Šta je novo?

Zvuk

Taj sto ti naveci deo nas preporucuje (i nisam to samo ja ) kosta 62EU sa sve PDV-om . Drugo preporucio sam ti da poslusas altec 121 od onih koje si naveo . Ako ima jos nesto sto ne razumes , ubuduce me pitaj na PM. A ako si vec cvrsto odlucio da kupujes zvucnike iz te liste , mogao si da je postavis odmah u prvom postu pa da ustedis vreme i sebi a i drugima .
Pozdrav

Nisam cvrsto odlucio da uzmem bas neke od zvucnika koje sam naveo nego sam jedino njih uspeo u lokalnim ranjama da nadjem.Kada bih nasao za 45 eura te 221 uzeo bi ih.Ali je problem sto ih ovde nema a u BG ne dolazim uskoro...........

Mada ovi Altec 121 i 220 imaju istu snagu ovi prvo su 2.1 i lepsi su nego ima li neke razlike medju njima osim subwoofera?I posto se ne razumem bas u jacine,koliko je ovih 10W dovoljno za pristojan zvuk?

Jel ti namerno pise ERORR iznad avatara ili ??? :d

:d pa naravno da je namerno :) u to me je fora

Nisi me ubedio ovim "u to me"... :p

poz. :wave:

Delija sever031,druze ja ti preporucujem da ti lepo odlozish kupovinu zvucnika za sada jer nemas dovoljno para za nesto sto ce ti pruzati pravi zvuk,snagu i zadovoljstvo.Ja tako razmisljam,bolje imaj redovno ili ni nemoj imati.Tako da ti ja savetujem da sacekash kad budesh imao malo vishe para (ako ti nije hitno) i onda lepo odesh i kupish 2.1 zvucnike od stotinjak eura JBL Creature 2,JBL Encounter ili Harman/Kardon soundsticks 2 sa kojima nemozesh biti nezadovoljan jer imaju sve i vishe nego sto mozesh da zamislish :) ili malo jeftinija varijanta sto je isto ok sto ti svi savetuju ATP3

Prilozi

• CREATUREIIBLK.jpg
    CREATUREIIBLK.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 58
  • ENCOUNTER.jpg
    ENCOUNTER.jpg
    19.6 KB · Pregleda: 56
  • SOUNDSTICKSII.jpg
    SOUNDSTICKSII.jpg
    41.1 KB · Pregleda: 49
Poslednja izmena:
Nije stvar bas ni u tome sto nemam trenutno para nego sto jednostavno ne planiram ni da dam vise para za zvuk.Meni jednostavno ne treba neki vrhunski zvuk nego sam mislio da jednostavno samo zamenim ove obicne zvucnike malo boljim sa kojima cu imati malo bolji zvuk.Probacu sa ovim Altecom 121

nemoj se ni cimati da mecas te "obicne" za te sa spiska. Isti su. JEdnostavno - do 50e sve je krs teski, za 60e - dobar zvuk/solidan zvuk, to ti ljudi govore, da je za tih 20e razlike u parama, razliku u kvalitetu OGROMNA

hmmm

AL 221 kosta oko 45€ a ATP3 oko 60€... ATP3 nije bolji ~15€ od 221

delija_sever031, 221 koje imam imaju snagu od oqpno 20ak W RMS
izlaz iz zvucne drzim skoro do maximuma (doduse, na WMP10 je skoro 60%) a zvucnici su pojacani na jedva 20%- više nego dovoljno glasno i jasno se cuje

A sta cemo za zvucnu karticu :smash: :smash:
Da li je za ovu klasu (ATP3) dovoljna i integrisana ili je bolja neka PCI i koja u ovom cenovnom rangu :)

Dobra je bre i integrusa, to su sve zvucnici iz ekonomske iliti vrlo slabe klase.

Najbolje bi ti bilo da zamoliš u radnjama gde si pronašao
zvučnike da ti ih puste, pa sam oceni koji su dobri.
Za te novce koje bi ti potrošio pokušaj da pronađeš
LABTEC Pulse 485.
Koštaju ~ 30€ i vrede svakog centa.

da se umesam u raspravu...ja trazim zvucnike :
Creative Cambridge SoundWorks MegaWorks 250d...(verujem najbolji 2.1 sistem sto moze da se kupi kod nas)
Pa ako je neko video da imaju negde nek javi...Thx...
Btw...Altec Lansing ti je najbolji u klasama od 50 - 100 evra...
a verujem da je ostalo samo pitanje izgleda zvucnika...sto meni ne znaci nista...pa pogledajte kako izgleda ovaj sistem sto trazim...totalno bezveze...ali zato zvuk :eek:)

Vrh Dno