Šta je novo?

Nove poruke na profilima

Imam problem sa telefonom xaomi redmi note 14 pro mogu da zovem i da me zovu i da mi salju sms poruke a kad zovu da odgovorim pisemi nije poslato proverite podešavanja a podešavanja podesena a do ljuce normalno sam sms slala i sim karticu kad ubacim u drugi fon isti problem imam
JEDNO P[ITANJE POSTO IMA SIFRA NA IRIS KAD GA UPALIM PISE NORMALNO IRIS TV trazi kod kako mogu razbiti to da ga pretvorim u android
cao brate
vidim da planiram da kupis starlink,pa me zanima da li si poceo da ga korisitis?Ja nemam optiku pa mi je starlink jedina opcija,sad nez da li kod nas moze da se koristi...kazu da moze sad nisam siguran.
Izvini sto ti ovde pise ali nemam profil na AXE forumu.:D
slavenk
slavenk
Није друг, повежеш све, инсталираш апликацију, накачиш се на њихов вајфај и изабереш пакет и то је то

Prilozi

• IMG_9054.png
    IMG_9054.png
    86.5 KB · Pregleda: 4
Nemanjagale
Nemanjagale
uzimam
hvala ti
Nemanjagale
Nemanjagale
kad se testira preko speed testa ping 36,salje mi decko iz Valjeva ima opremu za prodaju...misli da to nije lose
Cao druze
Da li si upoznat ili znaš nekog ko koristi Starlink u Srbiji,ja nemam optiku pa mi je jedina opcija starlink 😀
  • Like
Reagovanja: s4m3m4n
Nemanjagale
Nemanjagale
mislis da nadjem nekog ko zivi preko gde je dostupan Starlink?
s4m3m4n
s4m3m4n
Da, jer možeš da prođeš sa jeftinijom uplatno, jer koliko sam te razumeo nema rominga u tom slučaju.
Nemanjagale
Nemanjagale
nije problem novac ako radi,samo je obavezno da se adresa navede iz neke zemlje gde je podrazan i ovaj decko sto prodaje kaze da se mora platit 22 dolara vise jer mora taj roming paket a oni kao gase ako si vise od dva meseca u romingu ,kako to da se izbegne :D
on je probao i ima neki od 230 do 330 mbps
Pozdrav,
Izvinjavam se sto pisem ali rec je o Vasoj staroj objavi u vezi hakovanog naloga za minecraft. Bas mi se dogodilo isto sto i vama da ne mogu pristupiti minecraftu jer mi je neko promenio e-mail na microsoftovom nalogu. Kad posaljem kod on mi posalje lepo na telefon ali mi se posle pojavi neka druga e -mail adresa koja nije moja. Pa sam hteo pitati da li se ste i kako resili problem? Hvala
marinac
marinac
Nažalost jedino što sam uspeo je da blokiram nalog.
Kupio drugi i to je to rešenja nema.
vdeki
vdeki
Nisam razumeo, kupio si novi windows nalog ili minecraft nalog?
marinac
marinac
Kupio sam kod za minecraft
Pozdrav drug, vidi izmeni tekst, na pisao si ****** umesto stanje !
fkloznica
fkloznica
Hvala tebra, ne može sada Edit :) pa neka stoji tako ko da je bitno 🤣
Pozdrav, vidim da si pominjao aplikacije za ipTv
  • Sparkle
  • TiVi Mate
  • Televizo
Da li to znaci da ako imam npr MTS ipTv tj IRIS da mogu preko neta putem te aplikacije da gledam kanale na drugim televizorima i uredjajima ?
Vidim da u opisu tih aplikacija kaze da oni nemaju tv kanale vec moram imati neku svoju listu, kako to funkcionise ?
Hvala
B
brisel
Kupi se lista preko interneta, i ubaci se u taj softver. Lista preko interneta ima sve kanale sveta. To nije legalno, ali se ne kažnjava kod nas na Balkanu. Mnogi ljudi koriste, jeftinije im je da kupe godišnju pretplatu nego da plaćaju MTS ili SBB 15 EUR mesečno. Potrebna je samo stabilna internet konekcija
B
brisel
Probaj nađi besplatne liste na internetu ili na facebook-u učlani se u neku grupu za besplatne IPTV liste. Samo, ono što je besplatno to je i bagovito tako sam se i ja dugo mučio dok nisam kupio
D
doksas
E ok, hvala za info, pozdrav
Zdravo,mozes li da mi aploudjujes firmware od ovog laki m6cw 4k,probao sam sa slimboxa ovaj srto si napisao ali zabode mi na 7% preko amlogic toolsa,menjao sam tri racunara,2 usb na usb kabla i nece.Hvala
Salac UE
Salac UE
Слимбокс сам написао који може, али оригинални фирмвер немам.
Stimpi
Stimpi
Mozes li da mi prosledis?
L
lob
Jel moze neko da mi da odgovor? Naime kad sam azurirao sistem na Xiaomi 13 c prije neki dan, u aplikaciji Baterija mi nema stavke da mogu da iskljucim prenos podataka kad zakljucam ekran a to mi je bilo prije azuriranja. Moze pomoc od nekoga?
Zanima me gdje se može proveriti gde je zapela moja pošta poručio sam pre dva meseca i ništa na pomolu
Pozdrav, Da li ste kupili? imam USDT za prodaju za 5k eura.
Evo forme raskida

Prilozi

• raskid ugovora.txt
    704 bajta · Pregleda: 6
  • Like
Reagovanja: igorreloaded
igorreloaded
igorreloaded
Hvala puno, slično sam napisao preko reklamacija na njihovom sajtu, čekam odgovor. Ako ne uspe šaljem ovaj tvoj mail sa ratel u cc...
  • Like
Reagovanja: rico76
kako da se čujem sa tim slovencem da ga pitam za ubacivanje nekih aplikacija hisense tv
J
jaksa007
P
pdc
Hvala
Ko ti je rekao da kupis celeron nigde nisam preporucio sa celeronom nego sa i5 taj laptop.
Moze li link ka laptopvu da vidim
P
pdc
chuwi hero book plus 15.6 fhd celeleron n4020 8gb ram 256ssd windows 11 home
Chuwi sa i5 12450h vec ima 16gb rama a sa celeronom ne kupuj chuwi
P
pdc
kupila ženina drugarica kaže da joj super radi.Ja nisam neki zahtevan korisnik služi mi samo za surfovanje i štapanje faktura
P
pdc
ovaj sad što je sad na akciji ima 8gb i 256gb
može li ovaj Chuwi sa ramom od 8gb i rom od 256 gb da se proširi sa većom memorijom
Pozdrav svima. Treba mi pomoć oko aktiviranja globaltel travel Interneta, naime nikako ne uspevam da uključim taj famozni dodatak od 1.02 gb i to već 2-3 put(Hrvatska, BiH)...

Ako neko zna i voljan je da pomogne bio bih zahvalan da isto podeli
Dobro vece , ako sam dobro prepoznao da je u pitanju atomov konfigurator. Ja bi za nijansu malo drugacije odabrao, svakako znacio bi mi i svaki savet od tebe . Moje pitanje glasi ako je atomov konfigurator moze li se dobiti neki pust za kes placanje ili je to cena koja je. Ako nije atomov konfigurator izvinjavam ti se. Ali mi napisi koja je radnja da probamo da se dogovorimo da uzmem celu konfu u toj radnji.
dexter87
dexter87
Jeste Atomov konfigurator. Ne znam da li se može dobiti popust, ja sam uzimao povremeno od njih ali nisam to pitao. Znam da mogu besplatno da sklope konfiguraciju ako se kupi komplet komponente kod njih.
R
rigoleto
hvala
KIako si povezao wi fi na Cliviji 12 ja imam Cliviju 18 al nesto mi ne ide povezivanje na mrezu jos nisam povezao
Ćao,

Prelistavam temu za bojlere, pa sam našao tvoj post u vezi zamene grejača u tankom Ariston bojleru.
Ako možeš da mi kažeš koji si servis zvao i kako te sada služi bojler?

Hvala i pozdrav.
M
munje
Zdravo,
zvao sam Aquagas Term - 064 1114 814

Sada radi sasvim ok i ne cuje se
C
Cortez
To. Hvala. :)
Zdravo,sa operaterom mozes svasta da dogovoris.Ja sam mu dao devojacko prezime,jmbg i njen email.I to je to,14 meseci po dinar :)
G
giga545
Kada je to bilo?
Da li mozes da mi das broj operatera?
sakall
sakall
Prosle godine.Ne znam da li decko jos radi ali evo ti njegov broj: 064 126 8985.Ja sam u zadnjem trenutku uhvatio tih 14 meseci jer su posle davali 12 najvise.Ako pita ko ti je dao broj kazi Zeljko sa Kanarevog Brda,nadam se da ce da me se seti.
G
giga545
Hvala lepo.
  • Like
Reagovanja: sakall
Vrh Dno