Šta je novo?

ZTE V9A

Prokka

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
zte-light-tab-2-v9a-ofic.jpg

Uskoro se očekuje u MTS-u po vrlo dobroj ceni 1-18k dinara.
Koliko vidim na GSM areni najveći nedostatak mu je 512MB RAM-a.

Ko ne želi 10" mislim da će ovo biti najbolja ponuda na tržištu u segmentu dobijenog za uloženi novac.

Mislim da mu je najveći nedostatak to što je Gingerbread.

Pa to je sve samo nije dobra kupovina. To je prethodnik modela koji se nudi u VIP-u za skoro iste pare, samo ima poprilicno slabiji hardware. Jos je VIP davao 25% popusta za prvu godinu tako da je ova ponuda bezobrazna. Em izadje skuplje em prodaju bajat, slabiji model koji su dobili po nekoj smesnoj ceni sigurno em kasne u odnosu na ostale operatere. Vodafone Smart Tab je ipak dosta bolji. Toliko je bolji da ovo niko nebi ni trebalo da uzima u razmatranje ako bude ta cena.

Verujem da nisi pročitao moju prvu poruku do kraja, pošto sam u njoj naveo da bi ovo mogla da bude dobra kupovina za ljude kojima ne treba 10". Ja bih najradije da VIP u ponudu stavi i Vopdaphone Smart Tab 7. Dok se tako nešto ne desi, mislim da u klasi jeftinijih tableta od 7" koji imaju 3G ovaj kod nas (nažalost) neće imati konkurenciju.

Verujem da sam sve procitao kako treba... Ali jesam li ja lud ili vi? Ponuda sa zakasnjenjem u odnosu na ostale operatere, cena ajd neka bude ista kao VST 10.1 (bez obzira sto je VIP davao 25% popusta), slabiji i stariji HW plus je manji tab i to je vama prednost pri kupovini? Bas zato sto je manji i stariji model trebao bi biti pristojno jeftiniji. Ako uzmete po toj ceni stvarno niste normalni, to je sve sto cu vam reci.

18 000 + 2 god ugovora na 1000din, sto podrazumeva neki paket ZNJ.. Pa i ne znam koliko je bas idealno..
Po meni je npr pametnije uzeti ovaj tablet posle 2 meseca kad krenu da ga prodaju oni koji su ga uzeli na ugovor, i onda lepo staviti neku karticu ima u mts-u npr 2GB za 400din, sto je dovoljno za surf, van kuce, a u kuci wi-fi... Dobro, to je odnosi za one koji imaju tako nesto, govorim iz svog ugla.. Treba razmisliti pre nego sto se uzme ovo..

Pozdrav svima! :)
Ako je neko kupio ovaj tabletic, molio bih ga ako nije problem, da isproba da li moze normalno da radi bez baterije - da bude ukljucen samo u struju?
Huawei S7 slim, sudeci po ovom postu sa androidtablets foruma izgleda da radi:
S7 Slim with no battery?

Greetings!

I have just purchased an S7 Slim and unfortunately it did not include a battery. Can anyone tell me -- does your unit work without the battery installed but plugged in to the wall? I ask because mine does not power on at all without the battery in it and I do not have a battery to test in the unit. I need to order a battery from China but obviously I don't want to order it if it already is not turning on and is supposed to without the battery but plugged in to ac.

So, can you try running your unit without the battery and plugged in to the wall?

MANY thanks!

*EDIT* After some fiddling, I determined that it does work without the battery. I have a bad cable!!!!

Thanks anyway!
Hvala unapred!

Call centar: Gospodine skinite bateriju sa vaseg telefona i procitajte mi model sa etikete..
``Gospodin``: Nemam ja bateriju..
Call centar: Kako nemate morate da imati bateriju..
``Gospodin``: Aaa nee, nemam, ja to na akumulAtor.. :) :D :) sorry za off morao sam.. :)

^^ Izvini, ali koja je poenta toga?? :)
Postoje primene tablet racunara kod kojih je podrazumevano da bude non-stop ukljucen u struju, npr. "home automation" (slika je u atachmentu). :)
Baterije na ovim uredjajima pod takvim uslovima vrlo brzo izgube kapacitet, a na par mesta sam naisao na zalbe ljudi kod kojih su se pregrejale i unistile uredjaj (znamo da sve te novije baterije pod odredjenim okolnostima mogu vrlo burno da reaguju, zapale se, pa cak i eksplodiraju). :exploder:
Jos jednom bi ljubazno zamolio nekoga ko' poseduje ovaj tabletic (retki su modeli kojima baterija moze da se izvadi bez rastavljanja uredjaja), da proba da ga ukljuci bez baterije ;)..

Prilozi

• HomeAutomation.jpg
    HomeAutomation.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 194
Vrh Dno