Šta je novo?

ZTE Skate

Trebalo bi da se uskoro pojavi u Grčkoj, što znači da u Srbiji neće bar još pola godine. Cena o kojoj se priča ovde je 240 evra, ali ostaje da se vidi.

Lično ne bih preporučio ovaj telefon, u njemu je još uvek ARMv6 procesor, tek će buduće revizije doneti ARMv7 Scorpio. Bolje je uzeti sada Ideos X5 ili sačekati da stigne ZTE Blade+, naravno, ni X5 nije lako naći u Srbiji.

Vidim da su u SK imali obiman tekst o tim telefonima , da li je to priprema za ulazak na trziste?

Pa i ja sam video,zato i pitam,nadam se da ce uskoro doci,odma cu da ga kupim :D

Mozda je malo prerano za moje pitanje...al eto :D
Zanima me da li je moguce na ovom telefonu (sa ovim procesorom i ovom RAM mermorijom)igrati neke novije igre...tipa:Real Football 12,fifa 12,pes12,gangstar 2 i 3,Modern Combat SM,shadow guardian,asphalt 6 NFS Hot pursuit...i tako te malo zahtevnije igre?
I da li neko zna,dal se ovaj telefon pojavio u Nemackoj?

Poslednja izmena:
Posle par sati čačkanja, mogu samo reći da radi primetno brže od Blade-a, za sada nemam zamerki...

Dobio ga na nagradnoj igri ZTE-a na tviteru, pa mi poslali iz Kine :)
Evo koristim ga nedelju dana, i poprilično sam zadovoljan. Nije baš nešto puno brži od Blade-a koliko mi se učinilo, ali lepo radi.

Tooo burazeru,hvala ti :D
A da ja sacekam jos malo pa da ga kupim u nekom bolje paketu,ili ce i ovo brzo da ispari?
Ima ja da sacekam jos malo pa da ga kupim u kesu lepo,otkljucan na sve mreze...mnogo mi je ovo kinte da dajem svakog meseca :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno