Šta je novo?

Zvucni CRASH!

Pusher

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
304
Znaci vec neko vreme mi se javlja problem iz cista mira dok gledam neki film ili dok slusham neku muziku!
Znaci plavi ekran i pishe
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

i dole

Tehnical info

STOP 0x000000D1 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000000, 0x00000000)

Hvala na pomoci

Ako si nešto overklokovao ili čačkao u BIOS-u, vrati na default vrednost. Ako nisi probaj da reinstaliraš Windows sa najnovijom drajverima (i SP2).

Poslednja izmena:
Bilo je više puta reči o tome... Prebaci karticu u neki drugi PCI slot. Ovo kod Creative kartica može biti prava noćna mora i do sada sam se dobrano mučio sa svim njihovim zvučnim karticama dok nisu proradile kako treba (verovatno su tome kumovale i egzotične ploče, a i broj PCI kartica koje imam - skoro svi slotovi su mi uvek popunjeni).

Zvucna mi je integrisana :( - vec sam reinstalirao jednom - da li je do drajvera?

Ako si overklokovao moguce je da je zbog visokog fsb-a a i driveri nisu iskljuceni...

Pa... overklokovao sam ga malo 1700+ na 2.1ghz hehe ali ne znam zashto zeza bash kod zvuka...

Pusher je napisao(la):
hehe ali ne znam zashto zeza bash kod zvuka...
A zassto meni bas diskove nije hteo da reze, a sve ostalo je radilo... :d
***, sta te snadje... :p

dr.Tiristor je napisao(la):
A zassto meni bas diskove nije hteo da reze, a sve ostalo je radilo... :d
***, sta te snadje... :p

A zasto ja onomad nisam mogao da igram 'Halo', kad mi je sve ostalo radilo ??? :wall:

off topic

pa ljudi kad klokujete gubite stabilnost a dobijate brzinu - to svako zna ali niko ne razmislja o tome

Ma znamo mi to nego malo ironije nije na odmet. :)

Vrh Dno