Šta je novo?

zvanicna Opera 7.10

svejedno, ova nova opera je tako dobra da zasluzuje i dva threada.

Mada, MORAM PRIZNATI da novi benchov forum ne radi kako treba u njoj odnosno ne radi mi automatsko logovanje prilikom pristupa.

Sve ostalo radi super

ZoNi je napisao(la):
Netscape??? Da, bio je dobar onaj 3 Gold... stara, dobra vremena :)

posle toga, nista od Netscapea...

Ma pali brate, Netscape 7 je zakon :)

Mozilla 1.3 (Netscape7) je odlicna, Opera 7.1 je jos bolja a IE6 je za tri koplja iza njih jer ga veoma dugo nisu ni malo unapredili

levibek je napisao(la):
Mozilla 1.3 (Netscape7) je odlicna, Opera 7.1 je jos bolja a IE6 je za tri koplja iza njih jer ga veoma dugo nisu ni malo unapredili
tri koplja ISPRED njih, IAKO ga nisu unapredili godinu dana! Iako je najstariji, i dalje je najbolji (uz malu pomoc MyIE2 :p )

Ne vidim cemu ovolika rasprava kad je MyIE2 najbolji...
Jel tako ZoNi ? :)
Svaki Cigo svoga konja hvali, pa je tako i sa browserima :)
Jednostavno koristite ono sto vam se najvise svidja i sto vam najvise odgovara. Cinjenica je da nikad necete naci program koji ce u potpunosti zadovoljiti vase potrebe/zelje/standarde/prohteve, ali ako nadjete neki koji zadovoljava najveci deo toga to je ono pravo, a uvek treba imati i po neku alternativu.
Naravno, ako neko misli da je Netscape zakon nema tog coveka koji ce ga ubediti da ga batali i da predje na IE ili Operu i to treba postovati, kao i obrnuto - 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 s***, 100 Srba 300 stranaka, pa tako i sa software-om...

Ma sve je to lepo ali meni 6.05 radi brze a o renderovanju stranica tj razbacivanju na sve strane pa oni glupi kvadratici de treba da bude slika
(bljak) meni ie6 na isdn ostavlja sve za pola koplja a sve sam ih probao.

Sto se tice brzine opera je definitivno najbrza kako na modemu tako i na isdn u samo u kombinaciji sa Ie 6 je tek prava

Nazad
Vrh Dno