Javlja da nije u mogucnosti da instalira zeljenu aplikaciju i neku gresku 24.
Dali netko zna kako radi kamera na MIUIU, ??? Imam MaxFlavour v4.1 rom i slike u zatvorenom prostoru su loše za poluditi. Može li se kako portati kamera sa Miuia na neki drugi rom...???
Isto je.
Ja sada koristim MIUI v5 verzija od 20131122
Jeli možeš okačiti koju sliku na forumu. I sa kojom apk ti radi kamera?? Jesi li probao staviti Lenovo super camera apk.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015
To je meni bilo jednom na G300.
Ukloni google nalog (tamo u podesavanjima kod sinhronizacije) i odmah ga dodaj nazad. To ce ti resiti problem.
Kupio sam sestri ovaj telefon, ali mi se javio jedan problem sa baterijom. Dva meseca je telefon radio normalno i odjednom je poceo brzo da se prazni. Sta to moze biti, da li je baterija crkla ili je mozda neki softverski problem?
Mozda vam neka aplikacija srce nesto, da kucnem u drvo moj zte radi ko prvog dana. Pazite kakav djubar nabacujete na njega. Nije lose s vremena na vreme iaprazniti bateriju skroz do kraja i ostaviti preko noci da se regenerise.
Taj clear battery stats ne sluzi nicemu, nemojte da se zamlacujete sa tim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari