Šta je novo?

Zvezdane Staze????

terzazak

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
805
ne zanam da li je ovo neko vec postavio,ali je vrlo interesantno....

Prilozi

• attachment11.doc
    222.5 KB · Pregleda: 332
Perverzija,nema sta :cigar:

pa to je staro bar 10 godina...

Star Trek tehnologija je: izbacivanje tastature tj. njena zamena sa tehnologijom preopoznavanja glasa.

pa to je staro bar 10 godina...

Star Trek tehnologija je: izbacivanje tastature tj. njena zamena sa tehnologijom preopoznavanja glasa.

Pa do sad je trebalo da dodje kod nas.......:D
Al nema ni u pakomu ni eurolinku ni u........:d
Cekacemo mi na ovo jos 10 god....

To je samo projektovanje na povrshinu ... Pravi posao ce biti hologrami ... Koji vec postoje BTW ali josh nisu u masovnoj upotrebi... I kao sto kovacm kaze speech recognition je future (isto near future ... iliti next 5 years max ...)

Poslednja izmena:
secam se kako je prepoznavanje govora bilo gromoglasno najavljivano X puta do sad u kratkoj istoriji racunara: pocetkom devedesetih uz OS/2 Warp, zatim uz Pentium procesore... svaki od ovih proizvoda je trebao da donese Voice Recognition... prosla je cela decenija i nista :( (nije nista ali i dalje je to daleko od Star Treka - V.R. programi se jedva snalaze kad je tisina u kad vise ljudi prica - to je cist SF za sad... :d)

Poslednja izmena:
ne, nego nemam M$ office :(

znam :) ali ni ja nemam Office... :/

"640kb ce biti dovoljno!" Bili Boy

Ne volim da vidim doc fajlove, podseca me na to kako sa svakim objavljivanjem .doc fajla WORD sve vise i vise prerasta u standard, sto ne bi trebalo da bude, jer OOo Writer je isto toliko dobra aplikacija, ako ne i bolja...

A nemam instaliran M$ Office.

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam onima koji nemaju MsOffice (moze da se otvori i sa WordPad-om...Open Office...),ali nemam konverter...

Aplikacija se zove PrimoPDF instalira se ( exe ) i postavi se kao stampac u sistemu. :)
I zamisli, ides File > Print > i zatim izaberes PrimoPDF kao printer i ispadne ti PDF fajl. :)

Aplikacija se zove PrimoPDF instalira se ( exe ) i postavi se kao stampac u sistemu. :)
I zamisli, ides File > Print > i zatim izaberes PrimoPDF kao printer i ispadne ti PDF fajl. :)
Znaci nisam znao za ovo...
Evo uradio sam ovo sto si reko.Prebacio u pdf...Samo sad imam problem ..Ne dozvoljava mi kacenje atacmenta???Jel to znaci da moram da obrisem ove sto sam do sad postavio??

Sad sam video ceka se "preseljenje" pa da ponovo bude aktivno kacenje atacmenta..a onda kacim pdf...;)

Poslednja izmena:
E ovo će biti jako korisno, mislim ovaj konvertor.

FALA!!!

Nazad
Vrh Dno