Šta je novo?

Zvucna?

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Ovako posedujem vec 8.godina ozvucenje 4.1 marke Guillemot(na njima pise Maxi Subwoofer 720 5D)Koristim Creative Live karticu 5.1 i razmisljam o prelasku na Creative X-Fi Xtreme Music,sta misltie hocu dobiti dosta na kvalitetu?E da sta mislite o ovom setu zvucnika dal vredi sada prelaziti na neke od novijih kompleta?

gledam, gledam po netu za zvučnike al ništa ne nalazim :S:

možeš li malo više da kažeš o tom modelu, okačiš sliku, kažeš koliko je plaćen (ako se sećaš)

u principu ako ga koristiš za muziku nećeš osetiti neku epohalnu razliku, ukoliko se ne odlučiš da uključiš neki od efekata, tada već zavisi od mogućnosti kartice...

:wave:

@Samoubico
Netjesh natji na netu najverovatnije jer je Guillemot mala firma koja pravi jako male serije i najverovatnije ih ne zanima prezentacija jer im je nepotrebna 😀.U svakom sluchaju,oni su jedna od firmi koje prave vrhunske zvuchnike.Tokom 80' sam imao prilike da ih chujem u nekoj kombinaciji na kojoj su zvuchali zaista fenomenalno.Iskreno,nisam ni znao da prave surround zvuchnke,ali su ih verovatno pod pritiskom trzishta ubacili u ponudu.U prevodu,mislim da je ta kartica minimum za njihovo korishtjenje.

Poslednja izmena:
Odlicno hvala na obavestenju,ja doskora dok nisam poceo da se zanimam oko svih tih stvari sam mislio da je Logitech bolji od njih al extra su 😀 Evo danas sam porucio Creative Audigy 2 ZS novu za laptop mislim da je ona odlicna?a kada budem imao vise kinte uzimam X-FI Xtreme Fataly 😀

bolji je XiFi Music, ima midi, pozlacene konektore, tri moda entertainment, game, i music creation imao sam live pre nje i sa ovom sam se preporodio karta je vrh neces pogresiti sa njom gamer mi je nekako obican music je exlusive

Na zvucnoj imas bananice tako da zavisi od ulaza na wooferu. Sa jedne strane bananica, ali je tu izlaz i za centar a sa druge strane sta vec ima - isto bananica ili chinch.

Nazad
Vrh Dno