Šta je novo?

Zvanicni test Catalyst 3.2...

CAT 3.2 driveri su prvenstveno da se poboljsa kompatibilnost sa igrama. Steta sto nisu uradili test sa forced r350path za r300 seriju. Meni je za 3fMark03 dao 250poena :) Taj boost za r300 seriju bi trebao da izadje sa CAT 3.3

E pa ne mozemo da dobijemo odmah sve - znaju oni u atiju za foru:) Uostalom ucili su od majstora - nV...bar sto se tice drajvera i "pravo-niotkuda" dobijenih15% ubrzanja;)

Jel probao neko 3dmark03 na rv250 baziranim kartama sa doticnim driverima??

Igre sljakaju ok, ali se problem javlja u battle for proxycon i troll's lair game testu, tj. senke pocinju opako da brljave kod mene na sapphire r9000np!

alokiN je napisao(la):
Jel probao neko 3dmark03 na rv250 baziranim kartama sa doticnim driverima??

Igre sljakaju ok, ali se problem javlja u battle for proxycon i troll's lair game testu, tj. senke pocinju opako da brljave kod mene na sapphire r9000np!

Evo ja probao na 9000Pro.
3DMark Score 7113
3DMark Score 1188

sve na default-u, u oba slucaja povecanje je za vise od 100 poena.
Inace CPU je XP 1600+.
Tu treba da dodam i da u Mafiji konacno nema vise problema.

Re: Zvanicni test Catalyst 3.2...

Matthias je napisao(la):
Tu treba da dodam i da u Mafiji konacno nema vise problema.

A da li u IGI 2 treba i dalje da se u shortcut-u upisuje zbias ili je i to sredjeno?

cheers

Re: Re: Zvanicni test Catalyst 3.2...

Batica je napisao(la):
A da li u IGI 2 treba i dalje da se u shortcut-u upisuje zbias ili je i to sredjeno?

cheers

Nazalost jos uvek treba to upisivati:(
Ajd recite ljudi utiske kako radi sa drugim igrama npr.
Splinter Cell, Iron Storm, itd....

Re: Re: Re: Zvanicni test Catalyst 3.2...

Matthias je napisao(la):
Nazalost jos uvek treba to upisivati:(
Ajd recite ljudi utiske kako radi sa drugim igrama npr.
Splinter Cell, Iron Storm, itd....

Splinter Cell jos nisam probao (R9000), C&C Generals i Freelancer rade bez problema (max settings 1024x768), mada koristim poslednje Omega drajvere. U 3d Mark-u 2001 SE sa omega drajvera 100 markova vise nego sa starim.

Vrh Dno