Šta je novo?

Zvuk preko USB-a

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Imam problem sa jednim notebook-om....postoji ugradjena zvucna kartica, ali nema LINE-IN konektor...a mnogo je potreban. Zna li neko da li postoji externa zvucna kartica koja se kaci na USB port, ili, mozda, neko drugo resenje da zvuk "uvedem" u ovaj notebook?

Ja znam da postoji Extigy, samo sto to kosta oko 10 000 din.
Nekako mi ludje ovako u dinarima, ali je nista manje previse i 150E za zvucnu kartu :)

Pozdrav!

http://www.compland.co.yu/creative/products/muzickiproizvodi/sbextigy.html

evo bash htedoh da kazem ovo shto je rekao i Sasa...

Cenim da ce ti prihvatljivije & cenovno pristupacnije biti ovo resenje:

Creative USB Sound Blaster MP3+
Transform Your PC or Notebook into a Premium Stereo System in One Step with Creative's newest external USB Sound System!

USB Sound Blaster is the external stereo audio solution for notebooks and PCs that offers full support for MP3 and is powered via the USB port. It can be clipped to a notebook display and connected to a wide variety of external audio devices. Bundled Creative MediaSource software gives total control over recording, playback, archiving and editing.

http://www.soundblaster.com/products/mp3+/

Doduse, koliko znam Compland ga jos nije uvezao, proizvod je prilicno nov. Ako ti nije zurba - strpi se malo...

E, a da otvoris notebook i poigras se sa kontaktima cd-rom - integrisana zvucna pa tu nesto zalemis ? :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
E, a da otvoris notebook i poigras se sa kontaktima cd-rom - integrisana zvucna pa tu nesto zalemis ? :)

Pozdrav!

Razmisljao sam o tome....ali posto nije moj, ne bih se bas toliko zezao...

Pinakleova TV i zvucna USB eksterna kartica. Imam je i chesto slusham radio. Daljinski u shake i odsrafljuj. Polovnu sam uzeo za 75e.

Bata je napisao(la):
Pinakleova TV i zvucna USB eksterna kartica. Imam je i chesto slusham radio. Daljinski u shake i odsrafljuj. Polovnu sam uzeo za 75e.

Nije losa ideja....doduse, uz ovaj notebook "ide" i neka Video Out - Video In externa USB kartica, ali bez zvuka...:(

Vrh Dno