Šta je novo?

Zujanje nove graficke kartice

Menjaj dok ne ubodeš onu koja ne zuji.

Sve je u kombinaciji napajanja i graficke, uglavnom nije samo jedna komponenta kriva za coil whine.

Jeste, ali koji je rezon da šara sa napajanjem, neka menja tu grafiku koju može da uzima online i da vraća.

Naravno, samo sam naveo jos jedan faktor koji kvari celu pricu oko eliminisanja coil whine-a.

Pa ne isplati mi se bas da menjam svako malo, moram platiti postarinu, cekati da mi vrate novac pa naruciti novu pa cekati nju i tako u krug...
Da li da uzmem opet od Sapphira ili da idem na Asrock/XFX? Ili eventualno Asus 3060 12gb koja je slabija...

Sapphire je uvek bio dobar,mislim da su i AsRock dobre.

Coil whine je savim normalna stvar,negde se cuje negde ne.
Trenutno imam EVGA graficku na kojoj se ne cuje a pre toga se strasno culo na Gigabyte.
Meni licno to ne smeta.

Mene samo cudno uzeo sapphire nitro rx5700xt kod mene zuji kod prodavca ne zuji mnogo mi cudno zamenio mi za msi rx5700xt isto se cuje zujanje kod mene kod njega se nista ne cuje
Dal moguce zbog napajanja jer imam cooler master mwe 750w imao gtx 1660 kod njega vrlo tiho se cuje zujanje.. cudan mi kvar danas isao kod prodavca na licu mesta probali graficke kod njega nista se ne cuje kod mene cuje se coil whine nikako da resim da menjam napajanje

Nazad
Vrh Dno