Šta je novo?

ZTE V967S (Utisci, Root, Recovery, Rom...)

MMS mi ne radi. Moze li neko da postavi screenshot podesavalja za MTS. Podesio sam prema uputstvu sa sajta ali nece.

Max Inception is a port ROM from a clean AOSP Mediatek ROM (unbranded phone)

Minor UPDATE 22.11.2013
- fixed issue with static battery icon in statusbar
This update can be flashed over previous, without losing data, but wipe cache and dalvik cache before.
BUG: Proximity sensor doesn't work.
First release 21.11.2013
- the name means "beginning, origin", and I thought is apropriate since this is a clean mediatek original ROM.
- various fixes: brightness and autobrightness, screen colors and depth, GPS (new fix), network, tethering, sounds, callerID matching, and some others.
- fixed computer connection as USB Mass storage in any windows (no ZTE drivers needed).
- optimizations for ram, kernel, cache.
- more speed and smoothness.
- some UI improvements.
- possibility to use 3G in both SIMs.
- for GPS all needed files are included.
- rooted with koush's superuser app.
- only few apps very necessary added (like mobile uncle).
- for adblocker, the hosts file is properly configurated.

* Max Inception v1.1

* gapps complete for Max Inception

* gapps essential for Max Inception

Dakle stock jelly bean, jedino sto za sad network senzor ne radi.

Probaj da uradis wipe sa clean masterom. Kakvu gresku ti javlja?

Javlja da nije u mogucnosti da instalira zeljenu aplikaciju i neku gresku 24.

Samo da javnem da sam poručio manji fon sa Pandawilla pa ako neko hože ZTE V967S neka mi se javi na PP.
Ubi me 5". Ne mogu da čučnem od njega a moram u dzepu da ga drzim sve vreme dok sam na poslu...
:(

Poslednja izmena:
Javlja da nije u mogucnosti da instalira zeljenu aplikaciju i neku gresku 24.

To je meni bilo jednom na G300.
Ukloni google nalog (tamo u podesavanjima kod sinhronizacije) i odmah ga dodaj nazad. To ce ti resiti problem.

Dali netko zna kako radi kamera na MIUIU, ??? Imam MaxFlavour v4.1 rom i slike u zatvorenom prostoru su loše za poluditi. Može li se kako portati kamera sa Miuia na neki drugi rom...???

Dali netko zna kako radi kamera na MIUIU, ??? Imam MaxFlavour v4.1 rom i slike u zatvorenom prostoru su loše za poluditi. Može li se kako portati kamera sa Miuia na neki drugi rom...???

Isto je.
Ja sada koristim MIUI v5 verzija od 20131122

Poslednja izmena:
To je meni bilo jednom na G300.
Ukloni google nalog (tamo u podesavanjima kod sinhronizacije) i odmah ga dodaj nazad. To ce ti resiti problem.

Uklanjanje naloga nije pomoglo. Odradio sam vracanje na pocetna podesavanja i sada sve radi kako treba. Jedino sto sam izgubio pola programa, ali sta da se radi.

^dobio sam isti eror posle updateovanja ****nog xposed frameworka. Nestao mi gmail posle restarta i nema sanse da se skine sa marketa, uvem taj eror. *** me xposed.

Instalirao sam android 4.3 (max smart 3.0), fino radi i baterija je odlicna.
guqa6a8a.jpg

Kupio sam sestri ovaj telefon, ali mi se javio jedan problem sa baterijom. Dva meseca je telefon radio normalno i odjednom je poceo brzo da se prazni. Sta to moze biti, da li je baterija crkla ili je mozda neki softverski problem?

Kupio sam sestri ovaj telefon, ali mi se javio jedan problem sa baterijom. Dva meseca je telefon radio normalno i odjednom je poceo brzo da se prazni. Sta to moze biti, da li je baterija crkla ili je mozda neki softverski problem?

Evo da se javim i ja i da potvrdim tvoje izlaganje. Poslednjih nedelju dana baterija mi jedva izgura dan i po. Jutros citam tvoj post i taman htedoh da se javim jer mi se baterija za dan ipo uobicajenog koriscenja srozala na 20%, medjutim, odradim mu reboot i kada se sistem podigao, gle cuda, baterija 85%. Sada dok ovo kucam ima 72%!!! Ne znam u cemu je stos ali sada radi normalno. Probaj isto da odradis ili da udjes u cwm i tamo potrazis clear batteru stats opciju...

Uradio sam mu i ja reboot ali nista, opet isto. Nesto nije u redu sa indikatorom napunjenosti baterije. Evo ceo dan joj stoji na 14%, znaci da je baterija u redu. E sada, da li je nesto softver brlja ili se zaglavio indikator napunjenosti baterije, ne znam. Moram da pogledam po netu, da li ima jos takvih problema ili je ovo izolovan slucaj.

Mozda vam neka aplikacija srce nesto, da kucnem u drvo moj zte radi ko prvog dana. Pazite kakav djubar nabacujete na njega. Nije lose s vremena na vreme iaprazniti bateriju skroz do kraja i ostaviti preko noci da se regenerise.
Taj clear battery stats ne sluzi nicemu, nemojte da se zamlacujete sa tim.

Mozda vam neka aplikacija srce nesto, da kucnem u drvo moj zte radi ko prvog dana. Pazite kakav djubar nabacujete na njega. Nije lose s vremena na vreme iaprazniti bateriju skroz do kraja i ostaviti preko noci da se regenerise.
Taj clear battery stats ne sluzi nicemu, nemojte da se zamlacujete sa tim.

Mene je zezala baterija jer sam nehotice ukljucio brightnes na maximum a da na to nisam ni obracao paznju :d. Sada je sve ok.

Bratu mi je panuo ovaj telefon i displej se pokvario. Panuo je sa 20 cm visine. Ima neke linije kaze slabo se sto vidi. Postavit cu kasnije sliku.

E bruka jer je bas sa male visine pao na parket. Hvala ti. Narucit cu sa aliexpressa za 45 eura. Ako bude skupa zamjena sam cu ga zamijenit. Mijenjao sam nekoliko puta na samsung S seriju ali mi je muka o tome da radim.

Nije tesko zameniti, ima neki lik na youtube, rastavio je komplet v987, maltene isti telefon kao nas.
Dobro si ga sredio btw :)

Na kraju ce telefon biti vracen u Kinu. Tamo ce ga napravit jer je u garanciji i poslat opet ovamo. Ne isplati mi se dio narucivati jer moze se desit na kraju da je otislo nesto na matticnoj ploci. Ovako neka oni razmisljaju. Ne znam tacno koliko ce kostat to da posaljem u Kinu ali prodavac ce mi refundirati odredjeni dio novca.
Telefon je stvarn vrh. Mislio sam da ga ponovo narucim ali vidim da se vise ne proizvodi a cijena mu je skocila na 130 eura. Poredio sam ga sa SGS3 i sto se tice brzine u radu sa aplikacijama, tu mu S3 ne moze nista :)

Cisto sumnjam da ce ti neki priznati garanciju za fizicko ostecenje. Cena jeste skocila i mozda treba gledati neke druge modele jos, a da je vrh jeste :)

Ako pod novo mislis na romove onda ne. Ima vec gomila stabilnih romova i sa te strane je ok. Eventualno kad izadje neki MTK sa KitKatom pa ce Carliv da portuje za nas.

vypu3aba.jpg
javuseba.jpg
Ovaj rom sljaka vec nekoliko meseci savrseno, pogledajte up time :D

Nazad
Vrh Dno