- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Mozda bude isao jedan ortak pa nek je nosi sto dalje da je ne vidim ocima
Prostrejt ako si u prolazu kroz Montreal javi se:d:d:d
Mozda bude isao jedan ortak pa nek je nosi sto dalje da je ne vidim ocima
U kandai nema oglasa? :zgran:
Gainward ima HD4850 sa GDDR5 memorijom Goes Like Hell.
http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=9605&Itemid=1
GX ima oglasa nego su ovde isprani mozgovi odu lepo u Best Buy ili Futureshop te tako vece lance prodavnica i onda im oni tamo sminkeri napricaju svasta i kupe lepo jedan HP sa quad core,100giga memorije,shitinu od graficke,HD,monitor tu i tamo,antiviruse,firewall-ove sa garancijom :d:d:d tako da sta god im napricas oni to uzimaju a ni sami ne znaju da im to uopste ni ne treba.Ne kazem da to ne radi kako treba samo kosta Boga oca bezveze + ruke technician-a koji dodje kuci sve to namesti posto jelte nisu sami sposobni. Jel znate da je ovde cim udjes u neki kao servis odmah iz topa 80$?:d
Secam se mojoj zeni uzela prvi komp kod nekih i riknulo kao napajanje pa nije hteo da pali i ona odnela to tamo i bila jedna zica sto je kacila malo vent i t je to=67$:d
Inace sad su se napalili na one touch screenove dodje negde 1300$ hahahahaha pa im je sve to lepo i lako napaliti narod.
Anyways furam XP sve radi lepo a Boze moj kao da cu ovu kartu imati 2-3 godine ma ako pozivi jos godinu i po bice dobro![]()
Nesto mi u glavi ostalo da je Yoti jos poodavno pripovedao tako nesto...
Upalim Tv, upalim comp, podesim Dual View i sve radi ...
i onda snimi taj profil i nazovi ga "tv bla bla" npr.
posle toga ako "pobrljavi" > desni klik na ccc > activate profile > "tv bla bla"![]()
Gainward HD4850-512-HDMI-DVI-DP-GLH
VGA PCI-E 512MB GDDR5 ATI Radeon HD4850, G.Sample, Goes Like Hell, Core 700+ MHz, Mem 3.6+ GHz, DVI, DisplayPort, HDMI
15.470 dinara
Sa ovom cenom, ubice prodaju i 4850 i 4870.
Razmisljao sam o kupovini GTX 260 216sp, mada ne sad.
Ali kapiram da je ovo sa aspekta cena/performanse daleeeko bolja kupovina.
40-50 evra (20-25%) jeftinija od GTX , a ne toliko sporija.
Mada Ati je to![]()
.
Izmedju 30fps i 36fps biram 36fps.20% sqplje a jedva toliko brze![]()
ako govoris o min. fps onda je meni isto, ako govoris o avg. onda su oba podjednako losa.Izmedju 30fps i 36fps biram 36fps.
ako govoris o min. fps onda je meni isto, ako govoris o avg. onda su oba podjednako losa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari