Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
... opet bi morao malo preciznije da kazes sta bi generalno radio jer... ako ces da snimas sa kondenzatorskim mic-om treba ti interfejs koja ima fantom napajanje... da li ti je dovoljan jedan preamp ili ces da snimas vise instrumenata odjednom... da li vec imas nesto od opreme pa treba da pazis i kako ces to da povezes i sl.... ja imam TC Konnekt 6 i radi mnogo dobro, pogledaj specifikacije na netu, i kosta nekih 240e kad ga nadjes
... sto se tice monitora, kazu da su Adam A7 (oko 650e) na donjoj granici monitora koje treba uzeti za audio produkciju, medjutim i sa jeftinijim moze lepo da se radi, pogotovo ako ces raditi kucne demo varijante...
... sto vise kazes to ces konkretniji odgovor dobiti, sigurno...
U pravu si bash sam neodredjen bio , radim trens i planiram da uzmem novu mashinu i naravno uz nju neku solidnu muzichku , jednu klavijaturu eventualno i 2 monitora do jedno 250 e , ako uopshte ima Znachi nishta profi ,ali o5 dovoljno da to lichi na neshto.