Šta je novo?

zvucna karta hitno!

core.graphics

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2006
Poena
390
pozdrav, treba da dobijem na poklon nesto do 100eur a,posto sam kupio zvucnike Microlab Solo 7C odlucio sam da kupim zvucnu kartu da ne idem preko ploche ,kapiram da ce biti bolje... e sad koju i sta mi predlazete... samo znam da na ploci ne postoji klasican stari PCI slot. tako da imajte to na umu... ili ti zvucnici ne zasluzuju neku sad dodatnu kartu pa da mi uzmu ondak nesto drugo.

Ako je vec do 100e onda biraj neku najskuplju asus xonar do 100e 😀

Ne znam da li koristis i neke bolje slusalice.. u tom slucaju ne bi bilo lose da neko predlozi i xonar sa pojacalom za sluske do 100e.

Ja imam ovu socijalnu xonar dg od 25e.. za te pare zvuk je odlican, i preko zvucnika a i preko slusalica ali to je najjeftinije resenje.

Xonar DX ili ako bi ti možda više odgovarala USB varijanta sa pojačalom za slušalice Xonar U7.
Razlika u odnosu na integrisanu će svakako biti velika.

Poslednja izmena:
uzeh ja Xonar DX i sve lepo radi, instalirao UNi Xonar drajvere i povezao sa Microlabima 7C ,ali kad ulazi u Win na zvucnoj se cuje "klik/shkljoc" i takodje kad gasis/restartujes komp pojavljuje se isti zvuk.... u zvucnu sam ubo dodatno napajanje, a po netu neki kazu da to tako treba da shkljoca a neki da kao nije u redu!? sta vi mislite.... ja se samo binem da nesto ne za*be plochu....

Skljoca i meni xonar iz potpisa. Skljocao je i DX kada sam je posedovao. Sve je ok, tako treba

Kad ne skoljocne onda imas problem 😛
Inace ti 7c imaju prostora da se dorade, secam se da je bilo dosta price ovde o dampingu i tako tome kada su ti zvucnici bili aktuelni pa progluglaj 🙂

Nazad
Vrh Dno