Šta je novo?

Zvucnici za komp do 50 evra

• Začetnik teme Začetnik teme zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zak

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2005
Poena
620
Kratko i jasno...sta mozete da mi preporucite u ovom cenovnom rangu...Iskreno bitan mi je samo pristojan zvuk a ne i izgled...Sa druge strane nisam cepidlaka i znam da za ove pare ne moze mnogo da se dobije...Dvoumim se izmedju ova dva modela ( ALTEC LANSING VS2720 i skyvision xg 1000 koji ima i stand alone fm ) ali ako neko moze da mi preporuci neki treci, koji pride ima i da se nadje u trgovinama :d , spreman sam da poslusam savet 🙂

Iskreno, nemam formirano misljenje...sto se tice zvuka pravi sam tutuban :d Prihvaticu bilo sta od onog sto mi predlozis. Zvucnici koje sad imam su prava katastrofa.Najave mi svaku sms poruku koja treba da stigne tri minuta unapred...malo naginjem ovom skyvision-u zbog stand alone fm-a ali ne zelim da ih kupim ako su bas krs samo zbog toga...
P.S imam integrisanu zvucnu pa moram da mislim i o tome pri kupovini...bilo sta sto zahteva kupovinu nove zvucne karte rado bih preskocio :d

Nailazio sam ovde na gomilu dobrih predloga...elem...ne da vecina zvucnika ne moze da se nadje...nego apsolutno ni jedan od onih koji mi izgledaju kao pristojni ne moze da se nadje u nekoj od radnji 🙂

Idi na sajt emmi.rs i vidi one zvucnike koji su na popustu do 8. marta.
Ja sam bio juce u Zajecarskoj tehnomediji i slusao sam preko iPod-a taj model i jos jedne Genious zvucnike koji su bili na nekom Tehnomedia specijalnom popustu pa mu je cena bila uporediva sa ovim na emmi popustu. Sve u svemu u Tehnomedi-i je ovaj iz emmi-ja bez popusta kostao 4 i nesto hiljada, dok je ovaj drugi bez popusta 5 i nesto hiljada, ali iako skuplji i ima jaci bass i poprilicno vecu snagu zvucnika i veci broj ulaza i sve, jednostavno zvuk mu nije uporediv sa ovim jeftinijim. Mora da je zato sto je jedan kao od drveta a drugi od plastike.

Sve u svemu, ovaj Genious 2.1 sistem iz emmi-ja je jako lepa investicija, posebno sada kada je na snizenju i iz sveg srca ti preporucujem njega.

@zak

Ponuda je ocajna,a cene svakim danom idu samo gore.

Nemam pojma sta da ti predlozim - mozda Eacan E-510 ako jos uvek mogu da se nabave za 30€.

@Solesoslav

Jel pricas o Genius SW-HF2.1 1205 ?

Idi na sajt emmi.rs i vidi one zvucnike koji su na popustu do 8. marta.
Ja sam bio juce u Zajecarskoj tehnomediji i slusao sam preko iPod-a taj model i jos jedne Genious zvucnike koji su bili na nekom Tehnomedia specijalnom popustu pa mu je cena bila uporediva sa ovim na emmi popustu. Sve u svemu u Tehnomedi-i je ovaj iz emmi-ja bez popusta kostao 4 i nesto hiljada, dok je ovaj drugi bez popusta 5 i nesto hiljada, ali iako skuplji i ima jaci bass i poprilicno vecu snagu zvucnika i veci broj ulaza i sve, jednostavno zvuk mu nije uporediv sa ovim jeftinijim. Mora da je zato sto je jedan kao od drveta a drugi od plastike.

Sve u svemu, ovaj Genious 2.1 sistem iz emmi-ja je jako lepa investicija, posebno sada kada je na snizenju i iz sveg srca ti preporucujem njega.

Stole...nisam video nikakve zvucnike na akciji tamo...ali rana je zora a ja zurim na posao pa mi je mozda promaklo 🙂 Ako mozes da napises konkretan model to bi pomoglo 🙂

@zak
Ja sam se krajem decembra samo raspitivao za E-510,nisam imao prilike da ih cujem,ali mislim da mogu da verujem jednom prodavcu koji je tvrdio da su veoma dobri i da su najbolji izbor u cenovnom rangu od 30-40€ ( od modela koji su tada bili u ponudi po tim cenama ).

Altec Lansing vs4621 - nisu losi, vrovatno najbolji zvuk za ove pare, samo wufer ima mali zvucnik dole, ovo sa strane je sminka, karton.."pasivni" zvucnik..
Sto je po meni bljakk.
ALTEC LANSING VS2720 - takodje relativno dobri, ali velika mana, nemaju potencijometar za woofer..znaci nema podesavanja, tako je kako je :/

Samo da vas obavestim da sam posle duzeg vremena potrage za modelima koje ste mi predlozili na kraju prelomio i uzeo ono sto sam mogao da nadjem 🙂 Uzeo sam SP-HF500A wooden i jako sam zadovoljan kvalitetom za 2800 za koliko sam ih dobio na popustu. U odnosu na ono sto sam imao zvuk je ekstra...Ima i drveno kuciste.Po meni, mana im je sto nemaju zastitnu masku preko membrana pa pada prasina a i mogu da privuku nepozeljnu paznju dece :d Zao mi je sto nisam mogao da uzmem neki od 5.1 sistema ali za to mi je trebala i kartica a obzirom da je srpska ekonomska kriza nisam mogao sad da je priustim :d
Hvala svima jos jednom

Nazad
Vrh Dno