Šta je novo?

zvucnici - preporuka

TeCHNiCS

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
304
koje 5.1 zvucnike mi preporucujete da kupim do 11 000 din??? mislio sam da uzmem genius home teatar one tamno braon od 150w ali se jos uvek neckam... jel ima neko iskustva sa tim zvucnicima ili da mi predlozi neke druge/bolje za te pare????

trenutno imam jazz speakers 5.1 ali su slabi.. 40w ono... za kucnu atmosferu su sasvim ok ali nisu za maltretiranje...

koje 5.1 zvucnike mi preporucujete da kupim do 11 000 din??? mislio sam da uzmem genius home teatar one tamno braon od 150w ali se jos uvek neckam... jel ima neko iskustva sa tim zvucnicima ili da mi predlozi neke druge/bolje za te pare????

trenutno imam jazz speakers 5.1 ali su slabi.. 40w ono... za kucnu atmosferu su sasvim ok ali nisu za maltretiranje...

idi...recimo u tehnomaniju i poslusaj xoro hxs531, sto se tice zvuka mislim da nemas bolje od ovoga za te pare, naravno vizualno ukusi se razlikuju......, poslusaj pa odluci
sretna ti kupovina sta god odlucio :)

ok to je to samo jace. ponovno ti kazem tvoje uvo je nezmenljivo kada se tebi bude svidjao zvuk odabranih zvucika te kupi

mada procitao sam specifikaciju SW-HF5.1 5000 i mislim da ce se tvoj izbor zavrsiti na njemu ;)

pozzzz.......:wave:

Poslednja izmena:
kupljeni genius SW-HF5.1 5000 ona mahagoni boja tj. braon. ja sam prezadovoljan. ubijaju kako sviraju ali bash ubijaju a o bass-u da ne pricam... uopste nije mutan zvuk vec kristalno cist. platio sam ih 11500 din i uzeo sam poslednji par ovih braon. ostali su jos oni "zuti" ili oker koja je vec boja... gde god sam zvao imaju samo te oker zute a nigde braon, tako da sam dao 1000 din vise ali sam nasao u boji koja mi odgovara. hvala svima na pomoci. btw prodao sam jazz j9902 za 30 evra tako da nemojte da saljete pm poruke za dz. poz

Cistiji zvuk od tog genius-a daje x-530, ja sam presrecan. Imao sam priliku da istestiram i genius-a i logitech-a i odlucio sam se za x-530. Bas je dubok, prodoran, a visoki tonovi cisti i jasni...

Nazad
Vrh Dno