Šta je novo?

Zvucnici od 100 Eura

igorm75

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poena
330
Da li bi mogao neko da mi pomogne savetom koje kompjuterkse zvucnike da uzmem sistem 2.0 ili 2.1 do 100 Eura?
Hvala.

za mene je ovakav predlog (behringer) pravo osvezenje. svi se nekako po navici orijentisu na "pc-proizvodjace". postoji li jos neki distributer kod nas (a da ima azuran sajt), kod kog bi se naslo nesto slicno, mozda nekog drugog brenda?

pored toga, sta mislis o bazicnim behringer multimedia zvucnicima ms616, koje sam takodje video kod njih u ponudi?

meni treba 2.0 varijanta, nesto prikladno, solidno, dugotrajno... vrlo, vrlo retko slusam muziku via pc, a nesto cesce bi zvucnike koristio za filmove. e sad, nisam od onih koji bi da kupe nesto radi reda i ustede (iako poshtujem i takav stav). microlab mi se svidja, ali oni uglavnom nemaju jack za slusalice...

dakle - wood kutije manjih dimenzija, jack za slusalice, a + bi bio i jack za mic, power on/off opcija, aprox. 2x10W...

Jel moze neko meni laiku da pojasni zasto recimo ne bi valjalo da uzmem neke od ovih Behringerovih monitora?

Jel zvuk suvise flat, ili sta? Jel ima neko odavde da je otisao i poslusao iste, pa da baci licne utiske?

odes poslusas i cujes , nekome se svidja nekome ne , iskreno za te pare mislim da su sasvim pristojna kupovina ako neces da juris polovnu hifu i ovaj model mi je zapao za oko http://www.mitrosmusic.com/proizvod/6610-Behringer-TRUTH-B1031A-CENA-PO-KOMADU/ 8" inca bas sa 100w i 50w za visoke sa AKTIVNIM skretnicama obecavaju solidno pokrivanje opsega i to dosta kvalitetno... samo pazite na izvor i kvalitet fajlova koje pustate jer se ovde sve cuje za test preporucujem ovo ako imate net pri ruci http://radio.linnrecords.com/ kvalitet brodcasta je vrhunski

Jel moze neko meni laiku da pojasni zasto recimo ne bi valjalo da uzmem neke od ovih Behringerovih monitora?

Jel zvuk suvise flat, ili sta? Jel ima neko odavde da je otisao i poslusao iste, pa da baci licne utiske?

Nebi valjalo da ih uzmeš zato što je Behringer kao brend nekvalitetan. Mogao bi da dodješ u situaciju da ti, npr., posle mesec - dva prestanu da rade ili slično. Ne mora da znači, ali, pošto sam muzičar, pa neko vreme i rentirao opremu, imao sam barem 10-ak Behringer uredjaja, a iskustvo je katastrofa. Uostalom, uporedi cene Behringer i nekog drugog ozbiljnog monitora sličnih karakteristika (Krk, Adam, JBL, Alesis, M-Audio, Yamaha...).
Pogotovo nisam za kupovinu zvučnika za PC u prodavnicama računarske opreme. To je tek katastrofa. Ali, ako ti zvučnici služe tek da bi se imali zvučnici, onda je to OK. U tom slučaju kupi nešto jeftinije. Za "ozbiljnije" (ili dugotrajnije) slušanje, ipak sam za to da se uzme neka "ozbiljnija" firma, pa makar i najjeftiniji model.

Vrh Dno