinsku razliku, iako si verovatno uneo samo podatak o deviznom računu u Poštanskoj. Takođe, Payoneer je pre toga verovatno primenio i autokonverziju prema nepovoljnom kursu.
Posle 10 godina, ovaj rodjendan je prvi prošao MI u NE čestitanju u 00.01h od strane Benchmark-a putem email poruke. ENDe
Postovanje,mozete li mi preporuciti VPN za Mi Box S uredjaj posto sam citao na forumu da ste nesto od toga nabavili i instalirali.Hvala unapred na odgovoru,pozdrav Igor
A
Audiofilka
Pozdrav, koristim NordVPN koji sam platila na godinu ili dve i sve radi bez problema.
gilespi
gilespi
Zahvaljujem na odgovoru,pozdrav
Nazad
Vrh Dno